گیلان
همت شالیکاران صومعه سرایی برای تولید گوشت سفید
با پرورش اردک در شالیزار های صومعه سرا امسال برای 130 نفر شغل فصلی ایجاد شده است
پرورش اردک در شالیزارهای صومعه سرا حدود 40 درصد افزایش یافته است.

به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت : 75 شالیکار صومعه سرایی امسال پس از برداشت برنج در شالیزارهایشان 135 هزار قطعه اردک پرورش دادند.
آقای پادیاب افزود : این شالیکاران پارسال 85 هزار قطعه اردک پرورش دادند.
وی گفت : پیش بینی می شود 75 شالیکار صومعه سرایی امسال با فروش اردک 15 میلیارد ریال درآمد کسب کردند.
رئیس جهاد کشاورزی صومعه سرا افزود : با پرورش اردک در شالیزار های صومعه سرا امسال برای 130 نفر شغل فصلی ایجاد شده است.
پرورش اردک در شالیزارهای گیلان بعد از پایان برداشت برنج ، از اواخر شهریور شروع می شود و تا پایان اسفند ادامه دارد.
کشاورزان گیلانی هر قطعه بچه اردک را در دوره های 3 تا 5 ماهه پرورش می دهند و به بازار عرضه می کنند.
قیمت هر قطعه اردک در بازارهای محلی گیلان 15 تا 20 هزار تومان است.
از گوشت اردک در گیلان برای پخت غذاهای محلی بویژه فسنجان ، واویشکا ، سیر قلیه ، آلو مسما و غوره مسما استفاده می شود.