• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۹۰۵۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

افتتاح تالار جدید معاملات کارگزاران بورس کالای ایران

تالار معاملات کارگزاران بورس کالای ایران در منطقه آزاد ارس افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، تالار معاملات کارگزاران بورس کالای ایران در منطقه آزاد ارس، با حضور محسن خادم عرب باغی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس و دکتر مجید عشقی قائم مقام مدیرعامل بورس کالای ایران راه اندازی شد.

نهادینه کردن فرهنگ معامله در بورس، زمینه ساز رونق اقتصادی

مدیرعامل منطقه آزاد ارس در آیین افتتاح تالار معاملات کارگزاران بورس کالای ایران در منطقه آزاد ارس گفت: نهادینه کردن فرهنگ معامله در بورس، رونق اقتصادی را تحقق می بخشد.

وی گفت : با توجه به مشکلات بزرگ تولیدکنندگان از جمله کمبود نقدینگی و مشکلات مربوط به فروش محصولات، افتتاح تالار بورس کالا در ارس می تواند زمینه ساز ایجاد فرصت های رشد صادرات در ارس شود.

عرب باغی در ادامه گفت: در تالار نمایندگی کارگزاران بورس کالا در منطقه آزاد ارس، معاملات کلیه کالاهای پذیرفته شده در بورس کالای ایران صورت می‌پذیرد و این تالار آماده ارایه خدمات به تجار، بازرگانان و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و تولیدکنندگان محدوده منطقه آزاد ارس است.

 
وی گفت: این تالار در واقع قرار است که ضمن کمک به امکان جذب سرمایه‌گذاری خارجی، در راستای رونق فضای کسب‌وکار اقتصادی در منطقه آزاد ارس فعالیت کند.
 
عرب باغی در ادامه از زحمات بی شائبه نماینده مردم جلفا و مرند در مجلس شورای اسلامی در دریافت مجوز تالار بورس کالای ارس تشکر ویژه کرد و گفت:با افتتاح این تالار و با اعتقاد راسخ تولید کنندگان و سرمایه گذاران منطقه و با همکاری آنها بسیاری از مشکلات در زمینه فروش محصولات و تامین مواد اولیه در ارس برطرف خواهد شد.


افزایش صادرات محصولات کشاورزی و پتروشیمی مهم ترین برنامه بورس کالا

مجید عشقی قائم مقام مدیرعامل بورس کالای ایران هم در این مراسم گفت : افزایش صادرات محصولات تولیدی بخش کشاورزی و پتوشیمی و استانداردسازی محصولات صادرات محور مهمترین برنامه های پیش روی بورس کالای ارس است.

وی در آئین افتتاح تالار معاملات کارگزاران منطقه آزاد ارس خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت منحصر بفرد ارس در زمینه های سرمایه گذاری، زیرساخت و نزدیکی به کشورهای حوزه CIS، ارس را دارای موقعیتی راهبردی و منحصر به فرد در توسعه مبادلات تجاری با بازار سیصد میلیونی CIS بیان کرد.

عشقی با اشاره به اینکه بورس کالای ایران در سه حوزه عرضه و مبادله محصولات صنعتی- معدنی، فراورده‌های نفتی- پتروشیمی و محصولات کشاورزی، کالا را به صورت فیزیکی معامله می‌کنند ؛ اظهار داشت: بر این اساس در نظر داریم با افتتاح این تالار شرکت های فعال در ارس و اطراف آن را از نظر تهیه مواد اولیه و فروش محصولات بدون دلالان واسطه ای حمایت کنیم.

وی همچنین یکی از مهمترین مزیت های ایجاد این تالار را استانداردسازی محصولات برای صادرات عنوان کرد و افزود: در صدد هستیم در این راستا برخی از محصولات را در نقاط مختلف کشور بصورت انحصاری صادرات داشته باشیم.

در عرصه اقتصادی معمولا کشورهایی که در کالایی دارای مزیت نسبی هستند، نقش اول تحولات آن را بازی می‌کنند؛ اما یکی از مشکلات کشور این است که در تعیین قیمت کالاهایی که در تولید آن دارای مزیت نسبی هستیم نقشی نداریم؛ این کالاها در جای دیگری کشف قیمت می‌شود. کمک به کشف قیمت کالاهایی که در آن مزیت نسبی داریم مهم‌ترین چیزی است که در مناطق آزاد پیگیری می‌شود.

عشقی یکی از دغدغه‌های بزرگ فعلی در بخش تولید را تامین سرمایه در گردش بیان کرد و گفت: این در حالی است تامین مالی از طریق سیستم بانکی دشواری‌های زیادی را به همراه دارد و از اینرو این تالار در زمینه بهبود فضای کسب و کار، تامین مالی، توسعه صادرات بصورت بازار نظام یافته ایجاد می کند.
وی درباره ابزارهای تولیدی گفت : راه‌اندازی «ابزار سلف موازی استاندارد» یکی دیگر از مزیت‌هایی است که بورس کالا می‌تواند برای تولیدکنندگان ایجاد کند.
قائم مقام مدیرعامل بورس کالای ایران در پایان با اشاره به مزیت‌های ایجاد بورس کالای کشاورزی گفت: بررسی‌ها نشان داده آن کشورهایی که بورس کالایی پیشرفته در بخش کشاورزی داشته‌اند، منجر به رشد صادرات و توسعه در بخش کشاورزی شده است.
تالار بورس کالای ارس بعنوان تنها مرکز مبادلات بورس فعال در آذربایجان شرقی صبح روز سه شنبه با حضور جمعی از سرمایه گذاران این منطقه آزاد آغاز بکار کرد. هدف از راه اندازی تالار بورس کالا در منطقه آزاد ارس با بیش از 120 شرکت فعال ایرانی و خارجی در عرصه تولید و صدها شرکت فعال در عرصه های دیگر، در جهت تامین نیاز فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان این منطقه است.

در تالار معاملات کارگزاران بورس کالا در منطقه آزاد ارس ، معاملات کلیه کالاهای پذیرفته شده در بورس کالای ایران صورت می پذیرد و این تالار آماده ارائه خدمات به تجار، بازرگانان و سرمایه گذاران داخلی و خارجی است و ضمن کمک به امکان جذب سرمایه گذاری خارجی، در مسیر رونق فضای کسب و کار اقتصادی در منطقه آزاد ارس فعالیت خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)