• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۶۶۸۶۸
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۴
اقتصادی » بازاروتجارت

کیش و قشم مقاصد پهلوگیری کشتی های کروز می شوند

مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از ورود کشتی های کروز به کشور در زمستان سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عبدالرضا مهاجری نژاد در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) گفت : جلسه مشترک سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با محوریت امکان پهلوگیری کشتی های کروز خارجی در بنادر جنوبی کشور برگزار شد.

مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد : همچنین در این جلسه از مدیران سه شرکت دفتر خدمات مسافرتی فعال کشور در زمینه ورود تورهای خارجی شامل "مارکوپولو"، "طراحان سفر" و " نیل فام سیر" نیز دعوت شده بود.
این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: از این دفاتر خدمات مسافرتی خواسته شده است تا برای جذب پهلوگیری کشتی های کروز در بنادر جنوبی کشور اقدامات لازم را انجام دهند.
مهاجری نژاد با اشاره به اینکه بهمن امسال نمایشگاه بین المللی گردشگری اسپانیا برگزار می شود، یادآور شد: در این جلسه مقرر شد تا این دفاتر با شرکت در نمایشگاه مذکور نسبت به انجام تبلیغات لازم برای جذب کشتی های کروز جهت پهلوگیری در بنادر جنوبی کشور اقدام کنند.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد : در حال حاضر امیدواری ها برای جذب کشتی های کروز متعلق به شرکت MST متعلق به کشور یونان بسیار زیاد است.
مهاجری نژاد با بیان اینکه فصل ورود کشتی های کروز به آبهای خلیج فارس و دریای عمان در پاییز و زمستان است، گفت : با توجه به اینکه به زودی فصل زمستان به اتمام خواهد رسید به نظر می رسد در بازه زمانی باقی مانده امکان جذب این کشتی های کروز وجود نداشته باشد.
وی اظهار داشت : بر اساس برنامه ریزی های مشترک سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و بخش خصوصی بدون شک از زمستان سال آینده کشتی های کروز وارد کشور خواهند شد.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: ورود کشتی های کروز به بنادر ایران در دوران قبل از پساتحریم انجام می شد اما پس از اعمال تحریم ها، ورود این کشتی ها به کشور نیز قطع شد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دوران پسابرجام اظهار داشت: تلاش می شود تادوباره ورود کشتی ها کروز به بنادر کشور از سر گرفته شود.
این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد : با توجه به اینکه هر یک از کشتی های کروز بین دوهزار تا چهارهزار گردشگر را جابه جا می کنند، لذا باید زیرساختهای لازم برای پهلوگیری این کشتی ها و نیز زمینه های خدمات رسانی به این حجم انبوه از گردشگران فراهم شود.
مهاجری نژاد با اشاره به اینکه چندی پیش در سفر مشترکی که به همراه نمایندگان سازمان بنادر و دریانوردی و بخش خصوصی از ظرفیت های بنادر جنوبی کشور در استان هرمزگان صورت گرفت،مقرر شد زیرساختهای لازم در جزایر قشم و کیش برای پهلوگیری کشتی های کروز و سرویس دهی به گردشگران آن فراهم شود.
به گفته مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معمولاً مدت زمان پهلوگیری این کشتی ها در هر بندر حدود هشت ساعت است، بنابراین باید به نحوی زیرساختهای خدمات رسانی در این جزایر فراهم شود که بتوانند به طور همزمان به حدود چهار هزار نفر گردشگر خدمات رسانی انجام دهند. دراین راستا به زودی جلساتی با روسای مناطق آزاد کیش و قشم برای فراهم کردن زیرساختهای لازم برای ورود کشتی های کروز برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: زیرساختهای گردشگری در جزیره کیش در مقایسه با قشم بیشتراست اما جزیره قشم به دلیل دارا بودن جاذبه های منحصر به فرد گردشگری از جذابیت های بیشتری برای گردشگران خارجی برخوردار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پذیرش نشدن صورتحساب غیرالکترونیکی از ابتدای دی‌ماه
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله شاهچراغی
پرورش شتر در فارسان
هوشنگ مرادی‌کرمانی از بیمارستان مرخص شد
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
پیام تسلیت رئیس مجلس خبرگان بمناسبت درگذشت آیت الله شاهچراغی
مراجعه والدین شاغل در انگلیس به خیریه‌ها برای دریافت غذای رایگان
سهم‌بندی ۴۱.۳ میلیارد دلار ارز وارداتی
جام جهانی اسکواش ۲۰۲۵ در هند؛ تلاش ایران برای برای کسب رده نهم
اجرای طرح کاشت (PDT) جو آبی در شهرستان شهرکرد
اسامی نهایی نامزد‌های انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک
«دستچین»، «روزی روزگاری آبادی»، و «تبهکار باهوش»، از قاب تلویزیون
ثبت پنجمین فوتی آنفلوآنزا در هرمزگان
تدابیری اتخاذ شود تا ساماندهی ناترازی انرژی به معیشت مردم آسیبی وارد نکند
۹۰ درصد آتش سوزی‌های جنگلی و مرتعی غیرطبیعی است
افتتاحیه نخستین دوره المپیاد ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری
کاهش ۵۳ درصدی بارندگی‌ها در استان همدان نسبت به سال گذشته 
برداشت مازاد آب زیرزمینی به ۱۵ میلیارد مترمکعب رسید
ایمنی رانندگی در جاده‌های لغزنده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)