• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۴۴۱۷۵
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
سیف:

بانک مرکزی طلایه دار تولید آمار اقتصادی است

بانک مرکزی از زمان تاسیس تاکنون، وظیفه تولید، محاسبه و انتشار آمارهای اقتصادی کشور را عهده دار بوده است.

بانک مرکزی طلایه دار تولید آمار اقتصادی استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی ، رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به طلایه دار بودن این بانک در تولید آمار از زمان تاسیس تا کنون، وظیفه تولید، محاسبه و انتشار آمارهای اقتصادی کشور را از وظایف اصلی و کلیدی بانک مرکزی خوانده است.

 ولی اله سیف در پیامی به مناسبت روز ملی آمار و برنامه ریزی با تبریک این روز از اتمام مراحل تجدید نظر و تغییر سال پایه شاخص های اقتصادی از سال 1390 به 1395 خبر داده و ابراز امیدواری کرده است به زودی شاهد نتایج ارزشمند آن در عرصه تولید آمار خواهیم بود.

رئیس کل بانک مرکزی در ادامه پیام خود آورده است: مفتخریم که نظام بانکی کشور و بانک مرکزی، از زمان تأسیس و آغاز به کار خود به عنوان اولین سازمان رسمی، طلایه دار تولید آمار اقتصادی در کشور بوده و طی هشت دهه گذشته در کنار ایفای سایر نقش‌ها و مأموریت‌های خطیر، تولید، محاسبه و انتشار آمارهای اقتصادی کشور را به عنوان یکی از وظایف اصلی و کلیدی خود بدون هیچ وقفه و تساهلی انجام داده و به شهادت و اذعان خبرگان، متخصصین، اندیشمندان، برنامه‌ریزان کشور و همچنین سازمان‌های معتبر بین‌المللی نظیر صندوق بین المللی پول  و بانک جهانی، این کار به نحو احسن انجام شده است که این افتخار جز به مدد الهی و تلاش پیگیر و خستگی‌ناپذیر همکاران عزیز دست یافتنی نبود.

سیف افزوده است: در این برهه از زمان به لطف لایزال خداوند متعال، رهنمودهای مقام معظم رهبری و تلاش و مجاهدت‌های مردم و مسئولین گرانقدر کشور، بستر و زمینه رشد و توسعه اقتصادی کشور بیش‌از پیش فراهم شده است و افق روشنی در پیش روست. قطعاً دست یازیدن به اهداف و ارتقاء مستمر جایگاه اقتصادی وعلمی کشور جز با تلاش و همت مضاعف ممکن نخواهد بود.

رئیس کل بانک مرکزی آورده است: این بانک به پشتوانه سابقه درخشان و بی مانند خود در زمینه تولید و انتشارآمارهای اقتصادی و اعتبار آن نزد جامعه، به توسعه، بهبود و روزآمد سازی دانش خود اهتمام جدی ورزیده و با نگاه به آینده، دوشادوش مؤسسات معتبر بین‌المللی به دنبال توسعه کارآمد، اثر بخش و فراگیر آمار و اطلاعات است.

وی در این پیام گفته است: امروز در آستانه روز ملی آمار و برنامه‌ریزی، ضمن تبریک این مناسبت به تلاشگران این عرصه به ویژه همکاران خود در بانک مرکزی و همچنین مرکز آمار ایران، بایسته و شایسته است از تمام عزیزانی که در پاسخگویی به سؤالات نمایندگان بانک مرکزی برای تکمیل پرسشنامه‌های طرح‌های آماری همکاری کرده اند، مراتب قدردانی و سپاس خود را اعلام دارم.

سیف افزوده است: خرسندم که اعلام کنم بانک مرکزی تمام مراحل تجدید نظر و تغییر سال پایه شاخص های اقتصادی از 1390 به 1395 را به بهترین وجه انجام داده و به زودی شاهد نتایج ارزشمند آن به ویژه در عرصه تولید آمارهای پایش و ارزیابی برنامه ششم توسعه، اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی  و سایر برنامه‌های کشور خواهیم بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید بر مناسب سازی معابر خراسان شمالی برای تردد معلولان
ثبت بین‌المللی اختراع نانوفیبری ایرانی با فناوری رهایش کنترل‌شده
خلیج گرگان در کانون توجه ملی؛ آغاز هفته ایران جان با بررسی وضعیت خلیج گرگان در شبکه خبر
بهره مندی بیماران فیروزآبادی از خدمات رایگان سلامت
از حل مشکل اسناد روستا‌های ترک آباد و اکرمیه و صدور اسناد قنوات استان یزد برای اولین بار تا اختصاص ۷۷۷ میلیارد تومان برای تجهیز مراکز قضایی استان
احتمال بارش پراکنده باران در جزایر خلیج فارس، ۱۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات درباره رشد شدید زیان شرکت‌های شبه‌دولتی
‌ورود دو رام قطار ملی به ناوگان مترو ‌ ‌
شریعتی نماینده بهشهر، رئیس مجمع نمایندگان مازندران شد
«پرچمداران» در رادیو ورزش
تجلیل از همسران و مادران شهدا در ممسنی
احتمال رگبار پراکنده و کاهش دما
خاک سالم زیربنای سلامت شهرها و امنیت غذایی است
صف آرایی فوتبالیست‌های شمس آذر مقابل خیبر
تشخیص و درمان شانه منجمد
توسعه و ارتقای سامانه‌های نظارت تصویری در محور کندوان
توفیق عبادت و زیارت عنایتی الهی است
ضبط و امحای بیش از ۱.۶ تُن انواع مواد غذایی غیر بهداشتی در بوکان
برقراری نخستین پرواز حج عمره لرستان از فرودگاه خرم‌آباد
هوشمند سازی ۸۰۰ کلاس در استان اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)