پخش زنده
امروز: -
فصل زمستان وسرماباعث می شودکه مردم به سراغ دم نوشهای گیاهی بروند از جمله این دمنوشها دارچین وزنجبیل هستند.
به
گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزمهاباد، دارچین وزنجبیل جزو ادویه های خوش طعم و عطری هستند که در غذای ما ایرانی
ها کاربرد زیادی دارند.
آناهید کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه این چاشنی های معروف برای درمان بسیاری از مشکلات و اختلالات جسمی به کار برده می شوند گفت: استفاده از دمنوش زنجبیل در هضم آسان غذا، درمان سرماخوردگی، آنفولانزا ، رفع گلودرد و تهوع موثر است.
آناهید در خصوص خواص دارچین نیز گفت: دارچین موجب کاهش میزان گلوکز، چربی و کلسترول در بدن می شود و چون تقریبا بدون کالری است افراد چاق و مبتلایان به دیابت می توانند با نظر پزشک متخصص از آن در رژیم غذایی شان استفاده کنند.