بندرعباس؛
افتتاح نخستین نمایشگاه معدن و صنایع معدنی + فیلم
نخستین نمایشگاه معدن و صنایع معدنی در بندرعباس گشایش یافت
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز خلیج فارس ، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان گفت: در این نمایشگاه 70 شرکت داخلی و خارجی در آهن و فولاد معدن و صنایع معدنی ماشین الات معدنی راهسازی و راهسازی و حمل و نقل ریلی و دریایی موادمعدنی شرکت دارند.
خلیل قاسمی هدف از برگزاری این نمایشگاه را تکمیل زنجیره تولید ،دستیابی به آخرین فناوریهای نوین و ماشین آلات معدنی و راهسازی و افزایش بهره وری در تولید عنوان کرد.
وی گفت: استانهای هرمزگان ، آذربایجان شرقی ، اصفهان ، یزد ، خراسان ، فارس و تهران در این نمایشگاه شرکت دارند.
رئیس نظام مهندسی معدن ایران هم در این نمایشگاه گفت: استان هرمزگان ظرفیتهای خوبی برای معادن نمک ، آهک و گچ دارد که با فرآوری این محصولات معدنی و صادرات آن از صادرات نفت جلوگیری می شود.
اسماعیلی افزود: برنامه های جدیدی برای صادرات مواد معدنی کشور و استان در دستور کار قرار دارد.
استاندار هرمزگان هم گفت: هرمزگان معادن غنی زیادی دارد که باید ظرفیتهای ناشناخته آن برای فراوری و صادرات شناخته شود
هرمزگان 310 معدن فعال سنگ آهن ،سنگ گچ ، نمک ،مرمریت ، خاک سرخ و شن و ماسه با ذخیره اسمی 27 میلیون تن دارد
نمایشگاه معدن و صنایع معدنی تا 15 بهمن در محل دائمی نمایشگاهها واقع در سه راه جهانبار بندرعباس دائر است.