• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۶۳۲۵۰
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
مدار چند درجه _ سیاسی

از چالشهای دولت آمریکا تا آنفلوانزای حاد در فرانسه

در مدار چند درجه امروز اخباری درباره ممنوعیت بازگشایی پرونده برجام ، چالشهای بزرگ آمریکا در دوران ترامپ،‌ آنفلوانزای حاد در فرانسه و .... را می خوانید

سر تیتر اخبار

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما،وزیردفاع امریکا گفت:"ما باید آماده مواجهه با آینده ای نا معلوم باشیم زیرا هیچوقت درک درستی از جهان نداشته ایم. اشتون کارتر در مراسم اهدای جایزه به باب ورک، معاون خود، در پنتاگون افزود: باب ورک به من و وزارت دفاع در مقابله با پنج چالشی که ما اکنون با آن مواجه ایم یعنی چشم انداز تجاوزگری روسیه در اروپا؛ مدیریت تغییر تاریخی در منطقه آسیا-اقیانوس آرام، که به تنهایی مهم ترین منطقه برای آینده آمریکاست؛ تقویت نیروهای بازدارنده و دفاعی ما در مواجهه با تحریک آفرینی های هسته ای و موشکی مستمر کره شمالی؛ مقابله با ایران در منطقه خاورمیانه و کمک به دفاع از دوستان و متحدانمان در این منطقه و مقابله با تروریسم و تسریع شکست حتمی و پایدار داعش کمک کرد. وزیر دفاع آمریکا افزود: ما همزمان با مواجهه با این اوضاع پیچیده کنونی، باید مراقب آمادگی خود برای مواجهه با یک آینده نامعلوم نیز باشیم، زیرا ما هیچوقت در درک تحولات مناطق راهبردی گوشه و کنار جهان مهارت زیادی نداشته ایم و برای همین باید ارتش آمریکا برای چالش هایی آماده باشد که ما امروز آنها را پیش بینی نمی کنیم.

از چالشهای دولت آمریکا تا آنفلوانزای فوق حاد در فرانسه







ممنوعیت بازگشایی پرونده برجام

معاون اروپا - آمریکا وزارت امور خارجه کشورمان با تاکید بر بدعهدی های پی در پی آمریکا در اجرای برجام گفت: به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد پرونده برجام دوباره باز شود.به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مجید تخت روانچی در حاشیه مراسم ختم پدر حمیدرضا آصفی سخنگوی پیشین وزارت خارجه درباره اظهارات تیلرسون گزینه تصدی وزارت خارجه آمریکا مبنی بر ضرورت بازبینی برجام افزود: بارها اعلام کرده‌ایم به هیچ وجه پرونده برجام دوباره باز نخواهد شد و اجازه نخواهیم داد چنین اتفاقی بیفتد و این نه تنها موضع ما بلکه موضع همه اعضای 1+5 است. وی در پاسخ به این پرسش که در نشست کمیسیون مشترک برجام در وین تضمین کتبی از آمریکایی‌ها برای اینکه تمدید آیسا بر برجام تاثیرگذار نخواهد بود، گرفته شد؟ گفت: جلسه‌ وین به درخواست ایران تشکیل شد و شکایتی که ما از دولت آمریکا در خصوص تمدید قانون آیسا داشتیم به علت بدعهدی‌هایی بود که تاکنون در یک سال گذشته در اجرای برجام داشته است.

از چالشهای دولت آمریکا تا آنفلوانزای فوق حاد در فرانسه








انتقاد جهانگیری از عملکرد بعضی رسانه‌ها

معاون اول رئیس جمهور صبح امروز در اختتامیه نخستین جشنواره «زن،‌ رسانه و خانواده» با تسلیت به مناسبت درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به نقش و نفوذ رسانه‌ها در افکار عمومی جامعه، به عملکرد برخی رسانه‌های منتقد دولت اشاره و اظهار کرد: متأسفانه برخی رسانه‌های مخالف دولت که بعضاً از سرمایه‌های عمومی استفاده می‌کنند به جای نقد سیاست‌های دولت، از نوعی جنگ روانی علیه دولت استفاده و تلاش می کنند که در اذهان مردم از دولت و مجلس برآمده از رأی مردم تصویری ناکارآمد نشان دهند.


از چالشهای دولت آمریکا تا آنفلوانزای فوق حاد در فرانسه







دفاع نیوزیلند از موضع ضد صهیونیستی خود

نیوزیلند روز شنبه درک این نکته را که چرا شهرک سازی رژیم صهیونیستی به یک موضوع چالش برانگیز تبدیل شده و چرا شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ای علیه این اقدام تصویب کرده است با برخی از دلایل تشریح و این دلایل را نیازمند شناخت دانست. 'موری مک کولی' وزیر امور خارجه نیوزیلند در مطلبی که در تارنمای دولت این کشور (بی هایو) منتشر شد، تاکید کرد، توافق کلی کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل، به جز آمریکا که قطعنامه 2334 را با هدف مقابله با شهرک سازی رژیم صهیونیستی مورد پذیرش قرار دادند، به طور آشکاری در تضاد با چیزی است که رژیم صهیونیستی و حامیان این رژیم بیان می کنند.

از چالشهای دولت آمریکا تا آنفلوانزای فوق حاد در فرانسه








شیوع آنفلوانزای حاد در فرانسه

با وجود تدابیر وزارت بهداشت فرانسه، تاکنون 68 فرانسوی به علت ابتلا به بیماری آنفلوانزا جان خود را از دست داده اند.شیوع بیماری آنلونزا در فرانسه ، مردم این کشور را به وحشت انداخته است به طوری که هم اکنون بیمارستان های این کشور با بحران جدی مواجه هستند.


از چالشهای دولت آمریکا تا آنفلوانزای فوق حاد در فرانسه

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)