العبادی، عفو بین الملل را مسئول آوارگی مردم موصل دانست
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از تلویزیون المیادین، نخست وزیر عراق بار دیگر با حضور ترکیه در شمال عراق مخالفت کرد.
حیدر العبادی اظهار داشت برخی همچنان تلاش می کنند درگیرهای عراق را به درگیری های طائفه گرایانه تبدیل کنند.
العبادی که در جمع نمایندگان و مسئولان استان نینوا سخن می گفت گزارش سازمان عفو بین المللی در خصوص اقدام های نیروهای امنیتی عراق در شکنجه و قتل غیرنظامیان در جنوب موصل را تکذیب کرد.
نخست وزیر عراق گفت من صراحتاً سازمان عفو بین الملل را مسئول آوارگی اهالی موصل می دانم. اگر شمار آوارگان افزایش یافت این سازمان مسئول است. آن ها با این گزارش در میان شهروندان رعب و وحشت ایجاد می کنند و به ساکنان موصل می گویند اگر فرار نکنید در معرض خطر قرار می گیرید.
وی افزود: تنها صاحبان سلاح مسئول نیستند بلکه صاحبان کلام نیز مسئول هستند. هنگامی که یک سخن غیرمسئولانه و نسنجیده بیان می شود امنیت شهروندان در معرض خطر قرار می گیرد. این گزارش نسنجیده به منزله به خطر انداختن امنیت شهروندان عراقی است.