• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۰۴۱۶۵
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۳
بین الملل » اروپا
بدون اشاره به حامیان اصلی تروریسم در جهان؛

ترزا می: هیچ کشوری از خطر تروریسم مصون نمانده است

نخست وزیر انگلیس گفت هیچ کشوری از خطر تروریسم جهانی مصون نمانده است و آنها دیدگاه خود را به راحتی منتقل می کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزرای صدا و سیما ترزا می، نخست وزیرانگلیس در سخنرانی خود در هفتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل مقابه جدی تر با مسائل مرتبط با مهاجرت گسترده را خواستار شد. 
وی گفت سازمان ملل برای این تاسیس شد که سران کشورهای سراسر دنیا دانستند فقط زمانی می توانند امنیت شهروندان خود را تامین کنند که بتوانند با جامعه جهانی برای تامین امنیت سراسر دنیا همکاری کنند؛ برخی از تهدیدهایی که امروز با آن روبرو هستیم شبیه همان هایی هستند که تاسیس کنندگان این نهاد با آن روبرو بودند، بی ثباتی سیاسی، نقض حقوق بشر و فقر؛ برخی دیگر تازه هستند، تروریسم جهانی، تغییرات آب و هوایی و حرکت بی سابقه مردم. ما امروز جمع شدیم زیرا می دانیم که چنین چالش هایی، مرز نمی شناسند و فقط با همکاری همدیگر می توانیم بر آنان فائق آییم.  
نخست وزیر انگلیس ضمن اشاره به افزایش تعهد بودجه ای این کشور برای ماموریت های صلح بانی سازمان ملل در مناطق جدید افزود ما نیز در کنار سران دیگر بمباران محموله کمک رسانی در سوریه را محکوم می کنیم. ما همچنان به ایفای نقش خود در تلاش های بین المللی در مقابله با تغییرات آب و هوایی ادامه می دهیم. 
می گفت هیچ کشوری از خطر تروریسم جهانی مصون نمانده است و افراط گرایان در سراسر دنیا می توانند دیدگاه مسموم خود را به صورت مستقیم به افرادی که با خطر افراط گرایی روبرو هستند، منتقل کنند. نه فقط باید برای جلوگیری از درگیری و بی ثباتی سیاسی در کشورها همکاری کنیم بلکه باید به صورت جهانی برای تخریب شبکه های تروریستی برای تامین مالی عملیاتی و نیروی انسانی وارد عمل شویم. وقتی شاهد انتقال بی سابقه مردم هستیم، باید اطمینان یابیم سیاست هایی به کار گرفته می شود که با چالش پیش رو و حل آن همخوانی دارد. 
نخست وزیر انگلیس با اشاره به نقش کشورش در مقابله با گروه الشباب در سومالی و لزوم تقویت نهادهای سیاسی و امنیتی در این کشور گفت به همین دلیل است که ما حمایت امنیتی خود را از این کشور افزایش داده ایم و از کشورهای دیگر نیز می  خواهیم همین کار را انجام دهند. 
می با اشاره به لزوم تامین امنیت پروازی در سراسر دنیا گفت برای همین هم هست که سازمان ملل قطعنامه پیشنهادی انگلیس در رابطه با امنیت پروازی را به رأی می گذارد تا اطمینان حاصل شود همه کشورها استانداردهای لازم را به کار برد و حلقه ضعیفی در این میان باقی نماند. حال به عنوان جامعه جهانی، باید با همدیگر همکاری کنیم تا جامع ترین طرح اقدام ملی را تصویب و اجرا کنیم تا ریشه ها و عوامل افراط گرایی مورد قرار بررسی گیرند و با آنها مقابله شود. باید با همه طیف های افراط گرایی، افراط گرایی خشن و غیر خشن، اسلام گرا یا نئونازی، وحشت و نفرت در همه اشکال آن مقابله شود. شکی نیست که باید همه تلاش خود را برای پایان دادن به کشتارها در سوریه و رساندن کمک به نیازمندان این کشور به کار گیریم.  
وی ضمن اشاره به لزوم اجرای سیاست هایی برای مدیریت بهتر مهاجرت، تدابیری را برای تامین فرصت های برابر برای مهاجران به کشورهایی هدف خواستار شد. نخست وزیر انگلیس همچنین همکاری بیشتر کشورها را برای مقابله با گروه های تبه کار و جرائم سازمان یافته خواستار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)