سردار اشتری :
پلیس دانش بنیان و روزآمد ، اولویت ناجا
فرمانده ناجا: پلیس دانش بنیان و علمی، اولویت ماست و اگر بخواهیم روزآمد در صحنه پیشگیری و پیش بینی جرم حضور داشته باشیم باید از ظرفیت های علمی و دانش روز بیش از پیش بهره بگیریم.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما سردار سرتیپ اشتری در اختتامیه نخستین جشنواره دانش و پژوهش نیروهای مسلح (جشنواره امام علی) افزود: تعامل خوبی میان ناجا و مراکز علمی وجود دارد و ما با بیش از 70 دانشگاه ارتباط و اهتمام داریم تا با محوریت مراکز علمی اهداف نیروی انتظامی را محقق کنیم.
وی تاکید کرد: اگر بخواهیم منویات مقام معظم رهبری را محقق کنیم باید دانش بنیان و مبتنی بر موضوعات علمی و تحقیقاتی و پژوهشی باشیم بویژه در ناجا که به علت تنوع و تعدد ماموریت ها و پاسخگویی به مردم و ارائه خدمات جزو مجموعه های بی نظیر محسوب می شود.
فرمانده ناجا گفت: یکی از دغدغه ها باید آن باشد که مراکز آموزشی نیروهای مسلح در کشور به مرجعیت علمی برسند و امیدواریم با حمایت ستاد کل نیروهای مسلح و مجموعه دانشگاه ها و مراکز علمی این مهم را محقق کنیم البته در برخی موضوعات این مرجعیت وجود دارد.
سرداراشتری گفت: نیروهای مسلح برای اجرای ماموریت ها با یکسری مشکلات مواجه هستند که با کمک تولیدات علمی پژوهشی که برای ما مانند نسخه شفابخش است می توان این مشکلات را حل کرد.