فاضلی در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما؛
واردات باید هدفمند شود
رئیس اتاق اصناف ایران نیاز سنجی کشور در خصوص کالاها و هدفمند سازی واردات را برای جلوگیری از قاچاق کالا ضروری دانست.
علی فاضلی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به جلوگیری از ورود کالاهای غیر ضروری به کشور افزود: با توجه به مزیتهای داخلی ، باید برای واردات و تامین و توزیع کالاها در کشور برنامه راهبردی تعریف شود.
وی با تاکید بر پاکسازی بازار ایران از وجود کالاهای قاچاق تصریح کرد: قاچاق در شبکه هایی غیر از اصناف جای محکمی دارد که شبکه های مجازی، نظام دستفروشی ، 750 هزار بنگاه سازمان نیافته ، افراد و شرکتهای غیر مهم ترین آنهاست.
رییس اتاق اصناف ایران با اشاره به اینکه فقط بخش کوچکی از جامعه ما مصرف کننده کالای قاچاق هستند گفت: بسیاری از کالاهای موجود در بازار و پشت ویترین ها دارای چارچوب قانونی بوده و دارای خدمات فعال هستند.
فاضلی با اشاره به شایعه پراکنی قاچاقچیان در افزایش قیمت کالاها در طرح مبارزه با قاچاق برای ناتمام ماندن این طرح افزود: میانگین افزایش قیمت کالاها در کشور 5 تا 10 درصد بوده که این روند طبیعی است.
رییس اتاق اصناف ایران ، اصناف را متضرر ترین بخش اقتصادی کشور به دلیل وجود قاچاق دانست و ادامه داد: شبکه توزیع کشور به دلیل وجود گسترده شبکه های غیر ساختار مند از امنیت بالایی در توزیع کالای قاچاق برخوردار است.