• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۵۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۹
ورزشی » ساير حوزه ها
سفیر بلغارستان در دیدار با وزیر ورزش:

افتخار می کنیم کشتی گیران بلغاری در مسابقات داخل ایران شرکت می کنند

سفیر بلغارستان گفت: برای ما بسیار مهم است که ورزشکاران دو کشور در مسابقات مشترک در کشورهای یکدیگر شرکت کنند و این سیاست را ادامه خواهیم داد.

افتخار می کنیم کشتی گیران بلغاری در مسابقات داخل ایران شرکت می کنندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش وجوانان؛  اراک پولنداکف سفیر بلغارستان عصر دیروز با حضور در وزارت ورزش  و جوانان با سلطانی فر دیدار کرد.
سفیر بلغارستان در این دیدار ضمن تشکر از وزیر و معاونانش گفت: تفاهم نامه دو کشور در حوزه جوانان در دستور کار است و در تلاشیم با تاریخ توافقی دوکشور و پس از انتخابات ریاست جمهوری بلغارستان که 26 مارس برگزار می شود و استقرار دولت دائم در بلغارستان این تفاهم نامه به امضای وزاری ورزش وجوانان دو کشور برسد.
وی با تاکید بر اهمیت موضوع جوانان در بلغارستان و ایران ادامه داد: امیدوارم موافقت نامه های خوبی که در هر دو حوزه جوانان و ورزش داریم با ملاقات وزاری ورزش وجوانان دو کشور به نقاط مشترک خوبی دست پیدا کنیم.
سفیر بلغارستان با بیان این که ورزش در بلغارستان بخشی از فرهنگ است افزود: در بلغارستان مکتب های زیادی داریم که مانند ورزش سنتی هستند و رشته های کشتی، وزنه برداری، فوتبال و تنیس بسترهایی هستندکه همکاری خوبی با هم داریم ولی این همکاری ها بیشتر توسعه یابد.
وی همچنین با اشاره به حضور دو بانوی والیبالیست ایرانی در لیگ والیبال بلغارستان، افزود: باید این گونه تعاملات را گسترش دهیم و  آمادگی این را داریم تا مربیان برتر والیبال را به ایران بفرستیم.
پولنداکف با اشاره به موقعیت مناسب جغرافیایی بلغارستان گفت: آمادگی این را داریم تا اردوهای مختلف تیم‌های جهان را به ویژه جهت تدارک مسابقات المپیک و مهم داشته باشیم.
وی با بیان این مطلب که رقابت‌های فردی که ورزش  ایجاد می‌کند اهمیت زیادی برای رشد جامعه دارد، افزود: ورزش همچنین می تواند بر رشد فرهنگ و رشد فیزیکی افراد جامعه تاثیر مثبت داشته باشد. تاکید ما در کشور بلغارستان توسعه ورزش دسته جمعی است و امیدوارم در آستانه 120 سالگی آغاز روابط ایران و بلغارستان بتوانیم در این زمینه ها از ظرفیت های متقابل دو کشور استفاده کنیم.
پولنداکف همچنین افزود: در عرصه ورزش اطلاعات خوبی رد و بدل می‌شود و روزی نیست که نشریات بلغارستان راجع به ورزش  ایران ننویسند. بر پایه موافقت نامه ای که داریم تلاش می کنیم روادید ورزشکاران ایرانی به سرعت صادر شود و همچنین روابط بین ورزشکاران را تسهیل کرده ایم.
وی با بیان این که افتخار می کنیم کشتی گیران بلغاری در مسابقات داخل ایران شرکت می کنند افزود: این برای ما بسیار مهم است که ورزشکاران دو کشور در مسابقات مشترک در کشورهای یکدیگر شرکت کنند و این سیاست را ادامه خواهیم داد.
سفیر بلغارستان یکی دیگر از مسائل مهم برای تبادل نظر میان دو کشور را مسئله دوپینگ دانست و افزود: بلغارستان در این زمینه تجربه تلخ و بلکه ثابتی دارد و امیدوارم به این موضوع در تفاهم‌نامه توجه ویژه شود. همچنین بسیار خوشحال خواهیم شد که کارشناسان دو کشور در هیئت های داوری با هم مشارکت داشته باشند.
پولنداکف در ادامه افزود: در زمینه الگو برای جوانان و ورزش، دو کشور دو قهرمان ملی « تختی و دانکولوف » دارند که سرنوشت آن ها تقریبا مشابه هم بود و خیلی زود از دنیا رفتند ولی مشوق و الگوی بسیاری از جوانان هستند.
وی با اشاره به مسابقات معتبر ایران و بلغارستان با نام تختی و دانکولوف ادامه داد: شخصیت بزرگ این دو قهرمان نمونه و الگویی برای جوانان و ورزشکاران است.
پولنداکف پیشنهاد داد: نمایشگاه عکس مشترکی از این دو قهرمان با مشارکت دو کشور برگزار شود و در معرض نمایش ورزشکاران و عموم گذاشته شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی «کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت پسماند» در رشت
تحول دیجیتال معدن نیازمند تغییر نگرش انسانی است
مسدود شدن ۲ جاده ارتباطی در بخش وراوی شهرستان مهر
مأموریت نهایی پژوهشگاه قوه قضائیه بهبود ارائه خدمات قضائی به مردم است
اختصاص ۱۲۸۰ میلیارد ریال تسهیلات به دهیاری‌های استان کرمانشاه
اهدای ۷ سری جهیزیه توسط خیریه آبشار عاطفه‌ها در تایباد
گشایش نمایشگاه هنرجویان و دانش آموزان جرقویه علیا
برگزاری اردوی تیم های ملی هنر‌های رزمی ترکیبی برای حضور در مسابقات آسیایی
پیشرفت ۵۰ درصدی قطعه سوم جاده گچساران به چرام
بارش برف در برخی از نقاط شهرستانهای دماوند و فیروزکوه
هشدار سطح نارنجی هواشناسی درباره کاهش محسوس دما در کشور
بررسی راهکارهای افزایش تعامل حوزه و دانشگاه در خوی
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۵ آذر
حیدری دیدار تراکتور و پرسپولیس را سوت می‌زند
شرکت قمی فناور برتر کشور شد
رانندگان، رگ‌های تپنده اقتصاد ملی
تحریک تقاضا، اقدام دولت برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
دستگيري عاملان توزيع غيرمجاز داروهاي ترک اعتياد در سيرجان
روایتی از عشق به اهل‌بیت(ع) و بررسی چالش‌های بازار شب یلدا در تلویزیون
دولت‌های غربی برای جذب نخبگان هوش مصنوعی در رقابت‌اند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ورود سامانه بارشی به استان قم از فردا شب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۹ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)