همه کد رشته محل های دانشگاه آزاد مجوز قانونی دارد
سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی: به پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد اسلامی اطمینان می دهم که تمام پذیرش این دانشگاه دارای مجوز قانونی است و صدور مدرک براساس مجوز انجام می شود.

مجتبی علوی فاضل در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما افزود: در دفترچه آزمون دانشگاه آزاد اسلامی هیچ کد رشته محل این دانشگاه بدون مجوز اعلام نشده است و بر اساس نامه کتبی که در شهریور سال 95 به دانشگاه آزاد اعلام شد ادامه تحصیل دانشجویان بلامانع است و این نامه به تأیید معاون وزیر علوم رسیده است.
وی گفت: در سالهای قبل( 92 ،93 ) هم این مجوز در مقاطع کاردانی و کارشناسی و حتی دکتری برای دانشجویان صادر شده و ادامه تحصیل آنها را بلامانع اعلام کرده است.
علوی فاضل در پاسخ به سؤالی درباره نظر معاون آموزشی وزیر علوم مبنی براینکه مجوزهای دانشگاه آزاد براساس کمیته ای که 25 سال پیش اعلام شد، صادر شده است و هم اکنون ارزشی ندارد گفت: قانون مورد اشاره بر اساس استعلام دارای اعتبار قانونی است.
وی افزود: قانون تشکیل وزارت علوم مربوط به سال 1346 است که تاکنون لازم الاجرا بوده است پس چطور می شود که این قانون هم اکنون لازم الاجرا نیست.
علوی فاضل در پایان گفت: دانشجویان دانشگاه آزاد نگران نباشند و براساس قانون مجوز رشته های آنها اعلام شده است و آنها هیچ گونه نگرانی از بابت پایان نامه تحصیلی نداشته باشند.