• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۱۰۹۶
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

تشکیل 56 میلیون و 200 هزار پرونده الکترونیک سلامت در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت از ثبت اطلاعات 55 میلیون و 600 هزار نفر در پرونده الکترونیک خبر داد و گفت: تاکنون 295 میلیون خدمت ارائه شده و 45 میلیون و 680 هزار ایرانی خدمت گیرنده در قالب سیستم الکترونیک سلامت (سیب) ثبت شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ ایرج حریرچی امروز در نشست خبری با بیان این مطلب افزود: به جز تهران، اقدامات مربوط به پرونده الکترونیک سلامت در سایر دانشگاه‌ها حداقل 50 درصد پیشرفت داشته است.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره میزان بدهی سازمان بیمه سلامت و انتقال این بدهی‌ها به مجموعه وزارت بهداشت، گفت: بیشتر بیمه شدگان بیمه سلامت افرادی هستند که کل حق بیمه آنها را دولت تأمین می‌کند، 100 درصد حق بیمه روستاییان و عشایر نیز از طریق دولت تأمین می‌شود ضمن اینکه حق بیمه بیمه شدگان جدید را هم دولت تامین می کند.

حریرچی با اشاره به کافی نبودن رشد بودجه ای بیمه سلامت در سال آینده افزود: 100 هزار میلیارد تومان اوراق قرضه‌ای که بابت بدهی بیمه سلامت در نظر گرفته شده نیز با اینکه رقم قابل توجهی است اما باز هم کافی نیست، زیرا در زمینه این اوراق دچار مشکل هستیم و تا کنون تنها درصد اندکی از آن برای بیمارستان‌ها عملکرد داشته است.

وی از قول پرداخت نقدی هزار میلیارد تومان دیگر سازمان بیمه سلامت تا هفته آینده خبرداد و گفت: برای حل مشکل بدهی های سازمان بیمه سلامت باید بودجه این سازمان درست و عملیاتی، طراحی شود. 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: در زمان باقیمانده دولت ما مظلومانه ولی با افتخار و اقتدار خدمت‌رسانی را ادامه می‌دهیم؛ یک سال تأخیر در دریافتی داریم حتی تخصیص بودجه معمولی با مشکل مواجه است اما راهبرد وزارت بهداشت این است که خدمت‌رسانی بدون ذره‌ای عقب‌نشینی از ارائه بسته‌ها ادامه یابد.

حریرچی گفت: برای هزینه‌های سازمان بیمه سلامت نیز باید اقداماتی انجام شود از جمله اینکه وزارت بهداشت آمادگی دارد با انتقال بیمه سلامت به وزارت بهداشت و اختیاراتی که به دست می‌آوریم نظام ارجاع را با اعمال سقف‌های لازم عملیاتی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه تکلیف ما نظام ارجاع است افزود: به نظر می‌رسد در سازمان بیمه سلامت و خصوصاً افرادی که بیمه رایگان دارند اجرای نظام ارجاع عملیاتی‌تر و سریع‌تر خواهد بود.

حریرچی درباره طرح انتقال سازمان بیمه سلامت و واکنش شورای نگهبان نیز گفت: در این مورد شورای نگهبان ایرادی نگرفته است، اقداماتی انجام شد که نشان دهد این طرح مغایر سیاست های کلی نظام سلامت است، اما این موضوع در مجمع رأی نیاورد.

وی درباره تعرفه سال آینده پزشکان نیز افزود: سازمان نظام پزشکی پیشنهادهایی ارائه کرده و شورای عالی بیمه هم اقداماتی انجام داده است و ما تلاش ‌مان این است که تعرفه مناسبی باشد تا هم پرداختی از جیب مردم و هم قیمت تمام شده جبران خدمات، معقول باشد.

حریرچی در ادامه به نقش مراقبین سلامت اشاره و تأکید کرد: امیدواریم تا پایان دولت تدبیر و امید حداقل 90 درصد مردم تحت پوشش مراقبین سلامت قرار گیرند و 90 درصد بیماری ها شناسایی و خدمات مطلوب را دریافت کند.

وی افزود: در دهه 60، بهورزها باعث افتخار ایران در ارائه خدمات در روستاها بودند که امیدواریم مراقبین سلامت در شهرها نیز همین نقش کلیدی را داشته باشند. 

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: مراقبین سلامت اکنون همان دانش آموختگان دوره کارشناسی هستند که آموزش‌های لازم را دیده اند و خدمات بهداشتی سطح اول را به مردم می‌دهند و در صورت نیاز بیمار را به پزشک خانواده ارجاع خواهند داد.

حریرچی افزود: از مردم خواهش می کنیم که به مراقبین سلامت مراجعه و خدمات لازم را دریافت کنند تا در پرونده الکترونیکی اطلاعات آنها ثبت شود، زیرا مراقبین سلامت نقطه تماس مردم با حوزه سلامت هستند.

سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره تأثیر ریزگردها در دراز مدت برای شهروندان خوزستانی گفت: این موضوع  قابل توجه است، اگر قطعی برق و تلفن تکرار شود ممکن است اختلالاتی در ارائه خدمات درمانی و اورژانسی رخ دهد که وزارت نیرو و استانداری خوزستان باید اقدامات لازم را انجام دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)