رییس پلیس راه استان
مردم از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند
رییس پلیس راه استان تاکید کرد :با توجه به بارندگیها در محورهای مواصلاتی و ارتفاعات رانندگان از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین, سرهنگ بیگلری گفت :با نمک پاشی در راه های استان تردد در محورهای مواصلاتی عادی است و

رانندگان با به همراه داشتن زنجیر چرخ در محورهای استان تردد کنند.
وی تاکید کرد:با توجه به بارندگیها در محورهای مواصلاتی و ارتفاعات رانندگان از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند.
وی با اشاره به اینکه تردد در محورهای مواصلاتی کرج قزوین، قزوین رشت، قزوین _ ساوه و قزوین به سمت همدان عادی و روان است و مشکل خاصی در این محورها وجود ندارد افزود: رانندگانی که در گردنه قسطینلار در محور قزوین - الموت، گردنه هجیب و کوهین قصد تردد دارند٬ زنجیرچرخ و تجهیزات رانندگی را همراه خود داشته باشند.
رئیس پلیس راه استان٬ همچنین از رانندگان خواست:هنگام رانندگی با سرعت مطمئنه تردد و قبل از سفر از سوخت کافی ٬ سالم بودن چراغ خودرو و برفپاکن اطمینان حاصل کنند.
بیگلری٬ همراه داشتن غذاهای کنسرو شده و پوشاک گرم را نیز به رانندگان توصیه کرد.