• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۹۰۲۷۶
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
شمخانی در دیدار وزیرخارجه فرانسه؛

ایجاد مناطق امن در سوریه؛ طرحی برای تقویت تروریسم

دبیر شورای عالی امنیت ملی، اقدام برای برکناری بشار اسد و ایجاد خلاء قدرت در سوریه را تقویت تروریسم در منطقه دانست.

ایجاد مناطق امن در سوریه؛ طرحی برای تقویت تروریسم
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، علی شمخانی، بعد از ظهر امروز در دیدار ژان مارک اِرو، وزیر امور خارجه فرانسه، گفت : اگر برخی طرف ها کماکان به دنبال کنار گذاشتن رییس جمهور قانونی سوریه وشکل گیری خلاء قدرت در این کشور باشند و یا با طرح موضوعاتی چون ایجاد مناطق امن و یا حائل در مسیر تجزیه این کشور گام بردارند، عملاً به تقویت تروریسم و استمرار بحران در منطقه کمک کرده اند.

شمخانی در این دیدار با استقبال از گسترش روابط سیاسی و اقتصادی بین دو کشوردر فضای پسا برجام برضرورت تسریع در رفع موانع باقیمانده به ویژه در بخش مبادلات بانکی تأکید کرد و اظهار داشت: تداوم برجام در گرو پایبندی طرفین به اجرای تعهدات بوده و فاصله گرفتن از این روند با هر بهانه و رویکردی ،موجب شکل گیری واکنش متقابل خواهد شد.
 
وی با اشاره به اقدامهای تروریستی انجام شده در فرانسه که کشته شدن شهروندان بیگناه این کشور را بدنبال داشت، ضرورت برخورد همه جانبه با مقوله تروریسم را یاد آور شد و افزود: اتخاذ رویکردهای دوگانه در مقابله با تروریسم و تفکیک تروریسم به خوب و بد ،فرجامی جز گسترش موج خشونت و جنایت ندارد.
 
شمخانی یادآور شد:لازم است با تلاش مشترک و واقعی جامعه بین الملل در خصوص قطع منابع مالی، انسانی،رسانه ای و تسلیحاتی گروه های تروریستی در سراسر جهان گامهای عملی برداشته شود.
 
وی با انتقاد از فعالیت آزادانه گروهک تروریستی منافقین در کشور فرانسه ضمن یادآوری جنایتهای کم سابقه آنان در به شهادت رساندن مسئولان عالی رتبه و شهروندان عادی جمهوری اسلامی افزود: رفتارهای جنایتکارانه منافقین و همکاری مستقیم آنان با صدام در جریان جنگ تحمیلی هرگز از حافظه ملت ایران پاک نشده و هر نوع حمایت از این گروهک تروریستی موجب انتقال پیامهای غیردوستانه به جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی با تشریح چارچوبهای همکاری ایران، روسیه و ترکیه برای طراحی و اجرای ابتکارات سیاسی در بحران سوریه که موجب استقرار موفق ترین آتش بس طی 6 سال گذشته و گفتگوی مستقیم دولت و مسلحین شد اظهار داشت: راه حل سیاسی و گفتگو باید به عنوان راهکار غیرقابل اجتناب حل مجموعه بحران های منطقه ای مورد توجه قرار گرفته و جایگزین نظامی گری و بهره گیری ابزاری از تروریسم برای اعمال اراده های سیاسی شود.
 
شمخانی دستآوردهای سیاسی اخیر در سوریه را حاصل استقرار و فعالیت دولت قانونی در این کشور عنوان کرد و افزود: اگر برخی طرف ها کماکان به دنبال کنار گذاشتن رییس جمهور قانونی سوریه وشکل گیری خلاء قدرت در این کشور باشند و یا با طرح موضوعاتی چون ایجاد مناطق امن و یا حائل در مسیر تجزیه این کشور گام بردارند، عملاً به تقویت تروریسم و استمرار بحران در منطقه کمک کرده اند.
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی با قابل تقدیر خواندن اقدام دولت فرانسه در برگزاری کنفرانس پاریس که در مخالفت با شهرک سازی رژیم صهیونیستی و پایان دادن به محاصره غزه انجام شد اظهار داشت: محدود سازی و مقابله با اشغالگری و جنایتهای رژیم صهیونیستی نیازمند وارد کردن فشار بین المللی است و اروپا باید با ارایه پیام های روشن و محکم به وظیفه خود در این خصوص عمل کند .
 
شمخانی افزود: تجربیات دهه های اخیر این پیام را به جامعه جهانی منتقل کرده که تنها مسیر بازگشت آرامش به سرزمینهای اشغالی، اعطای حقوق واقعی مردم فلسطین است
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اظهار نگرانی از تشدید اقدامات نظامی و کشتار مردم بیگناه یمن از سوی ارتش عربستان سعودی، ضمن انتقاد شدید از بی تحرکی و سکوت کشورهای اروپایی و اعضای دایمی شورای امنیت سازمان ملل متحد در قبال این جنایتها افزود: برخی کشورهای اروپایی با تداوم فروش سلاح به عربستان سعودی و بی تفاوتی در قبال کشتار مردم بیگناه و تخریب زیرساختهای یمن ،عملا شریک جنایات کم سابقه سعودی دراین کشور فقیر شده و خود را دربرابراستیضاح افکارعمومی جهانی قرار داده اند.
 
ژان مارک اِرو وزیر امور خارجه فرانسه نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران و دیدار و گفتگو با مقامات عالی کشورمان اظهار داشت: در فضای پسا برجام چشم انداز روابط سیاسی و اقتصادی میان ایران و فرانسه بسیار روشن است.
 
وزیر امور خارجه فرانسه با اشاره به رفت و آمدهای مستمر و متقابل مسئولان و فعالان اقتصادی ایران و فرانسه طی یک سال گذشته روند بازسازی زیرساختهای توسعه مناسبات اقتصادی میان دو کشور را بسیار مناسب عنوان کرد و افزود: تحویل گیری اولین هواپیمای ایرباس سفارش داده شده از سوی ایران نشانه روشنی از هموار شدن مسیر همکاریهای اقتصادی میان دو کشور است.
 
وی با قدردانی ازبرخورد فعال جمهوری اسلامی ایران با توافقنامه برجام و اجرای به موقع تعهدات گفت: مسیر پیش رو به طور قطع تامین کننده منافع دو کشور در حوزه های مختلف سیاسی و اقتصادی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)