• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۶۳۲۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱
اقتصادی » بازاروتجارت

برگزاری تورهای پرنده نگری در خور موسی و ساحل اروند رود

به منظور توسعه طبیعت گردی با محوریت پرنده نگری در استان خوزستان به زودی تورهای پرنده نگری در تالاب های خوزستان، خورموسی و سواحل اروند رود برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) گفت : استان خوزستان با منابع آبی طبیعی متعدد یکی از مستعدترین مناطق کشور در زمینه توسعه توریسم دریایی محسوب می شود.

خسرو نشان افزود : شهرستان های واقع در نوار ساحلی خلیج فارس از جمله بندر هندیجان، بندر امام خمینی، آبادان و خرمشهر از پتانسیل بالایی در زمینه توسعه توریسم دریایی و آبی برخوردار هستند.

وی در ادامه تصریح کرد : برنامه ریزی های جامعی برای ایجاد امکانات و تاسیسات گردشگری در شهرهای مذکور از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان انجام شده است.

این مقام مسئول در استان خوزستان بیان داشت : مطالعات در این زمینه به اتمام رسیده است و به منظور تصویب نهایی و دریافت اعتبارات لازم برای شروع پروژه های توریسم دریایی در شهرستان های مذکور، طرح نهایی به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارسال شده است.

وی همچنین تالاب های استان خوزستان را یکی از مراکز اصلی برای جذب توریست بیان کرد و گفت : قرار است در تالاب های بزرگ استان امکانات گردشگری را بیش از پیش توسعه یابد.

خسرو نشان گفت : هم اکنون تالاب شادگان واقع در شهرستان شادگان به یکی از اصلی ترین مراکز جذب گردشگر تبدیل شده است، به گونه ای که علاوه بر گردشگران داخلی، گردشگران خارجی نیز در این تالاب حضور می یابند.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان، یکی از جاذبه های مهم تالاب های استان که هنوز به طور شایسته مورد بهره برداری گردشگری قرار نگرفته، موضوع پرنده نگری است.

وی گفت : در نیمه دوم سال، تالاب های خوزستان شاهد حضور تعداد زیادی پرندگان مهاجر هستند که تماشای آنها برای گردشگران می تواند از جذابیت بسیار بالایی برخوردار باشد.

وی اظهار داشت: مطالعات اولیه صورت گرفته است تا بتوان پرندگان استان خوزستان را در قالب کتابچه به نمایش گذاشت و بزودی کتابچه " پرنده نگری در خوزستان " چاپ و توزیع خواهد شد.

دکتر نشان گفت : استان خوزستان بنا به گفته کارشناسان محیط زیست یکی از بهترین نقاط برای موضوع پرنده نگری محسوب می شود.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان گفت : پرندگان آبزی در تالاب های استان و بخش دیگری از آنها نیز در سواحل اروند رود زیست می کنند.

وی اظهار داشت : بر اساس مطالعات صورت گرفته تالاب های شادگان، هورالعظیم و بام دژ بیشترین میزان پرندگان مهاجر را در میان سایر تالاب های استان به خود اختصاص می دهند. بر این اساس، برگزاری و ساماندهی تورهای طبیعت گردی با محوریت پرنده نگری در استان خوزستان در دست مطالعه و بررسی است.

این مقام مسئول در استان خوزستان با اشاره به اینکه پرنده نگری در خوزستان، مقوله شناخته شده ای نیست، تاکید کرد: امید است به زودی شاهد تعیین مسیر گردشگری با محوریت پرنده نگری در استان خوزستان باشیم و رونق تورهای پرنده نگری باعث رونق گردشگری در تالاب های استان خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد محدودی تورهای گردشگری با محوریت پرنده نگری در استان خوزستان برگزارشد، یادآور شد: تا کنون خبری از برگزاری تورهای پرنده نگری در خورموسی و حاشیه اروند نبوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)