• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۶۹۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با رئیس رسانه ملی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ‌همراه شماری از معاونان خود با حضور در سازمان صدا وسیما با رئیس رسانه ملی دیدار و گفتگو کردند.

دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با رئیس رسانه ملیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ‌ملی، در این دیدار، دکتر عسکری رئیس رسانه‌ ملی ضمن عرض تسلیت رحلت آیت‌ ا... هاشمی رفسنجانی، با اشاره به تحولات 15 ساله اخیر در حوزه رسانه از ابعاد فنی و محتوایی گفت: در برهه خاصی از حیات بشری قرار داریم که به مدد تحولات فنی، رسانه‌های متعددی در فضای رقابتی به میدان آمده‌اند که کار رسانه‌ را با پیچیدگی‌های خاصی همراه کرده است. 

وی افزود: با وجود بیش از 200 شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان که اکثر آن‌ها مبادرت به پخش محتواهای غیراخلاقی می‌کنند، باید تلاش کرد که برای مخاطبان شرایط امنی که آن‌ها را از دنیای پرآشوب در فضای رسانه‌ای دور نگه می‌دارد، فراهم کنیم.

دکتر عسکری گفت: اگر تلاش نیروها و نهادهای فرهنگی در کشور نبود، رسانه های معاند فرهنگ و هویت فرهنگی ما را از بین می بردند، اما با وجود موفقیتی که در خنثی کردن این توطئه ها به دست آمده، تهدیدات همچنان باقی است.

رئیس رسانه‌ ملی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص جنگ رسانه‌ای دنیای امروز یادآور شد: جنگی که امروزه وجود دارد، یک جنگ تمام عیار رسانه‌ای و فرهنگی است که  مسئولیت نهادهای فرهنگی و از جمله صداوسیما را سخت و پیچیده می‌کند، بنابراین در این جنگ نباید مرتکب اشتباه شد و فرصت‌ها را از دست داد. همه باید قوای خود را تجمیع کنیم تا در این مسیر به موفقیت دست یابیم.

وی در ادامه با اشاره به سیاست تعامل رسانه ملی با دولت و ارگان‌های مختلف آن گفت: ما قائل به اصل تعامل با قوای سه‌گانه و به خصوص دولت هستیم، زیرا معتقدیم حجم کار دولت زیاد است و بنابراین باید تعامل و همکاری داشت، اگر چه ممکن است این تعامل نوساناتی داشته باشد ولی سیاست اصلی رسانه ملی بر تعامل و همکاری دوجانبه است و بنابراین با تمام ظرفیت‌های رسانه‌ای خود در خدمت نظام و بخش‌های مختلف آن هستیم.

دکتر عسکری با اشاره به فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر و آغاز جشنواره فیلم فجر، تصریح کرد: سیاست ما در این حوزه، حمایت از جشنواره و پوشش آن است، هرچند که ما نیز ظرفیتی داریم و متناسب با آن به این موضوع خواهیم پرداخت. وی گفت: شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی، برون‌ مرزی و معاونت سیاسی سازمان با رعایت عدالت و به طور تخصصی به موضوع جشنواره می‌پردازند.

رئیس رسانه ملی یادآور شد: آماده ایم با اقدامات تشویقی مانند پخش رایگان تیزرهای تبلیغی فیلم و آثار فاخر ، از آنان حمایت کنیم و حتی مایل هستیم که فیلم‌های ایرانی را با توجه به شرایط و ضوابط سازمان خریداری و پخش کنیم.

وی همچنین درخصوص حمایت از هنر تئاتر یادآور شد: صداوسیما آمادگی همکاری با وزارت ارشاد را  در تولید تئاتر که قابلیت پخش از تلویزیون داشته باشد را دارد، زیرا تئاتر محل رویش هنرمندان است وضروری است که به شکل حرفه‌ای به آن پرداخته شود. 

وی با یادآوری نقش رسانه در ترویج آموزه های دینی به موضوع مشهد 2017 که بر اساس آن شهر مقدس مشهد از سوی سازمان کشورهای اسلامی به‌ عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن اسلامی انتخاب شده، اشاره کرد و اظهار داشت: تمام شبکه‌های ملی، محلی و برون ‌مرزی صدا و سیما به این موضوع  اهتمام خواهند داشت تا به‌خوبی معرف این فرهنگ و تمدن باشیم.

رئیس صدا و سیما در پایان به برخی از سیاست‌های رسانه ملی در موضوع تقویت مساجد به‌ عنوان یک مفهوم ، که جوانان به آن گرایش پیدا کنند و نیز تبیین اقتصاد مقاومتی در جامعه و تقویت جایگاه آموزشی و معلمان و ترویج فرهنگ بسیجی در جامعه اشاره کرد و آن‌ها را طرح ‌هایی دانست که رسانه ملی به آن توجه ویژه خواهد کرد.

در این نشست، دکتر سید رضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی ضمن تأکید بر اصل همکاری و تعامل بین صدا و سیما با دولت و سازمان‌ها گفت: در دور جدید فعالیت‌های رسانه ملی، احساس ما بر این است که سیاست صدا و سیما به همکاری و تقویت دولت استوار است. وی تصریح کرد: ما می‌توانیم در این دوره جدید، از ظرفیت‌های بزرگ صدا و سیما برای تقویت بنیه ملی استفاده کنیم.

وی گفت: رسانه ملی فراتر از یک سازمان است و آن را یک نهاد می‌دانیم که می‌تواند نقش ارزنده‌ای را در تقویت هویت ملی داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تعامل و همکاری صدا و سیما با نهاد های فرهنگی در حل مشکلات و معضلات فرهنگی در کشور مؤثر است. صالحی امیری با قدردانی از ورود صدا و سیما به موضوع احیاء مساجد و جذب جوانان به این مراکز دینی گفت: با ساز و کارهای قدیمی و سنتی نمی توان به جذب جوانان ادامه داد و باید تمهیداتی تازه برای عصر جدید اندیشید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مغفول ماندن موضوع فرهنگ عمومی در کشور یادآور شد: سازمان‌های فرهنگی و نهادها باید درخصوص تقویت فرهنگ عمومی و اصلاح فرهنگ تعامل، سازگاری، کار، خانواده و ... تلاش کنند و نقش صدا و سیما در این باره با توجه به تولید و انتشار پیام، تأثیرگذار است.

دکتر صالحی امیری در ادامه با اشاره به تدابیر اتخاذ شده برای برگزاری جشنواره فیلم فجر متناسب با شأن انقلاب اسلامی، از صدا و سیما خواست تا همراهی مناسبی را با این جشنواره داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه سیاست ارشاد در دور جدید در سه استراتژی خلاصه می‌شود، تصریح کرد: ثبات آرامش، حرکت در جای جای گفتمان فرهنگی نظام، انقلاب و رهبری و انجام فعالیت‌های فرهنگی بدون مداخله سیاسی از سیاست‌های وزارت ارشاد محسوب می‌شود. 

دکتر صالحی امیری با اشاره به اینکه گفتمان فرهنگی حاکم بر نظام اسلامی، گفتمان امام (ره) و رهبری است اظهار داشت: ما باید با یکدیگر گفت ‌و گو کنیم، تا به تفاهم برسیم و در نهایت به همکاری مشترک دست یابیم، در چنین وضعیتی می‌توان از جزیره‌ای شدن منظومه‌های فرهنگی جلوگیری کرد تا به توسعه فرهنگی رسید.

وی با اشاره به ظرفیت‌ بی‌بدیل صدا و سیما در تولید محتوا و تبیین الگوی مصرف فرهنگی در کشور، یادآورد شد: سبد مصرف فرهنگی جامعه باید بازنگری شود و همچنین ضروری است که الگوهای مصرف در کشور از حالت سلیقه‌ای خارج شود که نقش صدا و سیما و ارشاد در این زمینه مهم است. 

دکتر صالحی در ادامه بر ضرورت نشست‌های مشترک بین سازمان‌های فرهنگی برای دستیابی به همکاری‌های مشترک تأکید کرد.

وی یادآورد شد: بخشی از مشکلات، ناشی از عدم شناخت از یکدیگر است و این نشست‌های مشترک می‌تواند زمینه‌ساز همکاری و تعاملات گسترده باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با اشاره به برنامه مشهد 2017 خاطر نشان کرد: شهر مشهد به ‌عنوان پایگاه اهل بیت(ع) محسوب می‌شود که باید گفتمان اهل بیت را با این برنامه، جهانی کنیم. 

وی با اشاره به موضوع حج و تمایل عربستان برای حل موضوع اظهار داشت: سیاست رسمی ما برای حج، آمادگی همه‌ جانبه برای شرکت در این آیین است، مشروط بر اینکه شروط نظام از طرف عربستان رعایت شود.

در این نشست، معاونین حاضر در جلسه هر یک، موضوعات و مسائل مربوط به حوزه مرتبط با خود را مطرح کردند که مقرر شد با تشکیل کمیته‌ای مشترک، زمینه‌های همکاری بیشتر فراهم آید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)