• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۴۱۹۰۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴
اجتماعی » جامعه و شهری

آخرین معدن شن و ماسه تهران برای همیشه بسته شد

آخرین معدن شن و ماسه در جنوب غرب تهران با تلاش شهرداری منطقه 18 و نهادهای انتظامی و قضایی کشور برای همیشه تعطیل شد.

معاون شهرداری منطقه 18تهران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگارخبرگزای صدا و سیما گفت: معادن شن و ماسه در سال های گذشته برداشت های غیر قانونی از بستر روددره کن داشته اند، طوریکه در برخی از نواحی گودال هایی به ارتقاع بیش از 130 متر ایجاد شده ، این در حالی است که جداره این معادن با روددره کن در برخی نواحی به کمتر از 3 متر رسیده و یک تهدید بالقوه را برای شهر تهران ایجاد کرده است.
رحمانی افزود: متاسفانه فعالیت های غیرقانونی این معادن در سال های گذشته باعث آلودگی هوا، ایجاد آلودگی صوتی و آلودگی آب رودخانه کن شده و تهدید جدی نیز برای ساکن محله های خلیج فارس و حاشیه ای در منطقه 18 به شمار می رفت.
وی گفت: خوشبختانه با پیگیری های مدیریت شهری، اعضای شورای اسلامی شهر تهران ، قوه قضائیه و نیروی انتظامی توانستیم حکم پلمپ آخرین معدن را که با وجود اخطارهای متعدد و تذکرات زیاد به فعالیت غیر قانونی خود ادامه می داد کسب کنیم و امروز شاهد بسته شدن این واحدهای متخلف باشیم.
وی درباره وضعیت این معادن شن و ماسه در آینده افزود: یک پروژه بزرگ فرا منطقه ای و ملی به نام توسعه آبادانی کن ایرانیان که به اختصار پروژه «تاکا» خوانده می شود قرار است به زودی در اراضی این معادن به وسعت 400 هکتار ایجاد و این بخش از شهر به یکی از بزرگ ترین مراکز تفریحی، گردشگری و تجاری پایتخت تبدیل شود که این پروژه برابر مصوبه کمیسیون ماده 5 انجام و عملیات آن بزودی پیش خواهد رفت.
رحمانی از اجرای طرح ایمن سازی فضای کنونی معادن شن و ماسه خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر از آنجا که فاصله جداره گودال ها با سطح رودخانه بسیار اندک است و هر لحظه امکان بروز بحران وجود دارد، برابر تمهیداتی که از سوی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران اندیشیده شد، قصد دیواره سازی در این بخش ها را داریم تا با ایمن سازی این فضا، امکان ریزش این جداره ها از بین برود و در آینده نزدیک نیز شاهد اجرای مرحله نخست پروژه تاکا در این بخش از شهر باشیم.
وی همچنین یاد آور شد: همزمان با پلمپ این معادن شن و ما، اهالی محله های خلیج فارس شمالی و جنوبی و دیگر محله های همجوار در محل حضوریافتند و از مدیریت شهری براب پیگیری های مستمر برای به تعطیلی کشاندن این معادن قدردانی کردند، زیرا تردد صدها کامیون حمل شن و ماسه و نخاله طی روز از یک سو دیگر تهدیدات دیگری را برای آنها و اعضای خانواده هایشان به همراه داشت که با تعطیلی شدن این واحدهای غیر مجاز صنعتی این فرصت ایجاد شده تا آنها نیز روی آرامش را ببینند و در آینده نیز شاهد احداث یکی از بزرگ ترین مراکز گردشگری در منطقه 18 و در محله خود باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)