• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۴۷۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۵
بین الملل » آمریکا
سندی دیگر در حمایت آمریکا از تروریسم

ترامپ: سیاست خارجی هیلاری تروریسم را در سراسر جهان منتشر کرد

نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا: کلینتون داعش را رها کرد و آنها اکنون در عراق، سوریه، لیبی و به همین ترتیب در کشورما حضور دارند.

 به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز؛ دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواه آمریکا در اظهاراتی در فلوریدا گفت: داعش هم اکنون در 32 کشور حضور دارد و او (هیلاری کلینتون) هنوز می گوید من داعش را متوقف می کنم. او هیچ شانسی برای این کار ندارد. آنها (گروهک تروریستی داعش) آرزو می کنند هیلاری رئیس جمهور شود. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود

ترامپ افزود اهیلاری فردی است که اجازه شکل گیری و تحرک داعش را داد. سیاست خارجی هیلاری کلینتون تریلیون ها دلار از ثروت آمریکا را به کشورهای دیگر فرستاد. آنچه که وی انجام داد این بود که تروریسم را در سراسر جهان منتشر کرد. او داعش را رها کرد و آنها اکنون در عراق، سوریه، لیبی و به همین ترتیب در کشورما حضور دارند زیرا او اجازه داده است که شمار بیشتری از آوارگان سوری به کشور ما وارد شوند و ما نمی دانیم آنها تروریست هستند یا خیر؟ این همانند داستان اسب تروا است و ما باید جلوی این کار را بگیریم.

ترامپ گفت هم اکنون روسیه از دولت سوریه حمایت می کند و ما یک میلیارد و 700 میلیون دلار به صورت نقدی به ایران پرداخت کرده ایم و سران کشور ما چقدر احمق هستند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود

وی افزود اگر شما خواهان چهار سال دیگر حکمفرمایی اوباما هستید. اگر شما خواهان این موضوع هستید که داعش برای چهار سال دیگر رشد کند و اگر شما خواهان رشد مالیات ها برای چهار سال دیگر هستید، اگر شما خواهان طرح بیمه خدمات درمانی اوباما که ما آنرا باطل و جایگزین خواهیم کرد، هستید پس به هیلاری کلینتون رای دهید اما مردم بدبخت خواهند شد. راه حل ریشه ای این است که رفاه اقتصادی را ایجاد کنیم و امنیت را به جامعه مان برگردانیم و صداقت را به دولتمردان برگردانیم.
ترامپ تصریح کرد یکی از مسائلی که من به طور مفصل درباره آن سخنرانی کرده ام به موضوع فساد دولتی باز می گردد. من طرحی را برای متوقف کردن آن ارائه کردم. رقیب من هیچ برنامه ای برای پایان دادن به فساد دولتی ارائه نکرده است زیرا وی تجسمی از فساد دولتی است. 
وی افزود کشور ما از صحنه جهانی بیرون رانده شده است. ارتش ما به پایان خود رسیده است و ما 20 تریلیون دلار بدهی داریم و این میزان بدهی کمتر از هشت سال و در دوران اوباما دو برابر شده است. ما قصد داریم که شان آمریکا را در جهان بار دیگر ارتقاء بخشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود 


این نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت حتی زمانی که او (هیلاری کلینتون) خود را آماده حضور در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می کرد در اسناد منتشر شده در سایت ویکی لیکس ایمیلی منتشر شد که براساس آن هیلاری کلینتون تلاش داشت 12 میلیون دلار از پادشاه مغرب دریافت کند تا هزینه های خود را تامین کند. هدف من تامین هزینه انتخاباتی خود خارج از سیستم سیاسی آمریکا است اما هیلاری کلینتون حاضر است که کاخ سفید را به هر کشوری که بیشترین قیمت را برای آن پرداخت کند، بفروشد. من امروز پیامی برای رای دهندگان آمریکایی دارم، این پیامی برای دمکرات ها و جمهوریخواهان و مستقل ها است. پیام من این است که ما تنها یک آمریکا داریم و قصد داریم که آمریکا همچنان اول باشد. من می دانم کشور ما در مسیر نادرست حرکت می کند و اتفاقات بدی برای آمریکا افتاده است.
ترامپ گفت پیام من این است که اگر ما پیروز انتخابات شویم قصد داریم این نظام متقلب را اصلاح کنیم. این نظام یک نظام متقلب، فاسد و از هم گسیخته است. ما قصد داریم که این باتلاق فاسد را از واشنگتن تخلیه و دور کنیم.
وی در ادامه مدعی شد در نظرسنجی نشریه اینوستر بیزینس دیلی که دقیق ترین نظرسنجی را درباره انتخابات پیشین و دو انتخابات پیش از آن صورت داده بود به تازگی نشان داده است که ما با دو امتیاز بیشتر در سطح کشور پیشتاز هستیم. من به تازگی در اوهایو، پنسیلوانیا و کارولینای شمالی بوده ام و به شما می گویم که ما در این ایالت ها برنده خواهیم شد. ما شاهد هیجانی در سراسر کشور هستیم که آنها هرگز مشابه آنها را ندیده اند. رای گیری زودهنگام فردا شروع می شود و شما می توانید رای خود را به طور غیابی بدهید. رای خود را بدهید. اجازه بدهید رای گیری را آغاز کنیم. اعداد و آمار به دنبال خلق یک شگفتی در فلوریدا هستند. به حرف های رسانه ها توجه نکنید. اما با این وجود برخی از آنها آمار خوبی را نشان می دهند. اعداد و آمار به بهترین وجه می گویند که ما برای همیشه از دست هیلاری کلینتون راحت خواهیم شد.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش عیار چغندر تولیدی به بیش از ۱۷ درصد در چهارمحال و بختیاری
بستری شدن بیماران با علائم کووید و آنفولانزا در سمنان
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای استان تهران
پیروزی های کشور نشان قدرت و اراده ملت ایران است
اختصاص ۸۴ هزار میلیارد ریال برای جاده‌های بین مزارع
وزنه برداری جام فجر؛ مدال نقره و برنز دسته ۹۴ کیلوگرم برای ایران
کاروان سلامت در شهر سورمق شهرستان آباده
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های صنعتی
نمایش ظرفیت ها
اعتماد به آمریکا بزرگ‌ترین خطای راهبردی است
فینال فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»؛ امشب 
شناور راهبردی کردستان در خلیج فارس به آب انداخته شد
اطلاعیه قطع آب برخی سایت‌های شهرک پیامبر اعظم شهر بندرعباس
تاکید امام جمعه خوی بر عزت ملی اقتدار نظامی و پیشرفت علمی ایران
امام جمعه مهاباد: اطاعت از فرامین رهبری جامعه اسلامی را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
بانوی همدانی صاحب نشان برنز دو صحرانوردی قهرمانی نوجوانان کشور
برخورد مرگبار موتور سیکلت و خودرو در محور مشهد-میامی
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تامین اقلام اساسی
گرامیداشت هفته بسیج در خوی
قبرستان نو قم به باغ مزار و پارک عمومی تبدیل می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)