پخش زنده
امروز: -
بیست وششمین جشنواره سرود و تئاتر دانشجو معلمان فرهنگی سراسر کشور با معرفی گروه های برتر در یاسوج پایان یافت.
گفت: این جشنواره هر
ساله با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای هنری و تقویت مهارت های دانشجویان برگزار می شود.
مدیرکل فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کشور هم در این مراسم با بیان اینکه این جشنواره در 3مرحله مقدماتی، استانی و کشوری برگزار شد گفت: مرحله کشوری به میزبانی یزد، تبریز و یاسوج در 2 بخش پسران و دختران برگزار شد.
عطاء الدین کیا افزود: ماندگاری هر سخنی مستلزم بیان هنرمندانه است واین هم ازاولویت های حرفه معلمی است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: در این مسابقات 31 گروه از 15 استان کشور ودر 3 رشته تئاتر صحنه ای ، تئاتر عروسکی و سرود با هم رقابت کردند.
خسرو نظری افزود: در این رقابت ها که به مدت 3 روز برگزار شد از 9گروه به عنوان گروه برتر، یک گروه شایسته تقدیر، 11نفر به عنوان بهترین ها و 17نفر به عنوان شایسته تقدیر، تجلیل شدند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در این جشنواره در بخش تئاتر عروسکی نمایش شیران از پردیس شهید بهشتی خراسان رضوی مقام اول، ماه مبارک در صندوق از پردیس شهید پاک نژاد یزد مقام دوم و نمایش آش سنگ از پردیس شهید باهنر استان مرکزی به مقام سوم رسید.
خسرو نظری گفت: دربخش بهترین های تئاتر عروسکی مهدی هادی نسب از یزد ، بهترین کارگردان فواد حداد نژاد و محمد عزیزی از فارس، بهترین طراح لباس سجاد علیپور از آذربایجان غربی با بهترین اقلام تبلیغاتی و رامین ابوالقاسمی از پردیس شهید مقصودی همدان به عنوان بهترین عروسک گردان معرفی شدند.
وی ادامه داد: دربخش سرود نیز سرود زینب(س)از پردیس شهید بهشتی مشهد مقام اول، سرود ساقی رضوان از پردیس شهید باهنر استان مرکزی مقام دوم ، سرود ایران سرای من از پردیس شهید مقصودی همدان مقام سوم و سرود برد شیر از پردیس بحرالعلوم شهرکرد شایسته تقدیر شدند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بخش انفرادی هم حسین انفرادی از اصفهان،گروه احسان احمدی تبار از آذربایجان غربی محسن شاکری از یزد، شعر و ترانه طاهره پرنیان از استان فارس شایسته تقدیر شدند.
خسرو نظری افزود: در بخش تئاتر صحنه برادران کهگیلویه وبویراحمد مقام اول ، خراسان رضوی مقام دوم و خراسان شمالی مقام سوم را کسب کردند.
وی ادامه داد: همچنین در بخش برترین های صحنه بهترین کارگردان محمدرضا برزو از خراسان رضوی، بهترین نمایشنامه حسین فتحی ازخراسان شمالی، بهترین طراح صحنه بهرام محمد پوراز کهگیلویه وبویراحمد ، بهترین اقلام تبلیغاتی علی رضا دهقان ازاستان یزد، بهترین بازیگر پوریا خردمند از کهگیلویه وبویر احمد و بهترین طراح لباس فرهاد خالدیان از استان کردستان انتخاب شدند.