• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۹۴۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹
اجتماعی » جامعه و شهری

افتتاح طرح بزرگ واکسیناسیون طیور به همت بسیج

رئیس سازمان بسیج مستضعفین طرح بسیج برای واکسیناسیون 15 میلیون طیور در 14 استان کشور را کلید زد.

افتتاح طرح بزرگ واکسیناسیون طیور به همت بسیجبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، سردار نقدی با برقراری ارتباط مستقیم با استان های مربوط از طریق ویدئو کنفرانس اجرای این طرح بزرگ را با همکاری 11 هزار دامپزشک بسیجی افتتاح کرد.

سردارنقدی: واکسیناسیون سه روزه 15 میلیون طیور رکوردی در دنیاست

رییس سازمان بسییج مستضعفین واکسیناسیون 15 میلیون قطعه طیور در 12 استان کشور در سه روز آینده را معجزه آسا دانست و گفت: این کار بزرگ رکوردی است که در دنیا وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما، سردار نقدی در مراسم افتتاح طرح بزرگ واکسیناسیون طیور روستائیان افزود: همه دستگاه ها از ظرفیت عظیم بسیج در پیشبرد اهداف سازمانی استفاده کنند تا شیرینی پیشرفت را با کار ارزان و سریع و کمترین مشکل بچشند .
وی با اشاره به تجارب ارزشمند بسیج نظیر اجرای طرح گسترده واکسیناسیون فلج اطفال در سالهای گذشته گفت: امروز سازمان دامپزشکی کشور با روشنفکری و آینده نگری از ظرفیت و توانمندیهای بسیج در طرح بزرگ واکسیناسیون طیور روستایی استفاده کرد زیرا اگر چنین طرحی با روشهای جاری دیوان سالاری حاکم بر دستگاه ها بخواهد انجام شود هم هزینه های سنگین و هم دردسرهای زیادی خواهد داشت.
سردار نقدی افزود: سازمان دامپزشکی امروز با بهره گیری از توانمندیهای نیروی مخلص بسیج که با انگیزه وارد این جبهه اقتصادی شده است می تواند اقدام بزرگ واکسیناسیون طیور را به راحتی پیش ببرد و به راحتی بر این کار نظارت کند.
رییس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه می توان صدها اقدام بزرگ دیگر را براساس الگوی ارائه شده بسیج انجام داد گفت: اگر بنیاد مسکن در زمینه ساخت مسکن از ظرفیت، توانمندی و تجارب ارزشمند بسیج در ساخت خانه برای محرومان در روستاهای دورافتاده کشور استفاده کند قطعا هزینه هایش نصف خواهد شد و طرحهای مسکن نیز سریعتر پیش خواهد رفت.



آغاز واکسیناسیون طیور 10 هزار و 500 روستای کشور

رئیس سازمان دامپزشکی کشور از طرح بزرگ واکسیناسیون طیور در 12 استان و 10 هزار و 500 روستای کشور با مشارکت 11 هزار بسیجی داوطلب خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر خلج در مراسم افتتاح این طرح از طریق ویدئو کنفرانس پیش بینی کرد: 15 میلیون قطعه طیور تحت پوشش این طرح واکسینه شوند.
وی افزود: با اتفاق خوبی که به لطف خدا در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی افتاد به جای استفاده از واکسن های تزریقی، امروز می توانیم از واکسن مقاوم به حرارت که در آب حل می شود به راحتی برای واکسینه شدن طیور استفاده کنیم .
دکتر خلج گفت: سه ماه دیگر نیز مجددا باید این طرح را آغاز کنیم بنابراین در کنار صمیمت و دوستی با نیروهای بسیجی باید نظم، انضباط و رعایت مباحث فنی حتما مورد توجه گیرد.
وی افزود: در این طرح بزرگ علم، عمل و دقت را کنار هم گذاشتم و با تقسیم کاری که میان بسیج و سازمان دامپزشکی کشور انجام شده کار به نحو احسن در حال انجام است.
دکتر خلج گفت: با تدوین و تهیه برنامه ها، فیلم های آموزشی، پوستر ، دستورالعمل فنی ، تامین واکسن و لوازم و تجهیزات، سازمان دامپزشکی کشور در مجموع بالغ بر 600 میلیون تومان هزینه کرده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین بیماریهای پرندگان، نیوکاسل است که در برخی موارد باعث تلفات صد درصدی می شود افزود: در طرح مبارزه با این بیماری نه تنها از ایجاد ضایعات جدی اقتصادی در این زمینه جلوگیری می شود بلکه زمینه رونق تجارت بین المللی فراورده های طیور به دیگر کشورها نیز فراهم خواهد شد.
دکتر خلج کنترل این بیماری را موجب تحکیم اقتصاد و افزایش درآمد خانوارهای روستایی دانست و گفت: اجرای طرح گسترده واکسیناسیون طیور بومی و روستایی مقدمه ای برای کنترل این بیماری در طیور صنعتی کشور نیز خواهد شد.
رییس سازمان دامپزشکی کشور از انجام مقدمات ابتدایی تشکیل نظام نوین ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و نظارتی طیور روستایی و بومی با مشارکت بیش از 50 هزار بسیجی در سال آینده خبر داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)