• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۹۴۵۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷
استان ها » سیاسی

تاثیر گذاری شناور تندرو جدید سپاه بر محاسبات دشمن

شناور تندرو برد بلند سپاه علاوه بر توان بازدارندگی، بر دستگاه محاسباتی دشمن اثر می گذارد.

تاثیر گذاری شناور تندرو جدید سپاه بر محاسبات دشمنبه گزارش خبرگزاری صداوسیما  فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم رونمایی این شناور پیشرفته در اسکله شهید محلاتی بوشهر گفت: شناور تندرو برد بلند نیروی دریایی سپاه  بر توان بازدارندگی ایران می افزاید و بر دستگاه محاسباتی دشمن به ویژه آمریکا اثر می گذارد.  
سردار علی فدوی اضافه کرد: شناور سردار شهید محمد ناظری  بزرگترین شناور آلومینیومی با بدنه پیشرفته و فناوری روز دنیاست  که با طول 55 عرض 14 و یک دهم متر و ارتفاع 13 متر ده هزار کیلومتر برد دریانوردی دارد.
وی افزود این شناور با شکل بدنه پیشرفته،تعادل پایدار در امواج بلند،برد بلند دریانوردی، قابلیت دریانوردی در امواج خروشان، قابلیت حمل صد مسافر و بالگرد و بار به طور همزمان  و سرعت بالا به همت متخصصان سازمان تحقیقات و خودکفایی نیروی دریایی سپاه طراحی و در موسسه شهید محلاتی از موسسات وابسته به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در بوشهر ساخته شده است.
وی گفت :این شناور به ناوگان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه ملحق می شود تا امکان حضور قدرتمند نیروی دریایی سپاه را در آب های آزاد و اقیانوس ها فراهم می کند.    
فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود‌: این شناور محدوده عمل جهانی دارد . ما زمانی که کار را شروع کردیم دیگران که از ما جلوتر بودند در حد یک اتود طراحی در اختیار ما گذاشتند  و سپاه مستیم وارد عمل برای طراحی این شناور شد.
سردار فدوی گفت: اکنون دشمنان ما خود را در شرایط اقدام علیه ما نمی بینند بلکه ما در موضع اقدام و ابتکار عمل و خود را در شرایط ایجاد توان برای مقابله با انقلاب می بینند آمریکایی ها و هم پیمانان منطقه ای  و غیر منطقه ای آنها به دنبال ایجاد قدرتی هستند که در مقابل ایران بایستد.
وی افزود: اکنون قدرت عامل و اساس و مبنایی است که دنیا بر مدار آن دارد حرکت می کند و آمریکا می گوید چون قدرت ما از همه بیشتر است پس دنیا باید از ما اطاعت کند . امروز آمریکا توان و قدرت انقلاب اسلامی را درک کرده است.
سردار فدوی گفت :رئیس جمهور آمریکا گفته است ما پنج و نیم سال است می خواهیم  سوریه نباشد و نمی توانیم چون ایران می خواهد سوریه باشد
وی افزود ماهیت دشمنی آمریکا با ما ماهیت دشمنی بر سر اقتصاد و سیاست و فرهنگ نیست ماهیت ان ماهیت حق و باطل است و حق و باطل تحت هیچ شرایطی نمی تواند کنار هم باشد.
سردار فدوی گفت: مسلمان امام دارد  و وقتی امام وجود دارد نظر جداگانه مستقل از امام خیلی ظلم بزرگ به کلیت نظام و انقلاب و خود انسان است.
وی افزود نیروی دریایی سپاه این تسلط و قدرت بر همه شناورهایی که در منطقه هستند به ویژه شناورهای 6 کشور هم پیمان آمریکا را دارد.
سردار فدوی گفت: هیچ یک از شناورهای این کشورها وارد آب های منطقه ای ایران نمی شوند  و حضور ما در پهنه آبی سرزمینی خلیج فارس به صورت دائم از شمال تا جنوبی ترین نقطه تنگه هرمز و دریای عمان وجود داشته است و دارد و خواهد داشت.
سردار فدوی با بیان اینکه حضور آمریکا در منطقه عامل نا امنی و شرارت است افزود:آمریکایها می گویند که تنش بین ما و نیروی دریای سپاه زیاد شده است وما به دنبال ارتباط مستقیم با آنها هستیم ،اما جواب ما این است که وجود شما عامل ناامنی و شرارت است اگر ما روزی وارد خلیج مکزیک شدیم ارتباط مستقیم برقرار می کنیم.
فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه مستقر در بوشهر گفت: امروز آمریکا همه امکانات خود را علیه ایران بسیج کرده است و رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره خواهان حضور قدرتمند در عرصه های دفاعی و نظامی  و غلبه بر دشمن بوده اند.
سردار علی رزمجو افزود‌:نیروی دریایی سپاه از نظر تجهیزات، نیروی انسانی، آمادگی عملیاتی،موشک ها در انواع مختلف و نیروی اراده و ایمان  از قابلیت هایی برخوردار است که دارد روزافزون می شود.
وی راه اندازی این شناور به همت متخصصان داخلی در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل را بزرگترین دستاورد سپاه برشمرد و گفت: این شناور بر توان بازدارندگی ایران می افزاید و بر دستگاه محاسباتی دشمن به ویژه آمریکا اثر می گذارد.  
رئیس سازمان تحقیقات و خودکفایی نیروی دریایی سپاه هم با بیان مراحل مختلف طراحی و ساخت این شناور  گفت: این شناور با هدف تحقق اهداف نیروی دریایی سپاه برای حضور در آبهای آزاد طراحی و ساخته شده است.
ناو سالار یکم پاسدار ابوالفضل نظری افزود: نمونه این شناور که در طراحی آن از دانشگاههای کشور و متخصصان کشور  استفاده شده است در دنیا مشاهده نشده است  
وی گفت: این شناور با سطح عرشه بزرگ و مناسب و کاهش مصرف سوخت قابلیت نشست و برخاست بالگرد سبک را دارد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
افرین
نظر شما
آخرین اخبار
ملت بزرگ ایران بار دیگر تاریخ را به تماشا نشاند
روند ثبت نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا‌ها در سمنان
بهره‌ برداری از فرستنده برون‌ مرزی رادیویی در کلات
اجتماع فعالان قرآنی آذربایجان‌غربی در محکومیت اهانت به قرآن کریم
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از امروز
راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن را در رسیدن به اهداف شومش ناامید کرد
دادستان کل کشور روند رسیدگی به پرونده‌های حوادث اخیر آزادشهر را پیگیری کرد
حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه بصیرت مردم است
۲۲ بهمن، نمایش اقتدار دوباره نظام و همراهی مردم
آتش سوزی یک هتل - آپارتمان در مشهد ۳ مجروح بر جا گذاشت
ماموستا رشیدی: ۲۲ بهمن پاسخ قاطع ملت ایران به تهدید‌های دشمنان بود
امام جمعه بوکان: تجلی اتحاد همدلی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
درختان شگفت‌انگیز از جاذبه‌های سیستان و بلوچستان
پایداری هوا تا اواسط هفته پیش رو در گیلان
امام‌جمعه موقت پیرانشهر: ماه مهمانی خدا؛ فرصتی برای توبه و خودسازی
آغاز و پایان ۷۴ طرح عمرانی، صنعتی و کشاورزی در شهرضا
حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن و ناکامی نقشه‌های دشمنان
رقابت ۷۴۵ داوطلب در آزمون دکتری در دانشگاه بجنورد
عرضه ۲۲۰۰ تن گوشت مرغ در بازار لرستان
مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال باشکوه‌تر از همیشه حاضر شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
برپایی نمایشگاه روستا آباد در بندرعباس
بارش‌های اخیر کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۹:۳۰ امروز
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری
رسیدگی به ۳۵۲ گزارش تخلف صنفی در زنجان
خوزستان رتبه دوم تولید خرما در کشور با تولید ۳۰۰ هزار تن محصول
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
اجرای ۱۲ طرح آماده‌سازی معابر مسکن ملی استان اردبیل
باران و برف سهم خوزستان از کوله بار سامانه بارشی جدید
شرکت ۳۰۲ داوطلب در آزمون استخدامی شرکت نیروی برق و دهیاری اردبیل
افزایش دمای هوا در اردبیل
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی به مناسبت دهه فجر
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۴۳ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
خبر فوری
  • حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب