بیست و هفت محله از محله های شهر موصل آزاد شده است
به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صداوسیما، فرماندهی اتاق عملیات در نبرد آزاد سازی موصل اعلام کرد از زمان آغاز عملیات آزادسازی موصل تاکنون بیست و هفت محله از محله های شهر موصل آزاد شده است.به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی، در بیانیه ای که اتاق عملیات آزادسازی موصل در چهل و پنجمین روز آغاز این عملیات صادر کرد آمده است، در این مدت همچنین بیش از سیصدو شصت روستا در اطراف موصل آزاد و دهها دستگاه خودوری بمب گذاری شده وابسته به دولت اسلامی(گروه تروریستی داعش) منفجر شده است.
در ادامه این بیانیه تصریح شد، نیروهای مشترک حاضر در عملیات همچنان برای آزادسازی دیگر محلات موصل تلاش می کنند.
نیروهای عراقی اعلام کردند در محور جنوب شرقی موصل، موفق شدند پنجاه و چهار روستا را که مهم ترین آنها مرکز منطقه حمدانیه، کرملیس و منطقه نمرود است به همراه چهار محله از محلات شرقی شهر موصل، آزاد کنند . در محور شرقی نیز نیروهای مبارزه با تروریسم عراق اعلام کردند پانزده روستا را آزاد کردند که مهم ترین آنها منطقه برطله است ضمن اینکه موفق شدند بیست و سه محله از محله های شهر موصل را نیز از داعش پس بگیرند.
در شمال موصل نیز نیروهای عراقی موفق شدند کنترل بیست و یک روستا را به دست بگیرند که منطقه شلالات از جمله این مناطق است. نیروهای پیشمرگه نیز اعلام کردند بیست و هشت روستا از جمله منطقه بعشیقه در شمال شرق موصل را از داعش پس گرفته اند.
نیروهای بسیج مردمی عراق که در محور غربی منطقه عملیات فعالیت می کنند موفق شدند صد و سی روستا را آزاد کند که مهم ترین آنها منطقه فرودگاه تلعفر است.