نظرسنجی های نشان می دهد؛
نیمی از آمریکایی ها معتقدند وضع زندگی شان بدتر شده است
بر اساس یک نظرسنجی ،حدود نیمی از شهروندان آمریکا معتقدند وضع زندگی آنها در مقایسه با 50 سال گذشته ، بدتر شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما بر اساس یک نظرسنجی ،حدود نیمی از شهروندان آمریکا معتقدند وضع زندگی آنها در مقایسه با 50 سال گذشته ، بدتر شده است.
براساس نظرسنجی موسسه آمریکایی «پیو» از شهروندان آمریکا که با روش مصاحبه تلفنی صورت گرفته و درتاریخ 24 مهر ماه 1395 منتشرشده است، 36 درصد پاسخگویان آمریکایی نیز معتقدند زندگی افرادی مانند آنان در مقایسه با 50 سال پیش بهتر شده است.
همچنین 49 درصد پاسخگویان معتقدند وضع زندگی نسل آینده در مقایسه با نسل کنونی بدتر خواهد شد و 24 درصد از آنان نیز بر این باورند زندگی نسل آینده در مقایسه با نسل کنونی بهتر خواهد شد.
نتایج این نظر سنجی حاکی از نارضایتی حدود نیمی از مردم آمریکا از وضع فعلی زندگی شان در مقایسه با 50 سال پیش و پیش بینی بهبود نیافتن زندگی نسل آینده در مقایسه با نسل کنونی است .