• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۰۵۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۴
ورزشی
سرمربی تیم ملی اسکواش:

کسب قهرمانی بدون شرایط امکان پذیر نیست

سرمربی تیم ملی اسکواش گفت: لازمه کسب قهرمانی مجهز بودن در همه ابعاد است.

سرمربی تیم ملی اسکواش: کسب قهرمانی بدون شرایط امکان پذیر نیستمحمد حسین سنایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: با توجه به اینکه قرار بود طبق تقویم در رقابت های قهرمانی غرب آسیا شرکت کنیم در اردوهای تیم ملی با همه توان برای رسیدن به آمادگی تلاش کردیم ولی یک هفته مانده به شروع مسابقات کشورهای کویت و عراق به علت برخی مسائل داخلی از اردن کشور میزبان خواستند تا زمان برگزاری مسابقات تغییر کند که با این درخواست موافقت شد.

وی گفت: در اردوی تیم ملی 8 بازیکن حضور داشتند و با قدرت هرچه تمامتر خود را برای این مسابقات حاضر می کردند ولی متاسفانه مسابقات غرب آسیا لغو شد. هرچند امکان حضور در رقابت های غرب آسیا را نیافتیم ولی مسابقات PSA ( مسابقات انجمن اسکواش بازان حرفه ای دنیا) را در پیش داریم.

سنایی افزود: این مسابقات از 13 آذر در تهران برگزار می شود و فرصت بسیار خوبی برای ارزیابی ورزشکاران حاضر در رده بزرگسالان است. در رده جوانان تورنمنت ها بین المللی بسیاری برگزار می شود ولی در رده بزرگسالان شرایط به این منوال نیست.

وی گفت: در این رده تنها تورنمنت حائز اهمیت مسابقات PSA ( مسابقات انجمن اسکواش بازان حرفه ای دنیا) است. بازیکنی که بخواد رنکینگ جهانی داشته باشد باید عضو سازمان انجمن اسکواش بازان حرفه ای دنیا باشد و در این مسابقات شرکت کند. 

سنایی افزود: خوشبختانه در 2 بخش دختران و پسران تعدادی از اسکواش بازان ایران عضو هیتند که امیدواریم با اجرای برنامه های مورد نظر فدراسیون این تعداد افزایش یابد. هرچند مشکلات اقتصادی برنامه هایمان را تحت تاثیر قرار داده و روند اجرای آن را کند کرده است ولی این برنامه ها را متوقف نشده و با وجود محدودیت ها بازیکنان با حمایت فدراسیون عضو انجمن اسکواش بازان حرفه ای دنیا شده اند.

وی گفت: حضور موفق در رقابت های تیمی قهرمانی آسیا (13 تا 18 بهمن هنگ کنگ) برایمان از اهمیت بسزایی برخوردار است. برای اینکه بتوانیم عملکرد خوب و قابل قبولی در این رقابت ها داشته باشیم از سال گذشته برنامه ریزی های زیادی در این رابطه انجام داده ایم و اردوهای داخلی و خارجی خوبی طراحی کرده ایم. 

سنایی افزود: بعضی از این برنامه ها مثل حضور در مسابقات غرب آسیا اجرایی نشد. قصد داشتیم در این مسابقات بازیکنان را ارزیابی کنیم ولی این فرصت فراهم نشد. هم اکنون هم تا شروع مسابقات قهرمانی آسیا 2 ماه فرصت باقیمانده است. تلاش می کنیم تا در فرصت باقیمانده با وجود محدودیت های بسیار زمینه لازم برای کسب موفقیت را در این رقابت ها فراهم کنیم.

وی گفت: واقعیتی انکار ناپذیر وجود دارد و آن این است که برای کسب موفقیت در رقابت های قهرمانی آسیا باید مجهز به کسب قهرمانی باشیم و اگر نتوانیم اقدام به برگزاری اردو و مسابقات تدارکاتی مناسب کنیم نباید انتظار قهرمانی و کسب نتایج مورد نظر را داشت.

سنایی افزود: باید در این رابطه نگاهی کاملا منطقی داشت. شرایط فعلی دنیای ورزش با گذشته تفاوت های بسیاری کرده است. ورزش کاملا علمی شده است و هر ورزشکاری که از نظر فنی، جسمی و روانی آماده تر باشد موفق به کسب نتایج قابل قبول تر خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)