• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۵۹۰۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۰
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

صادرات 80درصدمیگوهای پرورشی گلستان به بازار جهانی

مدیر کل اداره شیلات استان گلستان از افزایش 70 درصدی تولید میگوی پرورشی این استان در سال جاری در مقایسه با سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید جواد قدس علوی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی اظهار داشت : مجتمع پرورش میگوی گمیشان تنها مجتمع تولید میگو در شمال کشور است که هم اکنون تولید انبوه میگوی گونه وانامی را انجام می دهد.

مدیر کل اداره شیلات استان گلستان، خاطرنشان کرد : تاکنون بیش از 50 درصد از میگوی پرورشی مزارع استان گلستان برداشت شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه از زمان آغاز فصل صید تا کنون 600 تن میگوی پرورشی برداشت شده است ، گفت : این میزان میگو به مراکز عمل آوری تحویل داده شده است.

وی از پیش بینی افزایش 70 درصدی تولید میگوی پرورشی استان گلستان در سال جاری خبر داد و تصریح کرد : انتظار می رود در پایان فصل صید میگوی پرورشی در استان گلستان شاهد برداشت هزار و 200 تن میگوی پرورشی باشیم.

قدس علوی خاطرنشان کرد : پارسال در مجموع 715 تن میگوی پرورشی در مزارع گمیشان استان گلستان تولید شده بود.

این مقام مسئول در استان گلستان، دلیل افزایش تولید امسال را افزایش راندمان در واحد تولید و نیز افزایش سطح زیرکشت اعلام کرد.

مدیر کل اداره شیلات استان گلستان با بیان اینکه امسال 400 هکتار مزرعه پرورش میگو زیرکشت رفته است، اذعان داشت: سال گذشته 267 هکتار زیر کشت رفته بود.

وی درباره کیفیت میگوی تولید شده در گلستان اظهار کرد: میگوی گلستان به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب، وجود آب با کیفیت که مستقیم از دریا به مجتمع کانال کشی شده است و ضریب تبدیل غذایی خوب در کشور منحصربفرد است.

قدس علوی اظهار داشت : با توجه به تقاضای بازارهای جهانی پیش بینی می شود 80 درصد میگوی پرورشی تولید شده در گلستان به کشورهای هدف صادر شود.

وی یادآور شد: پیش بینی می شود صادرات میگوی پرورشی استان گلستان در سال جاری بالغ بر 5.5 میلیون دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشته باشد.
وی در ادامه گفته های خود همچنین به افزایش 50 درصدی اشتغال در مجتمع پرورش میگو گمیشان اشاره کرد و گسفت: امسال حدود 600 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در مجتمع پرورش میگوی گمیشان مشغول به کار هستند. این در حالی است که که سال گذشته 400 نفر در این مجتمع مشغول به فعالیت بوده اند.

به گفته مدیر کل اداره شیلات استان گلستان، بچه میگوهای پرورشی در مزارع استان گلستان امسال نیز از مراکز تکثیر جنوب کشور تامین شده اند.
وی با اشاره به اینکه به زودی مرکز تکثیر میگو در گمیشان احداث خواهد شد، بیان کرد: به این ترتیب لارو مورد نیاز برای مزارع پرورشی از طریق همین مرکز تامین شود.

قدس علوی تاکید کرد : این مرکز تکثیر، توانایی تولید یکصد میلیون قطعه بچه میگو در سال را دارد.

وی خاطرنشان کرد : بر اساس چشم انداز تعیین شده در افق 1404 شمسی، وسعت مزارع پرورش میگوی گلستان به 10 هزار هکتار افزایش خواهد یافت.
قدس علوی گفت : در گام نخست طرح توسعه مزارع میگوی گلستان، چهار هزار هکتار مزرعه پرورشی و در فاز دوم نیز شش هزار هکتار مزرعه دیگر به آن اضافه خواهد شد.

وی تاکید کرد: به این ترتیب در آینده ای نه چندان دور شاهد برداشت سالانه بالغ بر 17 هزار تن میگوی پرورشی در استان گلستان خواهیم بود.
مدیر کل اداره شیلات استان گلستان اظهار داشت : همچنین با پایان طرح های توسعه ای مزارع پرورش میگوی گمیشان برای هشت هزار نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس در پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
ثبت بارش در ۶۲ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی سیستان و بلوچستان
دیدار با خانواده شهید هادی صادق پشتیری در صومعه سرا
پیشرفت مطلوب مرحله دوم بهسازی بارانداز‌های بندر امام خمینی
از بحران تا فرصت؛ ضرورت اجرا و عملیاتی نمودن روش‌های مختلف استحصال آب و جمع‌آوری بارش‌ها
ورزشی‌های نوزدهم بهمن ماه در استان سمنان
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
ایمن سازی بیش از ۸ هزار رأس دام سنگین علیه بیماری لمپی‌اسکین در رامهرمز
تجلیل از طوایف پیشرو در پویش نه به تیراندازی در شوش 
برگزاری مسابقات تیراندازی نیرو‌های نظامی و انتظامی بندر ماهشهر+فیلم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
برپایی جشن تولد فرزندان شاهد خوزستان+فیلم
مرکز ۱۲۲ آبفای قم از مراکز برتر کشور
بیانیه مجمع بسیجیان خوزستان به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی
پیشرفت ۶۲ درصدی طرح جمع آوری گاز‌های مشعل در میدان نفتی آغاجاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
سرلشکر موسوی: ایران مقتدرانه به هرتجاوزی پاسخ می‌دهد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)