کشف بیش ازصد تن مواد مخدر در سیستان و بلوچستان
از ابتدای امسال تاکنون بیش از 102 تن انواع مواد مخدر از سوداگران مرگ در سیستان و بلوچستان کشف و ضبط شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز سیستان و بلوچستان،استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با بیان این مطلب،گفت : از این مقدار مواد افیونی دو و نیم تن هروئین بوده است.
علی اوسط هاشمی همچنین از ساخت یک مرکز ترک اعتیاد در شهرک صنعتی زاهدان خبر داد و گفت:سعی شده است در این مرکز،علاوه بر ترک اعتیاد ،به آنها، آموزش های لازم در زمینه اشتغالزایی ارائه شود .
سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان هم با اشاره به اینکه بیشتر مواد مخدر کشف شده در درگیری مسلحانه با باند های مواد مخدر بوده است،گفت: این میزان کشفیات نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 40 درصدی داشته است.