ادعای نتانیاهو: مقامات فلسطینی می خواهند کشوری که یهود در آن نباشد ایجاد کنند
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: مقامات فلسطینی می خواهند کشوری ایجاد کنند که یهود در آن نباشد؛ این همان پاکسازی نژادی است.به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره عربی، بنیامین نتانیاهو گفت: اسرائیل برای صلح آماده است.
با این حال نتانیاهو، مسئولان فلسطینی را متهم کرد که می خواهند کشوری فلسطینی تشکیل دهند که در آن هیچ یهودی نباشد. وی افزود: این مسئله یک پاکسازی نژادی ضد یهود به شمار می رود.
نتانیاهو ادامه داد: تنوع در اسرائیل باعث می شود برای صلح آمادگی خود را اعلام کند اما مقامات فلسطینی می خواهند کشوری فلسطینی ایجاد کنند و شرط آن را خالی از یهودیان می دانند. بنابراین عبارتی که بر این مسئله منطبق است پاکسازی نژادی است. از اینرو اینگونه مسائل خشم را بر می انگیزد . اما موضوع بدتر این است که جهان این مسائل را مایه نگرانی نمی داند!