• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۴۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

کاهش 11هزار نفری جانباختگان تصادفات از سال 84 تا 94

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: تعداد مرگ و میر ناشی از تصادفات تا پایان سال 94 نسبت به سال 84، یازده هزار نفر کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار تقی مهری در ششمین گردهمایی بین‌المللی ایمنی راه افزود: در سال 84 بیش از 27 هزار نفر سالانه در تصادفات جان خود را از دست دادند که در پایان سال 94 این رقم به 16هزار و 600 نفر رسید.

رئیس پلیس راهور ناجا درباره سن کشته شدگان در تصادفات در 9 ماهه امسال گفت: 8 درصد زیر10 سال، 11 و شش دهم درصد 11 تا20سال، هشت و هشت دهم درصد 61 تا70 سال و 9 و دو دهم درصد بالای هفتاد و یک سال بوده‌اند.

وی با تاکید براینکه 51 درصد جانباختگان تصادفات بین 22 تا 51 سال داشتند افزود: این تعداد نیروهای کار جامعه هستند که متاسفاته در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.

سردار مهری گفت:  78 درصد از جانباختگان تصادفات مرد و 22 درصد از آنان زن بوده‌‌اند.

وی با اشاره به اینکه در همه جوامع به علت افزایش خودرو شاهد افزایش حوادث و سوانح هستیم گفت: سازمان ملل به سازمان بهداشت جهانی در زمینه پیگیری حوادث ترافیکی، ماموریتی واگذار کرد و از سال2010 تا2020 را سال اقدام برای ایمنی نام نهاد.

سردار مهری با اشاره به بازنگری قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در سال89 افزود: پیشنهادات جدیدی نیز برای به روز شدن این قوانین ارائه داده‌ایم.

وی به ترویج کمربند ایمنی به عنوان یکی از اقدامات سال 80  اشاره کرد و گفت: هم اکنون بیش از90 درصد رانندگان از کمربند ایمنی استفاده می‌کنند و مشکل کنونی نبستن کمربند ایمنی توسط سرنشینان است.

سردار مهری به آمار تصادفات، کشته‌ها و مصدومان حوادث ترافیکی اشاره کرد و افزود: در 9ماهه اول سال 95بر اساس آمار پزشکی قانونی به میزان دو و هفت دهم درصد تعداد جانباختگان نسبت به سال قبل کاهش یافته است.

وی افزود: کاهش آمار جانباختگان در تصادفات در حالی رقم خورده است که یک میلیون گواهینامه جدید صادر شده و یک و نیم میلیون خودروی جدید افزوده شده است.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: بر اساس آمار 9 ماهه سال 95، در سوانح ترافیکی پنجاه درصد افراد بعد از صحنه تصادف جانشان را از دست می‌دهند.

وی راه، خودرو و راننده را سه عامل تصادف دانست و گفت: هرچند استانداردها در مقایسه با گذشته بهتر شده اما عامل انسانی در هر سه گزینه موثر است.

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به آمار 73 درصدی جانباختگان سوانح تصادفات در خارج از شهرها افزود: در 9 ماهه امسال 5 هزار و 300 تصادف فوتی داشتیم که یازده هزار نفر در این تصادفات جان خود را از دست دادند.

وی گفت: 3 هزار و 200 نقطه حادثه خیز در جاده‌های برون شهری کشور داریم.

سردار مهری با تاکید براینکه بیشترین جریمه و سختگیری درباره مصرف مواد روانگردان و مشروبات الکلی به میزان 400 هزار تومان است افزود: هرچند آمار مصرف الکل پایین است اما از تخلفات حادثه خیزی محسوب می‌شود که به شدت با آن برخورد می‌کنیم.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: از بین 172 تخلف رانندگی که ثبت شده است 20 تصادف حادثه خیز محسوب می‌شود.

وی بر لزوم فرهنگ سازی، آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک از پیش دبستانی تا دوران دانشگاه تاکید کرد و افزود: خوشبختانه این کار آغاز شده است و امیدواریم در سال‌های آینده شاهد نتایج مثبت آن باشیم. 

سردار مهری در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره صندلی کودک نیز گفت: پیشنهاداتی برای اینکه نداشتن صندلی کودک برای خودروهایی که سرنشین کودک دارد جزو تخلفات محسوب شود ارائه شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست تیم والیبال شهید املاکی لنگرود در برابر افق قم
جام جهانی شطرنج، صعود مقصودلو به دور چهارم
شاهمیری: داوران زن ایران از نظر دانش و تکنولوژی از مردان جلوتر هستند
تماشای پاییز هزار رنگ در لرستان
کشف ۳۸ دستگاه ماینر در شادگان
دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» کلید خورد
شناسایی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌رو در راستای توسعه روستا‌ها
باختی دیگر برای داماش گیلان اینبار در برابر مس شهربابک
ترکیه سومین قربانی تیم ملی در ریاض/ تداوم صدرنشینی شاگردان اکبری
ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی لرستان برای مبارزه با مواد مخدر
فراخوان ٢۶ بازیکن فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های العین امارات
ادامه کار ساخت سد ماندگان وزیر نیرو را به مجلس کشاند
شعبان‌خمسه: تیم قزاقستان قدرتمند بود
انتصاب قائم مقام صداوسیمای مرکز خلیج فارس
تاکید استاندار خوزستان بر لزوم آسیب‌شناسی موانع تولید در استان
نیمکت‌های امید؛ از وام دانشجویی تا درخشش دانش‌آموزان قزوینی در نوبل ایرانی
ماده ۱۸ و ۱۳ قانون آموزش و پرورش نیاز به اصلاح دارد
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
مهرصادقی رئیس کنفدراسیون اسکی روی آب آسیا شد
سرمای شبانه همچنان تداوم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)