• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۶۳۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

کاربرد روش‌های جراحی کم تهاجمی در درمان سقط جنین

دبیر علمی سیزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران گفت: روش‌های جراحی‌های کم تهاجمی بیشتر برای بیماری‌هایی مثل فیبرم‌هایی که باعث خونریزی مکرر و سقط جنین می‌شوند یا پلیپ‌ها یا ضایعات اندومتر استفاده می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی این کنگره، شهلا چایچیان افزود: امروزه روش های کم تهاجمی فقط به عنوان یک روش جراحی نیست بلکه هر روشی در هر شاخه ای از پزشکی به خصوص در رشته زنان باعث شود که درمان های با تهاجم کمتری برای بیماران انجام شود و با نتایج بهتر و صدمات کمتر، بیمار را از آن بیماری نجات دهیم می توانیم به آن عنوان کم تهاجمی دهیم.

وی گفت: در رشته های ژنتیک، سلولی مولکولی، مامایی، نوزادان و رشته های وابسته مثل تصویر برداری وقتی بتوانیم با ضرر کمتر یک بیماری را درمان کنیم به آن عنوان کم تهاجمی می دهیم.

این متخصص زنان و زایمان گفت: قبلا برای برداشتن یک فیبرم در رحم بیمار باید شکم را باز می کردیم تا ضایعه را برداریم و گاهی اوقات مجبور به برداشتن رحم می شدیم که این عمل باعث نازایی در فرد می شد اما الان با استفاده از جراحی های کم تهاجمی می توان برای بچه دار شدن بعدی برنامه ریزی کرد و با کمترین تهاجم و عارضه می توان بیمارهای داخل رحمی را با هیستروسکوپی تشخیص داد و درمان کرد.

این فلوشیپ لاپاراسکوپی ادامه داد: روش های جراحی های کم تهاجمی بیشتر برای بیماری هایی مثل فیبرم هایی که باعث خونریزی مکرر و سقط جنین می شوند یا پلیپ ها یا ضایعات اندومتر استفاده می شود چرا که تا سال های قبل باید عمل های بزرگی انجام می شد اما امروزه با این روش و با یک بستری نیمه روز در بیمارستان فرد درمان می شود.

چایچیان در آستانه برگزاری دومین کنگره بین المللی روش های کم تهاجمی زنان و مامایی و سیزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران افزود: مخاطبین اصلی کنگره، متخصین زنان، فوق تخصص های زنان، متخصصین بیهوشی، جراحی عمومی، پاتالوژی، رادیولوژی، سرطان ها به خصوص سرطان های زنان، متخصصین نوزادان و اطفال، ماماها و پزشکان عمومی هستند.

وی گفت: برای برگزاری این کنگره20 مهمان خارجی در رشته های مختلف دعوت شده اند و همچنین جراحی های لاپاراسکوپی به صورت زنده در این کنگره توسط بهترین جراحان ایرانی شاخص در دنیا و جراحان خارجی انجام خواهد شد. 

دومین کنگره بین المللی روش‌های کم تهاجمی زنان و مامایی و سیزدهمین کنگره بین المللی زنان و مامایی ایران روزهای 30 دی تا 3 بهمن در مرکز همایش های رازی تهران برگزار می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)