• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۷۷۴۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال
تغییر مدیرعامل صحت ندارد؛

زادمهر: مصمم هستیم قهرمان شویم

عضو هیئت مدیره پرسپولیس گفت:بازیکنان ما مصمم هستند که در لیگ برتر قهرمان شوند و حضور پر رنگی در جام باشگاه‌های آسیا داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس محمدرضا زادمهر پیشکسوت و عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره شرایط اردویی شاگردان برانکو در امارات گفت: همه چیز خوب و مفید فایده پیش می‌رود محل اسکان، شرایط هتل، زمین چمن، تغذیه و پذیرایی خوب، نظم و انضباط و آرامی و از همه مهمتر دوستان خوبی که اینجا حضور دارند، انرژی مثبتی به اعضای تیم انتقال می‌دهند.
وی افزود: یک بازی دوستانه خوب انجام شد و در دیداری دیگر به میدان خواهیم رفت و تمرینات پرفشار و شادابی در دستور کار قرار داده شده است که با برنامه‌ریزی انجام شده کادر فنی، روی مسائل بدنسازی، تاکتیکی و روحی و روانی بازیکنان به بهترین شکل ممکن کار می‌شود.
زادمهر درباره تعطیلی لیگ تصریح کرد: این تعطیلات، شرایط را سخت و مشکل می‌کند چرا که حفظ این وضعیت کار آسانی نیست اما با توجه به همه این مسائل، تیم ملی اولویت اول فوتبال کشور است و خوشحالیم از اینکه بیشترین تعداد ملی‌پوشان را داریم و سعی خواهیم کرد با تلاش مضاعف، در رقابت‌های لیگ و جام باشگاه‌های آسیا نماینده خوبی برای فوتبال کشورمان باشیم و بتوانیم دل هواداران را شاد کنیم.
پیشکسوت پرسپولیس در ادامه گفت:  ما یک جام را در کمال ناباوری از دست دادیم و بیش از هر چیزی خود بچه‌ها از این بابت نگران هستند و مصمم خواهند بود که بتوانند در لیگ برتر قهرمان بشوند و حضور پر رنگ و قوی در جام باشگاه‌های آسیا داشته باشند که بتوانند آن خاطره تلخ را پاک کنند.
زادمهر خاطرنشان کرد: ما کمترین مسائل حاشیه‌ای را داریم. پرسپولیس هر جا می‌رود، مورد حمایت و استقبال مردم قرار می‌گیرد و این وظیفه ما را سنگین می‌کند. مجموعه باشگاه و تیم به بهترین شکل ممکن به کارها و وظایف خود عمل می‌کنند و امیدواریم با آمادگی کامل در دیدار برابر پیکان قرار بگیریم و با یک بازی زیبا و تماشاگر پسند و خصوصا نتیجه خوب، رضایت هواداران را جلب کنیم.
عضو هیأت مدیره پرسپولیس در خصوص کادر فنی و برنامه‌های نیم فصل افزود: ما آنچه که کادر فنی نیاز داشته و نیاز دارد را سعی می‌کنیم تامین نماییم و این چیزی نیست جز اینکه به آنها اعتقاد و اعتماد داریم و از آنها حمایت می‌کنیم و پشتیبانی صد در صد در همه مراحل از کادر فنی وظیفه ما است. منتهی منتظر برنامه کادر فنی هستیم که در نیم فصل چه تغییراتی را مد نظر خواهد داشت.
وی درباره شایعاتی مبنی بر تغییرات مدیریتی گفت: اصلا چنین چیزی نیست، به عقیده من وقتی یک مجموعه‌ای خوب کار می‌کند و نتیجه می‌گیرد، نیازی به تغییرات نیست و فکر می‌کنم  سلطانی‌فر و دوستان دیگری که در رأس کار قرار می‌گیرند، عملکرد را مد نظر قرار خواهند داد و الان شرایط بسیار خوبی در باشگاه و تیم حاکم است و وقتی به آرامش و مسائل مالی و مدیریتی این مجموعه نگاه می‌کنم، فکر نمی‌کنم چنین چیزی در تفکرارتشان بگنجد.
پیشکسوت سرخپوشان در ادامه اضافه کرد: طاهری هر کاری را که بخواهند انجام بدهند ابتدا در هیأت مدیره مطرح می‌شود و ما در هیأت مدیره مشاوره می‌دهیم و مشاوره می‌گیریم و سعی می‌کنیم در هر موردی از افراد حقوقی گرفته تا حسابداری و دیگر مسولان امر، کلیه جوانب کار را بررسی کنیم. سپس در هیأت مدیره آن موضوع تصمیم‌سازی و برای انجام پافشاری و تا مرحله اجرا و بعد از اجرا هم کنترل می‌کنیم. همیشه گفته‌ام که چقدر خوب است که جلسات هیأت مدیره به صورت آنلاین برگزار شود تا هواداران بدانند چه تصمیماتی گرفته می‌شود.
محمدرضا زادمهر در پایان افزود: معتقدم اعضای هیأت مدیره پرسپولیس میلیون‌ها هوادار هستند که در تصمیم‌سازی‌ها شرکت می‌کنند ،یعنی همه آنها می‌توانند در هیأت مدیره باشند. هیچ فرقی نمی‌کند چون همه ما یک دغدغه داریم آن هم مسیر پیشرفت پرسپولیس است. هر کس راهکار و راه حلی برای بهتر پیمودن این مسیر دارد، باید پیش بیاید. همه درها بروی آنها باز است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)