• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۹۰۹۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰
صفحه نخست » کل اخبار
معاون اول رئیس جمهور در بوشهر اعلام کرد :

پایداری برجام منوط به پایبندی سایر طرف ها

جهانگیری: پایداری برجام منوط به اجرای تعهدات سایر طرف ها دربرجام ازجمله توسعه همکاری هسته ای با ایران است.

پایداری برجام منوط به پایبندی سایر طرف هابه گزارش خبرگزاری صداوسیما ، معاون اول رئیس جمهور در مراسم آغاز ساخت دو واحد جدید در نیروگاه اتمی بوشهر  تصریح کرد: با هدایت رهبر معظم انقلاب و مدیریت رئیس جمهور و ورود دیپلمات های کاردان و متعهد با محوریت وزیر امور خارجه و رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان، در گفت و گویی دشوار و طولانی با شش قدرت جهانی، سند برجام به امضا رسید و به اجرا درآمد.
جهانگیری ساخت دو نیروگاه جدید در بوشهر را یکی از مصادیق اراده راسخ مردم و هدایت رهبری دوراندیش و آینده نگر با هدف بهره مندی صلح آمیز از انرژی هسته ای عنوان کرد وگفت: ساخت این نیروگاه ها در برجام پیش بینی شده بود و ساخت آنها یکی از نمادهای بهره مندی ایران از نتایج برجام است.
وی ساخت نیروگاه‌های جدید را نشان دهنده پایبندی روسیه به عنوان یکی از اعضای امضا کننده برجام به تعهداتش عنوان کرد و ادامه داد: بار دیگر تاکید می کنیم که پایداری برجام منوط به پایبندی سایر طرف ها  در توسعه همکاری با ایران در صنعت صلح آمیز هسته ای است.
جهانگیری با بیان این که ایران برای تداوم تلاش در جهت گسترش فعالیت های صلح آمیز هسته ای  مصمم است ، تصریح کرد: این تلاش را با پایبندی به تعهداتمان مطابق ان پی تی ادامه می دهیم تا از این فناوری در بخش های مختلف پزشکی، کشاورزی، برق، و صنعتی بهره مند شویم.
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: دولت با نگاه عقلانی، علمی و به دور از انگیزه های سیاسی به توسعه همه جانبه کشور، رفع موانع و اصلاح ساختارهای اجرایی را در محور کارش قرار داده است
وی تاکید کرد: دولت با نگاه عقلانی، علمی و به دور از انگیزه های سیاسی به توسعه همه جانبه کشور، رفع موانع و اصلاح ساختارهای اجرایی را در محور کارش قرار داده است.

جهانگیری: هم حقوق هسته ای را حفظ کردیم هم معیشت مردم
اسحاق جهانگیری با بیان این که کشورمان به توسعه اقتصادی نیازمند است و این توسعه نیازمند منابع بیشتر تامین انرژی است، گفت: ما در برنامه ششم توسعه رشد اقتصادی هشت درصد را پیش بینی کرده ایم و برای رسیدن به این میزان رشد باید تولید انرژی بیش از سالانه پنج هزار مگاوات افزایش یابد.
وی ادامه داد: بر اساس مطالعات صورت گرفته در سازمان انرژی اتمی ایران، وزارت نیرو و دانشگاه هیا معتبر کشور باید تولید برق با منابع متنوع صورت گیرد تا هم منابع طبیعی حفظ شود، هم آثار نامطلوب زیست محیطی کاهش یابد و تولید انرژی پایدار شود.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به این که بیش از سه دهه است که نام بوشهر با نیروگاه اتمی بوشهر عجین شده و با فعالیت این نیروگاه نام بوشهر بیش از گذشته در جهان مطرح شده، افزود: متناسفانه فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر و استفاده صلح آمیز از فناوری هسته ای کشورمان  با نوعی سوء تفاهم، سوء برداشت و بهانه جویی قدرت های جهان همراه بوده و آنها به همین بهانه تحریم های زیادی به مردم ایران تحمیل کردند.
جهانگیری افزود: مردم ما با بزرگواری تحریم ها را تحمل کردند و روزهای سختی را پشت سر گذاشتند تا حق مسلم خود را به اثبات برسانند و در این راه شهدای زیادی از جمله شهدای هسته ای را تقدیم کردند.
وی یادآور شد: ما مصمم بودیم که هم حقوق هسته ای را حفظ کنیم و هم چرخ اقتصاد کشور بچرخد همان که رئیس جمهور گفت هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد هم چرخ زندگی مردم.

جهانگیری: استفاده از توان داخلی در ساخت نیروگاه‌های جدید بوشهر
جهانگیری گفت: برای افزایش سرمایه گذاری خارجی، توسعه فعالیت بخش خصوصی و توسعه اقتصادی کمترین تردیدی نداریم.
وی همچنین روسیه را دوست و شریک راهبردی ایران نامید و افزود: همکاری ما فقط به ایجاد نیروگاه اتمی ختم نمی شود ما در زمینه مبارزه با تروریسم و حوزه دفاعی همکاری داریم.
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: در پرتو محور عزت، حکمت و مصلحت روابط ما با روسیه در حال گسترش است و در زمینه دفاعی تحویل سامانه موشکی اس 300 نشانه این همکاری است .
جهانگیری با اشاره به رعایت بالاترین استانداردهای ایمنی در نیروگاه اتمی بوشهر گفت: مسائل ایمنی از جمله مهمترین مسائلی است که مقامات ایران و روسیه درباره آن گفت و گو کرده اند تا هم منافع تامین شود و هم از مخاطرات احتمالی جلوگیریش شود.
وی استفاده از توان داخلی را یکی دیگر از مزایای ساخت نیروگاه های جدید عنوان کرد و افزود: ایران توانمندی صنعتی خوبی دارد و سازندگان ایرانی می توانند بخشی از تجهیزات مورد نیاز نیروگاه های جدید را با نظارت روسیه که مجری کار است تامین کنند.
معاون اول رئیس جمهور درباره تامین مالی طرح هایی شبیه این نیروگاه ها نیز گفت: طرح‌هایی شبیه این باید از فاینانس های مطمئنی برخوردار باشند و تامین مالی هم با کشوری است که تولید کننده تجهیزات است. بنابراین باید با دوستان خود در روسیه درباره تامین مالی این طرح به راهکاری برسیم که در زمان مناسب نیروگاه به بهره برداری برسد.

جهانگیری: افزایش دو برابری همکاری با روسیه پس از برجام
جهانگیری با اشاره به  افزایش دو برابری همکاری های ایران و روسیه پس از برجام، افزود: تفاهم صورت گرفته جهت تبادل آب سنگین تولید شده توسط متخصصان سازمان انرژی اتمی کشورمان به روسیه چشم انداز نوید بخشی را برای گسترش همکاری های دوجانبه پیش روی ما گشوده است. انتظار می رود در سایه این رویکرد مثبت، جهت گسترش سطح همکاری های دو جانبه شاهد گام های عملی در مسیر تولید سوخت نیروگاه های هسته ای ایران باشیم.
وی با بیان این که امروز تحویل قطعی واحد اول نیروگاه اتمی بوشهر به نیروهای ایرانی صورت می گیرد، خاطرنشان کرد: همکاری با روسیه را در زمینه تولید ایزوتوپ های پایدار و تبادل آب سنگین به این کشور ادامه می یابد هرچند همکاری ها به این موارد محدود نخواهد شد.
معاون اول رئیس جمهور افزایش اشتغال و شکوفایی منطقه را از جمله مزایای نیروگاه اتمی بوشهر برای بوشهری ها عنوان کرد و گفت: درباره دو روستای همسایه نیروگاه اتمی بوشهر پس از بررسی همه جانبه موضوع و ایجاد تمهیدات لازم برای تامین حقوق آنان، مراتب اعلام خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)