• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۷۶۹۷۶
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۹
مدار چند درجه_اجتماعی؛

تشییع پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران

در مدار چند درجه_اجتماعی امروز اخباری درباره تشییع پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران، ارائه خدمات رایگان حقوقی به آسیب دیدگان حادثه پلاسکو، اعلام نحوه حذف دفترچه های بیمه و .... را می خوانید.

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صداوسیما؛ امروز اخباری درباره تشییع پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران،اعلام نحوه حذف دفترچه های بیمه و ....را در مدار چند درجه_اجتماعی می خوانید.

سرتیتراخبار
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود


   تشییع پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران
تشییع پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران
مسئول ستاد تشییع پیکر شهدای آتش نشان گفت:احتمالا پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران به سمت بهشت زهرا (س) تشییع می شود.مجتبی عبدالهی با اشاره به برنامه ریزی های مدیریت شهری برای اجرای هر چه باشکوه تر مراسم تشییع شهدای آتش نشان افزود: قرار است در همین مکان بر پیکر شهدای آتش نشان نماز خوانده شود.مسئول ستاد مراسم تشییع پیکر شهدای آتش نشان تصریح کرد: شهرداری مراسم بزرگداشتی برای شهدای آتش نشان برگزار خواهد کرد که زمان این مراسم متعاقباً اعلام می شود.


                                                                                                                                                                      اعلام نحوه حذف دفترچه های بیمه
تشییع پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی روند حذف تدریجی دفترچه های بیمه را تشریح کرد و گفت: در اولین مرحله از شهریور امسال، دفترچه کاغذی بیماران خاص حذف می شود. تقی نوربخش افزود:شمار بیماران خاص 320 هزار نفر است که بیشترین هزینه ها و بیشترین تسهیلات را نیاز دارند.وی تصریح کرد: حذف دفترچه های بیمه روی مدیریت مصارف و هزینه های درمانی تاثیرگذار است؛ به عنوان مثال در حال حاضر ممکن است افرادی حتی شاید به دلایل موجه، دو یا سه دفترچه داشته باشند که حذف دفترچه و دادن ID و کد واحد به هر شهروندی که تحت پوشش صندوق بیمه است، بسیار موثر است.


   خدمات رایگان حقوقی به آسیب دیدگان پلاسکو
تشییع پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز ازارائه خدمات حقوقی رایگان به آتش نشانان و بازماندگان حادثه ساختمان پلاسکو خبر داد.امیر حسین آبادی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: بر اساس مصوبه روز گذشته کانون وکلای دادگستری مرکز ‏‌مقرر شد خدمات حقوقی و وکالت رایگان به آتش نشانان‏ و آسیب دیدگان و بازماندگان حادثه پلاسکو ارائه شود.وی  گفت: این خدمات رایگان حقوقی البته برای سایر آسیب دیدگان این حادثه که آتش نشان نیستند نیز برقرار خواهد بود.



                                                                                                                                                                            نوسازی 20 هزار تاکسی تا پایان سال
تشییع پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران
مدیرکل دفتر حمل ونقل عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ های کشور گفت: تا پایان سال 95 تعداد تاکسی های فرسوده کشور 110 هزار است.امیر جعفرپور افزود: پیش بینی می شود تا پایان سال 96 یا 97 تعداد تاکسی های فرسوده به صفر برسد.
وی تصریح کرد: قرار است با اعمال محدودیت و منع تردد، تاکسیرانان را وادار کنیم خودروی فرسوده خود را تبدیل به احسن کنند. وی گفت: از ابتدای سال 95، 40 هزار تاکسی فرسوده نوسازی شده است و تا پایان سال جاری این عدد به 60 هزار خواهد رسید.


      کشف146 کیلوگرم تریاک در شرق تهران
تشییع پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران
خودرو حامل 146 کیلو و 500 گرم تریاک در ورامین توقیف و توزیع کننده مواد افیونی نیز دستگیر شد.سردارعبدالرضا ناظری فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر اینکه فردی در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر فعالیت دارد، بررسی موضوع در دستور کار ماموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت. وی افزود: پس از اطلاع از صحت خبر مشخص شد متهم به تازگی قصد تحویل مقدار قابل توجهی مواد مخدر را در سطح استان دارد.


                                                

                                                                                       وقوع برف و کولاک در 10 استان کشور
تشییع پیکر شهدای آتش نشان از دانشگاه تهران
رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع برف و کولاک در 10 استان کشور گفت: طی سه روز گذشته بیش از 150 دستگاه خودروی گرفتار در برف رهاسازی شده است.مرتضی سلیمی افزود: طی سه روز گذشته 10 استان آذربایجان غربی،‌ چهار محال و بختیاری،‌ خراسان شمالی،‌ خوزستان، فارس، قزوین، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و مازندران درگیر برف و کولاک شده است.وی گفت: در این مدت 19 محور مواصلاتی توسط نیروهای هلال‌احمر امدادرسانی شده و 107 نفر اسکان اضطراری یافته‌اند.رئیس سازمان امداد و نجات از انتقال یک مصدوم به مرکز درمانی خبر داد و اعلام کرد: در این مدت 740 نفر امدادرسانی شده و 156 دستگاه خودروی گرفتار در برف توسط 28 تیم عملیاتی رهاسازی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل کارگروه تدوین شیوه‌نامه امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی
کشف ۴۰۰ قلم اشیاء تاریخی در سنندج
بسیج، یادآور روحیه‌ای استوار از ایمان، همدلی و خدمت صادقانه است
پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان بیسبال در مشهد
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان
راه اندازی سامانه فرود اتوماتیک در فرودگاه آبادان
غبار روبی مزارش شهدا در جغتای
آزادکاران نوجوان تهران در راه بغداد
قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد
صدور مجوز جدید توسعه در غرب کارون در گرو رفع مشکلات زیست‌محیطی نفت
شب شعر فاطمی در برخوار
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری مسابقات جام قهرمانی شهدای اقتدار در البرز
صادرات بیش از صد تن گوجه فرنگیِ مُهر به کشورهای آسیایی
تجدید میثاق بسیجیان ساوجبلاغ با آرمان‌های انقلاب
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان
ایران جان مدرسه را رسانه ایی می کند؛ امضای تفاهم نامه همکاری شبکه آموزش با آموزش و پرورش
نبرد آلومینیوم، ملوان در جام حذفی
موفقیت فنی کم‌سابقه در صنعت گاز ایران
هشدار استاندار آذربایجان‌غربی نسبت به بحران پسماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)