• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۰۰۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۶
بین الملل » تحلیلی

بازتاب خبر درگذشت دوچرخه سوار ایرانی در بازیهای پارالمپیک ریو در رسانه های جهان

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صداوسیما، رسانه های مختلف جهان درگذشت بهمن گلبارنژاد، دوچرخه سوار ایرانی در بازیهای پارالمپیک ریو 2016 را به طور گسترده بازتاب دادند.
 پایگاه اینترنتی میرور انگلیس نوشت: بنا بر اعلام کمیته ملی پارالمپیک ایران، گلبارنژاد که در مسیر مسابقه دچار سانحه شد، قبل از انتقال به بیمارستان، در صحنه حادثه تحت درمان قرار گرفت. کمیته ملی پارالمپیک ایران بعداً اعلام کرد که این دوچرخه سوار 48 ساله جان خود را از دست داده است. 
گلبارنژاد در بازیهای پارالمپیک 2012 لندن نیز شرکت کرده بود. وی تنها رکابزن ایران در بازیهای ریو بود. 
کمیته پارالمپیک ایران در بیانیه ای اعلام کرد: «با کمال اندوه و تاسف کمیته بین المللی پارالمپیک درگذشت بهمن گلبارنژاد، دوچرخه سوار پارالمپیکی ایران را در پی سانحه در مسابقه جاده ای امروز صبح در بازی های پارالمپیک 2016 ریو تایید کرد.» 
مسابقات دوچرخه سواری جاده ای از پونتال آغاز شد و شامل مسیر مدور در منطقه ای کوهستانی گرومری بود که در مسابقات جاده ای بازیهای المپیک ریو نیز استفاده شد.
گلبارنژاد حدود ساعت 10:48 دقیقه در نخستین بخش از مسیر مدور منطقه گروماری که بخش کوهستانی مسیر بود، دچار سانحه شد. وی در مسیر انتقال به بیمارستان دچار حمله قلبی شد. در نتیجه آمبولانس وی را به نزدیک ترین بیمارستان در ریو منتقل کرد، اما وی بلافاصله پس از انتقال به بیمارستان جان باخت. 
مراسم اختتامیه بازیهای المپیک به علت درگذشت این ورزشکار ایرانی یا یک دقیقه سکوت برگزار خواهد شد. این در حالی است که پرچم ایران در دهکده پارالمپیک، نیمه افراشته شده است. 
همچنین پرچم پارالمپیک در دهکده پارالمپیک و ریو‌‌ دو‌ ژانیرو که قرار است تیم والیبال نشسته ایران یکشنبه در آنجا به مصاف تیم بوسنی و هرزگوین برود، پایین آورده شده است. 
فیلیپ کارون، رئیس کمیته بین المللی پارالمپیک نیز درگذشت گلبارنژاد را بسیار دردناک دانست و درگذشت او را به خانواده، دوستان و هم تیمی ها، و کمیته ملی پارالمپیک ایران تسلیت گفت. 
وی گفت: «خانواده پارالمپیک در غم این فاجعه دردناک که بر بازی های پارالمپیک ریو سایه افکند، شریک است.» 
سارا استوری، دوچرخه سوار زن انگلیسی که شصتمین مدال طلای انگلیس را در پارالمپیک ریو به دست آورد، نیز شنبه شب در صفحه اش در توییتر درگذشت گلبارنژاد را به خانواده،‌ دوستان و هم تیمی هایش تسلیت گفت.
بنا بر اعلام پایگاه اینترنتی ایریش میرور، فیلیپ کراون، رئیس کمیته بین المللی پارالمپیک در نشستی خبری گفت پس از تهیه گزارش مربوط به این حادثه، درباره کارهایی که باید برای جلوگیری از وقوع حوادث مشابه در آینده انجام دهیم، تصمیم گیری خواهد شد. 
وی تاکید کرد گلبارنژاد ظرف چند دقیقه در محل حادثه تحت درمان قرار گرفت. آمبولانس ظرف دو دقیقه در محل سانحه حضور یافت.» 
کارلوس نوزمن، رئیس کمیته المپیک ریو 2016 هم با ابراز همدردی با خانواده و هم تیمی های گلبارنژاد و مردم ایران گفت: «این خبر بسیار غم انگیزی برای جامعه ورزش و پارالمپیک است.»
برایان کوکسان، رئیس اتحادیه بین المللی دوچرخه سواری گفت: «از شنیدن خبر درگذشت بهمن گلبارنژاد، دوچرخه سوار ایرانی بسیار متاثر شدم. درگذشت وی را به خانواده و دوستان وی، و کمیته ملی پارالمپیک ایران صمیمانه تسلیت می گوییم.» 
فدراسیون دوچرخه سواری انگلیس نیز در صفحه خود در توییتر درگذشت گلبارنژاد را تسلیت گفت. 
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، تحقیقات درباره نحوه بروز سانحه ای که به درگذشت گلبارنژاد منجر شد، آغاز شده است. 
پییر جونز، مدیر ورزشی اتحادیه بین المللی دوچرخه سواری گفت: «قصد داریم تا حدی که ممکن است و در سریع ترین فرصت ممکن اطلاعات جمع آوری کنیم. این کار چند روز طول می کشد.» 
مسعود اشرفی، دبیر کل کمیته ملی پارالمپیک ایران گفت ایران درخواست کرده است پیکر گلبارنژاد یکشنبه به ایران بازگردانده شود. کمیته پارالمپیک ایران همچنین خواستار گزارش کامل کمیته بین المللی المپیک درباره این سانحه شده است. 
از زمان بازی های 1960 رم تاکنون، این نخستین بار است که یک ورزشکار در بازی های تابستانی المپیک و پارالمپیک جان خود را از دست می دهد. 
کمیته پارالمپیک انگلیس در صفحه خود در توییتر با ابزار تاسف از درگذشت گلبارنژاد اعلام کرد: «با دوستان و همتایانمان در ایران ابراز همدردی می کنیم.»
تیم المپیک آمریکا هم در صفحه خود در توییتر با «دوستان، خانواده، و هم تیمی های بهمن گلبارنژاد، دوچرخه سوار الهام بخش ایرانی» ابراز همدردی کرد. 
روزنامه های نیویورک تایمز، ایندیپندنت و گاردین نیز خبر درگذشت گلبارنژاد را بازتاب دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی هیئت داوران بخش معارفی مسابقه‌های سراسری قرآن اوقاف
هندبال بانوان قهرمانی جهان؛ شکست ایران مقابل سوئیس
هفته سیزدهم لیگ آزادگان؛ صف‌آرایی دو نماینده مازندران
تقویم روز و اوقات شرعی هفتم آذر به افق آبادان و خرمشهر
توسعه عمرانی و رفع مشکلات زیرساختی، دستاورد سفر دولت به بوشهر
توزیع ۲۴ تن جو و ۲۰ تن سبوس بین ساربانان مانه
فعالیت ۱۵ مرکز رشد هوش مصنوعی و رباتیک در فارس
پیش بینی بارش پراکنده در استان‌های ساحلی دریای خزر
اعزام دانش آموزان ایجرودی به سفر معنوی راهیان نور
دولت خود را درخصوص وعده‌های مطرح‌شده مسئول می‌داند
روایتی از یک مهمانی بدون حضور میزبان
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)