• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۰۵۷۱
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

صندوق های سرمایه گذاری باید فعال تر شوند

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار : صندوق های سرمایه گذاری با درامد ثابت باید نقش بیشتری در بازار سرمایه داشته باشند.

صندوق های سرمایه گذاری باید فعال تر شوندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ شاپور محمدی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران گفت : با عملیاتی شدن طرح سهام عدالت، تعداد سهامداران کشور به 50 میلیون سهامدار می رسد و بازار سرمایه ایران در آینده ای نزدیک جزو مردمی ترین بازارهای سرمایه دنیا خواهد بود و یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی هم است.

وی افزود : امیدواریم سیاست هایی وضع شود که کمک کند این بازار از رشد و شکوفایی بیشتری برخوردار شود.

محمدی اظهار داشت : در آغاز دولت یازدهم 6.5 میلیون نفر کد معاملاتی در کشور داشتند که به ده میلیون و 848 هزار نفر رسیده است و رشد 67 درصدی نشان می دهد.

محمدی تاکید کرد : فرهنگ سازی در بازار سرمایه قدرت و قوت بیشتری خواهد داشت و این الزام را برای همگان ایجاد می کند به این بازار در سیاستگذاری های دولتی و مجلس لحاظ شود.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود : نهادهای مالی کشور از 299 نهاد در آغاز به کار دولت یازدهم ، به 485 نهاد مالی در دی امسال رسیده است و سرمایه گذاری خارجی نیز در این دولت ، 39 میلیارد تومان بوده که اکنون به 1200 میلیارد تومان رسیده است.

وی تصریح کرد : هنوز برای سرمایه گذاران خارجی ، جا بسیار زیادتر از این است و باید در جذب سرمایه گذاران خارجی، رشدهای بالاتری تحقق یابد.

محمدی در ادامه به الزام برای افشای اجباری اطلاعات تولید و فروش بر اساس آمار واقعی اشاره کرد و گفت : سازمان بورس بر این خواسته خود تاکید دارد و شرکتها باید این کار را با دقت بالا اعلام کنند تا شفافیت در بازار سرمایه افزایش یابد که سبب خواهد شد شرکت ها به اطلاعاتی که به عنوان پیش بینی داده اند، مقیدتر باشند و احساس کنند به هرحال ماه به ماه، عملیات تولید و فروش آنها تحت نظارت قرار می گیرد و مردم نیز به عنوان ناظران عمومی شرکتهای تولیدی، اطلاعات مربوط را دریافت و قضاوت می کنند.

وی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل صورت های مالی جدید نیز گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار مکلف شده است این صورتهای مالی را عملیاتی کند که از سال آینده نیز، شرکتهایی که سرمایه آنها بالا است، باید صورتهای مالی را به صورت IFRS یا گزارشگری مالی بین المللی تدوین کنند ، بانکها و بیمه ها جزو آن هستند و با هماهنگی بیمه مرکزی برای اجرایی شدن این موضوع در بیمه ها هر چه زودتر عملیاتی می شود.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به عرضه اولیه گفت : برخی عنوان می کردند که در عرضه های اولیه، از سهام خوب محروم می شوند و به همین دلیل به روش ثبت سفارشات، این مسئله حل شده است که کار بزرگی در جهت عدالت و منصفانه بودن معاملات است.

محمدی خاطرنشان کرد: شرکتهای دانش بنیان و کوچک و متوسط نیز مورد توجه کشور است و ما برای شرکتهای مذکور و صندوق های جسورانه، محل مشخصی در فرابورس در نظر گرفتیم ، راهکارهای مشخصی برای آن لحاظ شده است که کمک به توسعه و رشد این نوع شرکت ها خواهد کرد.

محمدی اعلام کرد : سامانه رسیدگی به شکایت مردمی نیز راه اندازی شده که اکنون در حال تقویت و تکمیل است و امید می رود بتوان دادخواهی به نفع سهامداران و پیگیری مطالبات آنها در سازمان بورس و خارج از آن در محاکم قضایی به سرعت و با قدرت پیش بریم.

وی گفت : ارسال مستقیم اطلاعات به سامانه کدال در دولت یازدهم انجام شده و اینکه اطلاعات به لحظه و به صورت مستقیم ارسال می شود، باعث شده که عدم تقارن اطلاعاتی کاهش یابد؛ اگرچه هنوز معتقدیم که برای برابری اطلاعاتی و منصفانه بودن شرایط اطلاعات شرکتها، اقدامات زیادی باید صورت گیرد و باید اطلاعات شرکتهای بورسی به صورت دقیق تر و به روز تر و به نحوی متقارن، از طریق مدیران شرکتها دریافت شود.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: مدیران شرکتهای بورسی در صیانت این اطلاعات و تامین منصفانگی نشر اطلاعات در کدال باید دقت بیشتری کنند ، البته ما اقدامات تکمیلی را برای نظارت صورت خواهیم داد؛ ضمن اینکه در بورس اوراق بهادار تهران و بورس کالای ایران نیز معاملات اختیار خرید راه اندازی شده و فعال است.

محمدی در باره اصلاح نرخ خوراک پتروشیمی ها نیز گفت : اگرچه این فرمول شاید می توانست بهتر باشد، اما اکنون هم مطلوب است و خود را با قیمتهای جهانی تعدیل می کند.

محمدی گفت : در مورد حقوق مالکانه نیز سازمان بورس برنامه هایی دارد که چنین فرمولی تصویب و به قیمت های جهانی متصل شود و متناسب با قیمت محصولات معدنی، قیمت مواد اولیه هم تعدیل گردد ، این پیشنهاد در حال پیگیری است.


پیگیر نمادهای متوقف هستیم

  رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت : با تمام شرکت ها و بانک هایی که نمادشان بسته است ، در ارتباط و پیگیر تمام نمادهای متوقف هستیم.

شاپور محمدی افزود: همه باید به سوداوری شرکت های بورسی و بانک ها و بیمه ها کمک کنند و کسب و کار این شرکت ها باید سودآور باشد.

وی درباره نماد متوقف شده بانک صادرات گفت: بورس پیگیر بازگشایی نماد بسته این بانک است و به محض اینکه ارائه اطلاعات شود بقیه کارها در سازمان بورس انجام می شود.

محمدی درباره اینکه چرا این بانک اطلاعات خود را ارائه نمی کند ، افزود: مشکل را از خود بانک پیگیری کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)