• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۹۴۲۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۱
کرمانشاه » سیاسی
فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در اجتماع بزرگ بسیجیان:

بسیج بزرگترین عامل بازدارندگی و اقتدار برای نظام جمهوری اسلامی است

سردار ریحانی در اجتماع بزرگ بسیجیان، بسیج را بزرگترین عامل بازدارندگی و اقتدار برای نظام جمهوری اسلامی دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، اجتماع بزرگ بسیجیان صبح امروز با حضور سردار شادمانی معاون هماهنگ کننده بسیج بزرگترین عامل بازدارندگی و اقتدار برای نظام جمهوری اسلامی استقرارگاه خاتم الانبیا، سردار ریحانی فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)، استاندار کرمانشاه، امام جمعه اهل سنت کرمانشاه، و جمعی از مسئولان استانی در محل حسینیه ثارالله سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه برگزار شد.

فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه در این مراسم گفت: امروز شکوه و عظمت و قدرت بازدارندگی گردانهای دفاعی و امنیتی بسیج باعث شده که دشمنان در سناریوهای خود علیه کشورمان این بسترهای بازدارندگی را لحاظ کنند و بر اساس همین آمادگی و حضور و بصیرت بوده که ما همیشه با افتخار حرکت پیش رونده را در انقلاب داشته ایم.

سردار ریحانی با اشاره به 5 آذر که مصادف با فرمان تاریخی حضرت امام در تشکیل بسیج مستضعفین است، افزود: این فرمان امام (ره) بستری برای یک پدیده و واقعه ای شد که سالها بعد مقام معظم رهبری از آن به عنوان یک حقیقتی که شبیه افسانه ها است نام برد، حقیقتی که حسب ظاهر شاید برای کسانی که در فضای بسیج نبوده اند آن را بزرگ نمایی و غلو بدانند اما مقام معظم رهبری به درستی حقیقت بسیج را تبیین کردند.

وی بسیج را بزرگترین عامل بازدارندگی و اقتدار برای نظام جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: با تشکیل بسیج تحول بزرگی در کشور ما و در جهان رخ داد و امروز تفکر بسیجی بستر زیر و زبر شدن بسیاری از حکومتهای مستبد منطقه شده و حتی نشانه های این تفکر را در کشورهای غیر اسلامی و در جنبشهای مردمی برای مبارزه با ظلم و ستم می توان مشاهده کرد.

فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) با بیان اینکه امام (ره) با تشکیل بسیج تا ابدیت تاریخ این کشور را بیمه کرد، افزود: رشد و شعور و بلوغ بسیج در تنور کارزار دفاع مقدس شکل گرفت و به حمد خدا در سالهای بعد بستر تحولات بزرگی در عرصه های سیاسی، اجتماعی و سازندگی شد که امروز این برکات بسیج در همه زمینه ها دیده می شود.

همچنین در این مراسم سردار شادمانی معاون هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) با اشاره به راهپیمایی عظیم مسلمانان در در اربعین حیسینی گفت: این اجتماع بزرگ دو پیام مهم داشت، یکی وفاداری به مکتب امام حسین (ع) و دیگری خنثی شدن توطئه های بدخواهان جهان اسلام.

وی به بیان کارنامه درخشان مردم کرمانشاه در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس پرداخت و افزود: کرمانشاه سنگر انقلاب و دفاع از ولایت است.

سردارشادمانی تصریح کرد: کرمانشاهیان تدین، ولایت مداری، روح انقلابی و حماسه آفرینی را در دوران انقلاب  و در یاری از امام و رهبرشان به اثبات رساندند و این کارنامه درخشان برای این ملت محفوظ است.

وی همچنین به رسالت خطیر بسیج اشاره کرد و گفت: دفاع از نظام و بصیرت همواره باید سرلوحه کار بسیجیان باشد.

در ادامه رازانی استاندار کرمانشاه هم از پیشرفتهای امروز ایران اسلامی در عرصه های مختلف سخن گفت و خاطرنشان کرد: به برکت خون مقدس شهدا و وجود تفکر بسیجی، امروز ایران اسلامی با صلابت و اقتدار هر چه بیشتر در تمامی عرصه ها حرف برا ی گفتن دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۴ درصدی استحصال گوشت در کشتارگاه‌های استان
خسارت به بیش از هزار هکتار از مزارع سرزه شمیل بندرعباس
زنگ آغاز معاملات بورس
برف ۲۰ راه ارتباطی فریمان را مسدود کرد
راهیابی تیم بانوان بوکس چهارمحال و بختیاری به مسابقات قهرمانی کشور
توسعه روستاهای دهگلان با اجرای طرح هادی
ثبت ۲۵ تا ۵۰ میلی‌متر بارندگی در برخی استان‌ها
افول جایگاه اقتصادی ادبیات، علت فاصله گرفتن جامعه از شعر و ادب است
ظرفیت جمع‌آوری گاز‌های همراه در رگ‌سفید یک افزایش می‌یابد
درگیری پلیس با قاچاقچیان موادمخدر در گلوگاه
همایش مجریان تراز زبان فارسی در رسانه ملی برگزار می‌شود
دعوت بوکسور چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
افزایش چشمگیر مصرف گاز در کهگیلویه و بویراحمد
رتبه سوم جشنواره جوانان از آن بانوی فارسی
سفر در زمان و بازخوانی یک فاجعه تاریخی در شبکه نمایش
اختتامیه کنگره شعر کویر در روز‌های سوم و چهارم دی ماه
احیای بافت‌های تاریخی و تقویت زیرساخت‌ها؛ رویکرد جدی توسعه روستا‌های زرند
آغاز طرح انتظامی ترافیکی زمستان در البرز ‏
توقیف ۲ لندرور شوتی و کامیون حامل چوب قاچاق در نکا
آیا فرمان «ایست» به خام‌فروشی در گرداب اجرا غرق می‌شود؟
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)