پخش زنده
امروز: -
مرکز رشد و فناوری دانشگاه یاسوج به صورت ویژه از افراد نخبه حمایت می کند.
بنیاد نخبگان استان گفت:
با هماهنگی معاونت پژوهشی دانشگاه افراد نخبه که از سوی بنیاد نخبگان معرفی شوند در
مرکز رشد و فناوری دانشگاه حمایت ویژه خواهند شد.
دکتر رحیمی افزود: انتظار از نخبگان این است که چراغی در مسیر علم و فناوری باشند.
وی خواستار تشکیل بانک اطلاعاتی نخبگان استان شد و افزود: تلاش دانشگاه یاسوج مهیا کردن زیرساختهاست تا دانشجویان و نخبگان در حوزه پژوهش دچار مانع نشوند.
رئیس دانشگاه یاسوج گفت: با استخدام نخبگان در دستگاه های دولتی مخالفم زیرا استعداد و ایده های این افراد بر اثر روزمرگی نابود می شود.
دکتر رحیمی افزود: حتی هیئت علمی شدن نخبگان در دانشگاه ها نیز ممکن است مرگ نخبه بودن و ایده پردازی را به دنبال داشته باشد.
وی نخبگان را سرمایه های یک جامعه دانست و ادامه داد: افراد نخبه باید در مدیریت های غیردولتی به تولید فناوری بپردازند.
رئیس دانشگاه یاسوج همچنین راه اندازی پارک علم و فناوری استان را گامی مهم برای تحقق بخشیدن به ایده های نخبگان عنوان کرد و افزود: با ایمان و اعتقاد به نیروهای بومی قطعا این پارک از بهترین پارک های علم و فناوری کشور خواهد شد.