• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۷۹۲۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰
اجتماعی

آماده برگزاری رزمایش های مرکب با سایر کشورها هستیم

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: آماده برگزاری رزمایش های مرکب با سایر کشورها هستیم.

آماده برگزاری رزمایش های مرکب با سایر کشورها هستیمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ خلبان حسن شاه صفی در مراسمی که به مناسبت روز نیروی هوایی در ستاد نهاجا و با حضور وابستگان نظامی کشورهای خارجی برگزار شد افزود: تحولات سیاسی اخیر ایالات متحده نگرانی های جهانی را در زمینه سرعت گرفتن خشونت و نژادپرستی سازمان یافته از خاستگاه عمده ناامنی در جهان یعنی آمریکا افزایش داده است.
وی گفت: کارنامه دولت گذشته ایالات متحده نیز روشن تر از دولت فعلی آن نیست و سوابق بدعهدی های ایالات متحده در اجرای برجام و اعمال تحریم های جدید به بهانه دستاوردهای موشکی، پرهیز رئیس جمهور سابق این کشور از وتوی طرح تمدید قانون تحریم ایران (ISA) و موارد متعدد دیگر از جمله مصادیق عهد شکنی و دشمنی آمریکائی هاست که پشت ژست مردم فریبانه دموکراسی و ابرقدرتی جهان نمایان شده است.
امیر شاه صفی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مبتنی بر اصالت دینی مردم و قشر مستضعف است افزود: امام خمینی (ره) تفکر کلیشه ای از حکومت اسلامی به عنوان بازگشت به سالهای سیاه را نابود ساخت و ثابت کرد که اسلام همچنان نیرویی پویا و قادر به راهبری امت در اجتماع به اصطلاح مدرن و فوق مدرن کنونی است.
وی گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی ادبیاتی مانند استکبار و مستضعفین به سیاست وارد شد که در ادبیات سیاسی رایج جهان ما به ازایی نداشت و هر آنچه فهم آن برای دنیای غرب سخت بود در فرهنگ اسلامی پیشینه روشن دینی داشت.
فرمانده نیروی هوایی ارتش به وجود آوردن جریاناتی مانند القاعده و داعش را برنامه ایالات متحده برای مقابله عملی با تفکر بیداری اسلامی برشمرد و تصریح کرد: نظام سلطه و استعمار نو هم زمان با شکل گیری مطالبه گری اسلامی مردم منطقه، نسبت به تقویت نوعی از تروریسم شکل گرفته در لباس بنیادگرایی اقدام کردند که ارتباطی با تفکر اسلام ناب محمدی(ص) ندارند.
وی گفت: نکته حائز اهمیت این است که همین بنیادگرایی متقلبانه به ویژه در شکل جدید خود به نام داعش، با استفاده از خلاء موجود در بین جوانان اروپایی اقدام به جذب نیروهایی کرده که امروز پس از شکست تروریسم در منطقه شاهد بازگشت این نیروها به موطن اصلی خودشان هستیم.
امیر شاه صفی با بیان اینکه نیروهای مسلح از جمله نیروی هوایی، همسو با سیاست های دفاعی جمهوری اسلامی ایران ، حفظ و ارتقاء توان دفاعی خود را به برجام گره نزده اند افزود: نیروی هوایی ارتش در دوران پس از جنگ تحمیلی، به ویژه در دوران تحریم با استفاده از متخصصان داخلی و تعامل سازنده با مراکز دانشگاهی به بومی سازی بخش قابل ملاحظه ای از سامانه ها و تولید داخلی شبیه سازها و قطعات گلوگاهی دست یافته و با حضور در عرصه پرنده های بدون سرنشین خیز بلندی برای تقویت بنیه دفاع هوایی خود بر اساس راهبرد مقابله با اهداف نقطه ای بر مبنای تهدیدات جدید تروریستی منطقه ای و فرامنطقه ای برداشته است.
وی افزود: توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران کاملا صلح طلبانه است و موید این ادعا، تاریخ روشن ما و رویدادهای منطقه است. در حالی که در همین ایام شاهد بمباران و کشتار مردم مظلوم یمن با استفاده از مستشاران خارجی و تخصیص بودجه های نظامی نجومی هستیم.
فرمانده نیروی هوایی گفت: لغو روادید و نپذیرفتن پذیرش اتباع 7 کشور مسلمان جهان در کنار استثنا کردن متهمان ردیف اول حملات ساختگی 11 سپتامبر، حاکی از عمق کینه توزی و غیر قابل اعتماد  بودن زمام داران این کشور است.
امیر شاه صفی در پایان افزود: در همین راستا نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تلاش می کند تا روابط نظامی شایسته ای با ارتش های کشورهای دوست و برادر برقرار کرده و سهمی موثر در مسیر توسعه صلح و امنیت منطقه ای و جهانی ایفا کند، که در این راستا آماده برگزاری رزمایش های مرکب و انعقاد تفاهم نامه با کشورهای منطقه و سایر کشورها هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانک مهر ایران، پیشتاز پرداخت وام در زنجان
ردیابی و انهدام پهپاد در حریم هوایی ترکیه
بهترین راه پیشگیری از تب برفکی، قرنطینه و خودداری از جابه‌جایی دام است
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)