پخش زنده
امروز: -
در راستای اجرای نظارت بر کشتارگاه های طیور طی 10 ماهه امسال بیش از 5 میلیون و پانصد هزار قطعه طیور ، ضمن بررسی تایید سلامت بهداشتی و شرعی به بازار مصرف عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد،
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: از آنجا که هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه بوسیله ی فراهم آوردن غذای سالم از طریق کنترل و نظارت بر فراورده های خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف می باشد، کشتارگاه ها نیز به عنوان بخشی از زنجیره تولید فراورده های خام دامی تحت نظارت دائم کارشناسان دامپزشکی می باشند.
محمد رضا صادق پورافزود: نظارت بر روند کشتار را شامل دو بخش بهداشتی و شرعی است ومسئولین فنی بهداشتی و ناظرین ذبح شرعی به عنوان نمایندگان دامپزشکی به صورت دائم بر کلیه مراحل ذبح و سلامت لاشه ها و کیفیت استحصال گوشت مرغ نظارت می نمایند.
وی گفت: کارشناسان بخش دولتی دامپزشکی با حضور دوره ای در کشتارگاه های طیور نقش مهمی در تضمین کیفیت و سلامت گوشت مصرفی شهروندان و جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک و وارد شدن مواد غذایی آلوده به چرخه مصرف خانواده ها بر عهده دارند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان افزود: در راستای اجرای نظارت بر کشتارگاه های طیور طی 10 ماهه نخست سال جاری تعداد بیش از 5 میلیون و پانصد هزار قطعه طیور ، ضمن بررسی تایید سلامت بهداشتی و شرعی به بازار مصرف عرضه شد.
صادق پور اشاره کرد: اطلاعات ضروری از جمله تاریخ تولید وحداکثر زمان مصرف مرغ بر روی لفاف مرغ های عرضه شده درج گردیده است لذا از شهروندان درخواست می شود ضمن تهیه مرغ مورد نیاز خود از فروشگا ههای معتبر، به تاریخ تولید و مهلت انقضاء مصرف توجه داشته باشند.