• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۴۸۵۷۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
مدیرعامل بانک سپه

پرداخت هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج

مدیرعامل بانک سپه گفت : در سال جاری یکهزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداخت کرده ایم.

پرداخت هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در بانک سپهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد کاظم چقازردی گفت: ثبت نام کنندگان واقعی تسهیلات ازدواج در مجموع 71هزار و792نفر بودند که با لحاظ مواردی همچون مراجعه نکردن افراد در زمان مقرر، تأیید نشدن اطلاعات در ثبت احوال و...، تاکنون به 14 هزار و 929 نفر تسهیلات ازدواج در بانک سپه پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه استان تهران با پرداخت تسهیلات ازدواج به 6 هزار و 218 نفر، بیشترین پرداخت را در تفکیک استانی داشته است ، گفت : در نگاهی مبتنی بر تفکیک استانی به استانهای با بیشترین تعداد دریافت کننده وام، پس از تهران، استانهای کرمانشاه، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان قرار دارند.
چقازردی اظهارداشت: در بررسی استانها به تفکیک درصد پرداختی به کل، استانهای ایلام با 53.60 درصد (با 347 ثبت نام کننده)، سیستان و بلوچستان 45.24 درصد (یکهزار و 114 ثبت نام کننده) و تهران با 42.79 درصد (با 14هزار و 531 ثبت نام کننده)، به ترتیب در رتبه های اول تا سوم قرار دارند.

وی با تأکید بر اینکه بانک سپه تمام همت خود را برای پاسخگویی به درخواستهای متقاضیان به کارگرفته، از اراده جدی در این بانک برای تسریع در پاسخ به تقاضاها به ویژه در حوزه ازدواج خبرداد.
 
 

بانک سپه در تامین مالی واحدهای کوچک و متوسط سردمدار است

عضو هیئت مدیره بانک سپه تاکید کرد: این بانک در تامین مالی واحدهای کوچک و متوسط سردمدار است.

مصطفی پرتوافکنان  به مشارکت بانک سپه در پروژه های ملی و بالادستی در کشور اشاره کرد و گفت: بانک سپه به تامین مالی واحدهای کوچک و متوسط  توجه جدی دارد و به این واحدها بودجه اختصاص داده است.

عضو هیات مدیره با بیان اینکه بانک سپه موفقیت های بسیاری در عرصه های ملی و استراتژیک کشور به عهده داشته است ، افزود: حضور بانک سپه در پروژه های ملی مثل سیمان، نفت، فولاد و... نشان دهنده نقش پررنگ بانک در پروژه های اقتصادی کشور است.

پرتوافکنان در مراسم اختتامیه المپیاد ورزشی کارکنان بانک سپه با تاکید بر اینکه ورزش در عرصه کار تیمی مثل عبادت است و باید به نیت عبادت در کنار یکدیگر تلاش کنیم و به نتیجه برسیم ، گفت : تمام بخش های بانک باید با برنامه ریزی برای رسیدن بانک سپه به جایگاه اصلی خود تلاش کنند و نقش خود را برای رسیدن به
اهداف بیشتر بشناسند.

وی با اشاره به اینکه بانک سپه در حال حاضر جایگاه درخشانی در نظام بانکی کشور دارد ، اظهار داشت: بانک سپه با پشتکار و تلاش مضاعف همکاران نقش بسزایی در اشتغال زایی جوانان داشته است.

پرتوافکنان  ادامه داد: بانک سپه به وجود یکایک شما همکاران خوب و پرتلاش افتخار می کند که جزو همکاران متخصص، با دانش و پرتلاش در نظام بانکی کشور هستید.

پرتوافکنان با تاکید بر اینکه در نظام بانکی کشور بانک سپه کمترین تخلف را دارد ،یادآور شد: خانواده بزرگ بانک سپه افتخار می کند که در آن کارکنان ارزشی فعالیت می کنند.

عضو هیات مدیره با اشاره به اینکه روحیه پیشتاز بودن در تک تک پرسنل برای رسیدن بانک سپه به جایگاه اصلی خود وجود دارد ، گفت: افتخار می کنم که در اختتامیه مراسم المپیاد ورزشی در جمع شما هستم و در بخشی از شادی شما حضور دارم.

پرتوافکنان با بیان اینکه همه کسانی که در این المپیاد شرکت کردند برنده هستند ،خاطرنشان کرد: عامل اصلی برنده شدن برنامه ریزی و پشتکار است و باید تمام بخش های بانک روحیه ورزشکاری و کار تیمی را در سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

پرتوافکنان با اشاره به اینکه پنجمین المپیاد ورزشی کارکنان بانک سپه پس از 13 سال وقفه با تاکید و حمایت مدیران و مسئولان بانک و همچنین باشگاه کارکنان بانک سپه برگزار شد اظهار داشت: این دوره از مسابقات با حضور 550 نفر از همکاران رسمی و قراردادی از 27 استان و در هفت رشته ورزشی والیبال، فوتسال، شنا، دومیدانی، شطرنج، تنیس روی میز و بدمینتون برگزار شد.

وی در خصوص برنامه ریزی بانک برای برگزاری المپیاد در سالهای آینده نیز خاطرنشان کرد: به دنبال آن هستیم تا به بهترین نحو ممکن در سالهای آینده نیز این المپیاد برگزار شود. پرتوافکنان در خاتمه اظهار داشت: تلاش می کنیم تا در سالهای آینده تمام مناطق بانک در المپیاد حضور داشته باشند و در المپیاد بین بانکی بانک سپه حضور قدرتمندی را تجربه کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۵۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نایین
گلایه از امکانات شهری مهستان استان البرز
یادواره‌ای به یاد شهدای اقتدار وطن
عملیاتی شدن عبور ترانزیتی تحت پوشش «کارنه تیر»
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
جشنواره‌ای به رنگ زیتون
تغییر ساعت دیدار تراکتور – استقلال خوزستان
هفته چهارم لیگ برتر والیبال؛ شهدابی‌ها در صدر ماندند
حفاظت از خاک برای نفس زمین
روایتی از توانمندی یک هنرمند دارای معلولیت
برگزاری دوره آموزشی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم
تجارت ایران و ترکیه از ۴.۵ میلیارد دلار گذشت
برگزاری جشنواره موسیقی بیت و حیران در سردشت
افتتاح واحد‌های مسکونی کمیته امداد در سجاس
انتقاد از نبود خدمات برخط برای مشترکین مخابرات
متروک ماندن ورزشگاه تنیس و پدل شهرقدس
ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
اجرای ۶۰ درصد از قانون حمایت از معلولین در استان قزوین
مشاهده چهار پلنگ ایرانی در یک قاب در سوادکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)