اعزام 903 مُبلغ برای نشر معارف دینی در دهه اول محرم +فیلم
903 مُبلغ دینی برای نشر معارف دینی بویژه تبیین قیام امام حسین (ع) به نقاط مختلف خراسان جنوبی اعزام شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مسئول امور مبلغان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت:858 مبلغ دینی از سوی این اداره، از امروز به مدت 12 روز فعالیت تبلیغی خود را در شهرها، بخشها و روستاهای استان آغاز می کنند. حجت الاسلام علی کوثری نیا افزود: از این تعداد 270 مبلغ از حوزه علمیه قم و مشهد و بقیه از روحانیان مستقر و بومی خراسان جنوبی هستند .
وی گفت : بیان سیره اهل بیت (ع) بویژه اباعبدالحسین علیه السلام، تبیین حجاب وعفاف، احیای امربه معروف و نهی از منکر، اقتصاد مقاومتی و ترویج سبک زندگی اسلامی از جمله برنامه های تبلیغی این مبلغان است.
45 مبلغ هم از سوی اوقاف و امور خیریه به امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص خراسان جنوبی اعزام می شوند که حضور در طرح بصیرت عاشورایی از الویتهای آنان است.