• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۱۰۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
خراسان رضوی » اقتصادی
معاون ریاست جمهوری

اختصاص هزار میلیارد تومان به شرکت‌های دانش بنیان

چهارمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه امروز در سالن همایش دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خراسان رضوی ، خبرگزاری صداوسیما، معاون صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت : این صندوق موظفاختصاص هزار میلیارد تومان به شرکت‌های دانش بنیان شده به شرکت های دانش بنیان که توسط معاونت علمی تایید شده و خصوصی هستند خدمات و تسهیلات ارائه کند.

غلام حسین رحیمی افزود : در طول ۳ سال اخیر بیش از ۲ هزار طرح در صندوق نوآوری و شکوفایی بررسی شده که حدود یک هزار و 400 طرح تصویب شده و بیش از هزار میلیارد تومان به این طرحها اختصاص یافته است و این فعالیت با قدرت ادامه دارد.

وی دانش بنیان بودن شرکت‌ها را یکی از مهمترین نکات طرحهای مورد نظر دانست و تصریح کرد : این دانش باید دانشگاهی باشد و همین نقطه پیوندی میان صنعت، دانشگاه و صندوق نوآوری است.

استاد دانشگاه تربیت مدرس تهران گفت : بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا به حال هیچ صندوقی به صورت اختصاصی از شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان حمایت نکرده است و اساس نامه این صندوق تاکید دارد که منابع صندوق باید به بخش خصوصی اختصاص یافته و حتی شرکت های شبه دولتی هم نمیتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.

رحیمی افزود : شرکت‌ها اگر واحد تحقیق و توسعه داشته باشند، یا در پی عرضه کالا در سطح بین‌المللی  باشند و آزمایشگاه مرجع و تخصصی احداث کنند میتوانند مورد حمایت صندوق قرار گیرند.

معاون صندوق نوآوری و شکوفایی به مشکلات تعامل صنعت و دانشگاه اشاره کرد و افزود : صنعتی که فقط تولید خود را بر اساس کپی برداری از محصولات مشابه و مهندسی معکوس تولید میکند نیازی به تحقیقات دانشگاهی ندارد .

رحیمی کمبود منابع مالی صنایع و بازاری که نمیتواند تعهدات خود را انجام دهد را از مشکلات صنایع کشور دانست و افزود : اگر بازار فروش خوبی وجود داشته باشد و صنایع بخشی از منابع خود را برای تحقیق و توسعه و ارتباط با نهاد های علمی دانشگاهی اختصاص دهند صنعتی پویا و پیشرفته خواهیم داشت.

استاد دانشگاه تربیت مدرس تهران افزود : دانشگاهی که فقط دانش محور باشد و تنها به ارائه تحقیقات مقاله محور بسنده کند نمیتواند کمکی به صنعت انجام دهد.

دبیر علمی چهارمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه نیز گفت : این همایش فرصتی برای ارتقا سطح دانش و تقویت بنیه علمی واحدهای تولیدی و توجه به مقوله تعامل صنعت و دانشگاه را فراهم خواهد نمود.

محمد طاهر احمدی شادمهری افزود : راهکار های انتقال دستاوردهای کارآفرینان موفق به دانشگاه ها، ارتقا فرهنگ کارآفرینی و اخلاق کسب و کار، راهکار های کار بست تولیدات علمی دانشگاه ها در صنعت، ارتباط دانشگاه های نسل سوم و چهارم با محیط کسب و کار، دولت و تعامل صنعت و دانشگاه و محیط کسب و کار، تعامل صنعت و دانشگاه در راستای اقتصاد مقاومتی، تجربیات کشور های موفق در خصوص تعامل صنعت و دانشگاه و الگو های تعامل صنعت و دانشگاه های نسل سوم و چهارم را از اهداف این همایش بیان کرد.

احمدی شادمهری تصریح کرد : ۴۰ مقاله به این همایش دو روزه ارسال شده که ۴ مقاله به عنوان برتر و ۸ مقاله با عنوان سخنرانی ارائه خواهد شد.

چهارمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه فردا با سخنرانی رشیدیان استاندار خراسان رضوی و تقدیر از طرح‌های برتر خاتمه می‌یابد.

 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)