• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۴۲۳۹۸
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۱
ورزشی » فوتبال و فوتسال
هشدار قلعه نویی به برخی بازیکنان تراکتور:

تقویت نشوند نیم فصل دوم در تراکتورسازی نیستید

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: به چند نفر از بازیکنان هشدار دادم که اگر تقویت نشوند در نیم فصل دوم کنار ما نخواهند بود.

تقویت نشوند نیم فصل دوم در تراکتورسازی نیستیدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی باشگاه تراکتورسازی؛ امیر قلعه نویی در نشست خبری پیش از بازی با فولاد خوزستان اظهار داشت: تیم تراکتورسازی تیم بزرگی است و حفظ شرایط آرمانی این تیم سخت است. هر وقت بازی ها پیاپی بوده خوب بازی کردیم ولی مقابل سایپا خوب نبودیم که امیدواریم فردا در زمین خودمان 3 امتیاز را کسب کنیم. 
وی افزود: فولاد تیم خوبی است و در 50 متر رو به جلو عملکرد خوبی دارد و امیدواریم بتوانیم با حضور هوادارانمان فردا 3 امتیاز را کسب کنیم و یقین دارم که ما به صدر جدول برمی گردیم. کسب تساوی بیرون از خانه مقابل سایپا قابل قبول بود. 
سرمربی تیم تراکتورسازی تصریح کرد: : در رابطه با استادیوم چون فکر ما برای حفظ بیت المال است دیدیم اگر انسان های خودخواهی باشیم و خیلی زود در این ورزشگاه بازی کنیم چمن از بین می رود به همین خاطر گفتیم بازی فولاد را هم در استادیوم اختصاصی بازی کنیم تا این چمن یک ماه دیگر فرصت استراحت داشته باشد. 
وی تاکید کرد: ما از نظر آماری جزو بهترین تیم های لیگ هستیم. خط حمله خیلی خوبی داریم و مهدی شریفی به مرز آمادگی نزدیک شده است و ادینهو هم شرایط خوبی داشته و حاتمی هم وضعیت قابل قبولی دارد. نیم فصل باید مطالعه کنیم و ایرادهای تیم را برطرف کنیم. به چند نفر از بازیکنان هشدار دادم که اگر تقویت نشوند در نیم فصل دوم کنار ما نخواهند بود. 
قلعه نویی افزود: آجولو به تنهایی مشکلات تیم ما را برطرف می کند و کمک هایی که قبلا صورت می گرفت از زمان حضور آجولو قطع شده و او با تلاش های شبانه روزی برای رفع مشکلات تلاش می کند. البته برخی از مدیران استانی نظیر دبیری و نجفی و... کنار تیم ما هستند و تراکتور نماد مردم آذربایجان شده است. 
سرمربی تیم تراکتورسازی درباره مصدومیت جاسم کرار خاطرنشان کرد: جاسم کرار به یقین فردا بازی می کند ولی مشخص نیست که در ترکیب اصلی باشد یا در نیمه دوم به میدان برود. کرار می تواند در لیگ های معتبر دنیا بازی کند ولی بدن سازی های لازم را انجام نمی دهد و در فشار بازی دچار مصدومیت می شود. می توانستیم در بازی سایپا و حذفی از او استفاده کنیم ولی به او استراحت دادیم. معتقدم او باید نگرشش را تغییر دهد تا به راحتی دچار مصدومیت نشود. 
وی در پایان گفت: ما به چند بازیکن تیم هشدار دادیم و امیدواریم در 7 هفته آینده این هشدار کارساز شود تا در تیم ما بمانند. با هیچ بازیکنی شوخی ندارم و مربی منضبطی هستم و هیچوقت هم مربی پروازی نبودم و همیشه کنار تیم هستم و باید همه کسانی که با ما کار می کنند همه فکر و ذکرشان روی بازی باشد و تمرکز کافی را داشته باشند. اگر دوستان همراه نشوند کسانی را جایگزین آنها می کنیم که بهتر از آنها باشند ولی ما دوست داریم تغییر رویه دهند و در جمع ما بمانند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی فون آلمن در داونهیل و کیمورا در بیگ ار
چادر سفید برف بر سر طبیعت بویین میاندشت
فراخوان انتخاب نماینده ایران در المپیاد بین‌المللی دانشجویی فناوری نانو
افزایش بیش از هزار و ۷۰۰ مترمربع به فضا‌های کتابخانه‌ای کشور
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در زنجان
کاهش ۳۸ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
افتتاح وبیناری ۳۲۲ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های ایلام
آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد اردبیل
افتتاح نخستین دوربرگردان غیرهمسطح کمربندی جنوب شیراز
پوشش پیش دبستانی در کشور به ۶۳ درصد ارتقا یافت
ثبت ملی ۶ اثر میراث ناملموس در مازندران
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
خرید با کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از فردا
باران در فارس
هفته ۲۱ فوتبال بوندسلیگای آلمان؛ دورتموند فاصله را بایرن در صدر کم کرد
اجرای ۶۰ پروژه زیرساختی در شهرک های صنعتی زنجان
اسامی کاروان قرآنی حج ۱۴۰۵ اعلام شد
تصادف مرگبار موتورسیلکت با پیکان وانت در کاشمر
بازگشایی ۹۴ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)