• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۲۹۴۲۷
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۶
سیاسی » سیاست خارجی
شمخانی در جمع خبرنگاران

آزاد‌سازی حلب ؛ دستاورد بزرگ ارتش سوریه و جبهه مقاومت

دبیر شورای عالی امنیت ملی ، آزاد سازی حلب از کنترل گروههای تروریستی را دستاورد بزرگ نظامی برای ارتش سوریه و جبهه مقاومت دانست.

آزاد‌سازی حلب ؛ دستاورد بزرگ ارتش سوریه و جبهه مقاومتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما علی شمخانی پیش از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران، آخرین تحولات سیاسی، امنیتی و نظامی سوریه پس از آزاد سازی حلب را تشریح کرد و به سوالات خبرنگاران رسانه های گروهی پاسخ گفت.
 
شمخانی آزاد سازی حلب از کنترل گروههای تروریستی را دستاورد بزرگ نظامی برای ارتش سوریه و جبهه مقاومت دانست و با اشاره به تلاشهای گسترده کشورهای حامی تروریسم در چند ماه گذشته برای به شکست کشاندن ارتش سوریه در این عرصه اظهار داشت: تصویب قطعنامه 2328 شورای امنیت سازمان ملل متحد که شب گذشته انجام شد اقدامی در ادامه فعالیتهای مخرب گذشته و زمینه سازی برای ورود عناصر اطلاعاتی و نظامی کشورهای حامی تروریسم در قالب نیروهای ناظر به حلب است.

وی افزود: در این قطعنامه هیچگونه نقشی برای دولت قانونی سوریه دیده نشده و به جای اولویت دادن به موضوع امداد رسانی به مردم تحت محاصره تروریستها در سوریه تنها مسئله چگونگی خروج امن مسلحین از حلب مورد توجه قرار گرفته است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به حمایت شگفت آور غرب و متحدان منطقه ای آن از تروریستهای شناسنامه دار که سابقه جنایت و اقدامات ضد بشری آنها کاملا در معرض نگاه و قضاوت افکار عمومی جهانی است اظهار داشت: این رفتارغیر قابل قبول غرب و برخی کشورهای منطقه نشان می دهد که رویکرد بهره برداری ابزاری از تروریسم برای مقاصد سیاسی دارای ابعاد راهبردی بوده و مردم منطقه باید طی سالهای آینده نیز هزینه های انسانی و اقتصادی این سیاستها را بپردازند.

وی با تاکید بر اراده قاطع روسیه و ایران برای تداوم همکاری در مبارزه با تروریسم و پشتیبانی از دولت قانونی سوریه افزود: روسیه هم پیمان ما در جنگ با تروریسم بوده و در این عرصه در حوزه های سیاسی و نظامی بخوبی درخشیده است.

شمخانی گفت: برغم تلاشهای گسترده دشمنان برای مخدوش نمودن این همکاری با درایت رهبران دو کشور، هماهنگیهای فی مابین در حد بسیار بالایی بوده که در کنار هزینه های انجام شده فرصتها و موقعیتهایی برای هر دو کشور ایجاد کرده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به سوالی در خصوص تظاهرات هدایت شده در ترکیه پس از آزاد سازی حلب و همچنین ابهامات مربوط به ترور سفیر روسیه در آنکارا از سوی یکی از ماموران امنیتی این کشور اظهار داشت: افزایش همگرایی و کار مشترک با کشورهای منطقه به منظور مدیریت بحرانهای جاری سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران است لیکن وجود ابهامات جدی در سیاستهای آشکار و پنهان برخی کشورها و مغایرتهایی که میان گفتار و رفتار آنها وجود دارد فضای حسن نیت و مشارکت را بشدت محدود می کند.

هماهنگ کننده اقدامات سیاسی، نظامی و امنیتی ایران با سوریه و روسیه در پاسخ به سوالی در خصوص اهداف نشست امروز مسئولین سیاسی و دفاعی ایران، روسیه و ترکیه در مسکو اظهار داشت: تماسها و رایزنیهای مستمر میان ایران و روسیه که پشتیبانی کننده دولت سوریه در مبارزه با تروریسم هستند موضوع جدیدی نیست.

وی افزود: حضور ترکیه در این اجلاس می تواند در فراهم شدن زمینه های لازم به منظور پایان بخشیدن به اشغال خاک سوریه توسط این کشور و تجدید نظر در سیاستهای گذشته در خصوص حمایت از معارضین مسلح در سوریه موثر باشد.

شمخانی خاطر نشان کرد: اگرچه گفتگو و تبادل نظر میان بازیگران اصلی در بحران سوریه می تواند درکاهش ابعاد تنش، تاثیر گذار باشد لیکن این گونه نشستها نباید از سوی برخی کشورها به عنوان ابزاری برای عملیات تاخیری و بازسازی توان از دست رفته برای تداوم سیاستهای گذشته تلقی گردد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با ابراز نگرانی در خصوص برخی تلاشها به منظور نقض حاکمیت ملی سوریه و فراهم نمودن زمینه تجزیه این کشور اظهار داشت: همانگونه که دنیا بعد از 6 سال جنگ در سوریه متوجه تاثیرگذاری و ارجحیت راهکارهای سیاسی بر اقدامات نظامی شده است باید به این واقعیت نیز توجه کنند که طرف اصلی مذاکره و توافق برای دستیابی به راه حل سیاسی ، دولت قانونی سوریه بوده و هیچ طرفی نمی تواند به نیابت از دولت و ملت سوریه برای آینده این کشور تصمیم بگیرد.

شمخانی در پایان گفت: امیدواریم تروریستها و حامیان آنها از شکست حلب درس گرفته و مسیر مذاکره با دمشق را انتخاب کنند چراکه ادامه دسیسه های سیاسی و بازسازی توان نظامی برای ادامه جنگ، فرجامی به غیر از تداوم خسارتهای انسانی و نابودی بیشتر زیر ساختهای حیاتی سوریه بدنبال نخواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)