• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۱۶۴۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۳
اقتصادی » بازاروتجارت
از بهمن ماه

راه اندازی سایت اطلاع رسانی سازمان خصوصی سازی

رئیس سازمان خصوصی سازی :این سایت از بهمن راه اندازی می شود و درباره آخرین اخبار و از واگذاری سهام عدالت اطلاع رسانی خواهد کرد.

راه اندازی سایت اطلاع رسانی سازمان خصوصی سازی ؛بزودیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، میرعلی اشرف پوری حسینی امروز در جمع خبرنگاران افزود: اخیراً عده ای سایت هایی با عنوان سهام عدالت راه اندازی کرده اند که از نظر ما غیرمعتبر است و هیچکس حق ندارد تحت این عنوان با مردم تماس بگیرد و از آنان پول درخواست کند. 

وی گفت: بعد از اینکه کار نرم افزاری و سخت افزاری سایت مورد نظر ما به اتمام رسید آن را به طور ویژه اطلاع رسانی خواهیم کرد تا مردم به آن مراجعه کنند. 

پوری حسینی افزود: باز هم تأکید می کنیم که هرگونه خرید و فروش ورقه گواهی انجام مراحل ثبت نام سهام عدالت از بیخ و بن باطل است زیرا این برگه ها سهام نیستند و تنها یک گواهینامه محسوب می شوند. 

وی گفت: هر کس که از اینگونه برگه ها بخرد اول از همه بر سر خود کلاه گذاشته است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه قبل از پایان سال 95 تلاش خواهیم کرد که مقدار سهم مشمولان برای آنان را مشخص و از طریق سایت اطلاع رسانی کنیم افزود: بر اساس قانون از زمان واگذاری سهام عدالت در سال 85 تا 10 سال بعد از آن هر سال مقدار سود شرکت های مشمول به خزانه دولت واریز شد و بعد از آن قرار است سهام عدالت در اختیار مردم قرار بگیرد بنابراین تا پایان سال 95 تکلیف سودها کاملاً مشخص خواهد شد.

وی گفت: 49 میلیون نفر در سهام عدالت ثبت نام کرده اند. 

پوری حسینی با اشاره به اینکه در سال 85 شش دهک برای واگذاری سهام عدالت ازجانب دولت وقت مشخص و سهام میان آنان تقسیم شد افزود: بر اساس تصمیم اخیر شورای عالی اصل 44 قانون اساسی هر کس که در همان زمان ثبت نام شده همان مبنا قرار می گیرد و البته ما پیشنهاد داده ایم که برای 31 میلیون نفر جامانده اجازه بررسی داده شود و به این ترتیب راه بسته نیست. 

وی گفت: شورای عالی اصل 44 سازمان خصوصی را موظف به ارائه صورتحساب مالی شرکت های مشمول سهام عدالت کرده است. 

پوری حسینی با اشاره به اینکه به مشمولان یک میلیون تومان در سال 85 سهم اختصاص یافت افزود: طبق قانون قرار شد در این 10 سال سود شرکت ها به محل خزانه دولت واریز شود و اگر سود کمتر از یک میلیون تومان بود مشمول، بقیه آن را تا یک میلیون تومان بپردازد تا بتواند همه سهام خود را آزادسازی کند.

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین آمار 24 هزار و 500 میلیارد تومان سهم بین مشمولان سهام عدالت تقسیم شده است گفت: هم اینک به طور میانگین به هر مشمول سهام عدالت حدود 540 هزار تومان سود از محل این شرکت ها به خزانه دولت واریز شده است و بنابراین به همین اندازه سهام مشمولان قابل آزادسازی است. 

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: اگر کسی بخواهد همه سهام خود را آزاد کند بر اساس قانون باید تفاوت سود واریز شده به خزانه دولت را طی یک مهلت شش ماهه بپردازد و بعد از آن همه سهام یک میلیون تومانی او آزاد خواهد شد. 

وی گفت: هم اینک ارزش سهام یک میلیون تومانی سهام عدالت که 10 سال پیش به مشمولان واگذار شده حدود 1،6 برابر ارزش دارد یعنی سهم یک میلیون تومانی حدود یک میلیون و 600 هزار تومان ارزش دارد. 

پوری حسینی افزود: البته ما به هیچ یک از مشمولان سهام عدالت توصیه نمی کنیم که از جایی وام یا قرض یا بهره بگیرند تا بتوانند تفاوت قیمت سهام خود را بخرند زیرا ممکن است سود مورد نظر آنان بعد از آزادسازی آنچنان زیاد نباشد و نتوانند سود وام خود را برگردانند بنابراین از کسانی که پول اضافی دارند می خواهیم تفاوت خود را بخرند ولی هرگز در این باره وام یا بهره برای خرید سهام عدالت خود نگیرند. 

وی در پاسخ به این سؤال که چرا واگذاری سهام عدالت به سال 96 که سال انتخابات ریاست جمهوری موکول شده است گفت: با توجه به اینکه زمان واگذاری سهام عدالت سال 85 بوده و بعد از 10 سال باید صورتحساب مالی شرکت ها مشخص می شده و در سال بعد از آن باید این سهام ها واگذار می شده بنابراین این سال ها در اختیار من نیست و طبق قانون بوده است و ما در قانون دخل و تصرفی نکرده ایم. 

پوری حسینی با بیان اینکه اگر کسی فوت کند سهام عدالت به وراث وی منتقل می شود افزود: البته ما در واگذاری سهام که از طریق اینترنت اطلاع رسانی خواهد شد ابتدا سهم زنده ها را خواهیم پرداخت و بعد وراث متوفی باید حضوری و با دادن مدارک معین سهام عدالت ارث خود را دریافت کنند. 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جولان گله سگ در میدان های اصلی شهر یاسوج
پیش‌بینی بارش پراکنده و کاهش دما در استان قزوین
کتابخانه مرکزی ارومیه برگزیده کشوری شد
المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ پایان کار دو دختر تیرانداز ایران در تفنگ بادی ۱۰ متر
نگاهی به برنامه‌های شبکه نمایش
فردا دوشنبه ، برگزاری نماز طلب باران در مصلاهای استان زنجان
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه
راه اندازی رشته آموزشی صنعت نساجی در دانشکده ملی ملی مهارت صومعه سرا، بزودی
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد
پیش‌بینی تولید بیش از ۱۲۱ هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی
نذر طلب باران در چهارمحال و بختیاری
اعزام دانش آموزان خراسان جنوبی به اردوی راهیان نور
آسفالت ریزی معابر شهر کبودراهنگ
بازآموزی نانوایان با هدف ارتقای کیفیت نان در اردبیل
حوادث کار امسال جان ۲۹ نفر را در کرمانشاه گرفت
اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
پیشگیری از بروز زخم پای دیابتی، همزمان با شیوع دیابت
هشدار بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌شرقی
عرضه بیش از ۲۱۶ هزار تن گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور
نشست حقوق بین الملل با حضور ۳۵۰ کارشناس داخلی و خارجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)