• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۲۲۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۸
سیاسی » عمومی

نگاهی به پنج دوره کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین

ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین فردا با حضور نمایندگانی از حدود 80 کشور جهان در سالن اجلاس سران برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، مجلس شورای اسلامی نوزدهم اردیبهشت 1369 قانونی را تحت عنوان "قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین" تصویب کرد این قانون ضمن اعلام حمایت و دفاع مردم و دولت از مردم ستمدیده و آواره فلسطین هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی را موظف کرد تا از طرق مختلف این حمایت را تعمیق و گسترش دهد و کنفرانس هایی با شرکت نمایندگان کشورهای اسلامی و صاحب نظران برگزار کند بر این اساس تاکنون پنج دوره "همایش بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین" در مقاطع مهم تاریخی منطقه و فلسطین برگزار شده است .
 
اولین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین به مناسبت بزرگداشت انتفاضه اول ملت فلسطین (انتفاضه استقلال) و در پنجمین سال مقاومت بی وقفه انتفاضه در برابر دشمن صهیونیستی 27 تا 30 مهر 1370 در محل هتل استقلال تهران برگزار شد و در آن رؤسا و هیأتهای پارلمانی کشورهای اسلامی، احزاب و گروههای فلسطینی، گروهها و شخصیتهای اسلامی و انقلابی از 49 کشور شرکت کردند.

در جلسه افتتاحیه ، مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی ریاست وقت جمهوری اسلامی ایران به سخنرانی پرداخت و شرکت کنندگان به حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای رسیدند .
 
از ویژگیهای این کنفرانس حضور شخصیتهای بزرگ جهان اسلام مانند علامه سید محمد حسین فضل الله از علمای بزرگ لبنان و مصطفی مشهور از اندیشمندان بنام مصر بود.
 
این کنفرانس با تشکیل کمیته های سه گانه موضوع حمایت از انتفاضه ، راههای عملی حمایت از ملت فلسطین در داخل و خارج از سرزمین فلسطین و جلوگیری از انتقال یهودیان به سرزمین های اشغالی و نقش پارلمانها در حمایت از مردم فلسطین را بررسی کردند .
 
دومین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین ده سال بعد همزمان و در حمایت از انتفاضه دوم ملت فلسطین (انتفاضه الاقصی) 4 و 5 اردیبهشت سال 1380 در تهران برگزار شد و مقام معظم رهبری سخنران اصلی آن بودند .
 
در این دوره از کنفرانس علی اکبر محتشمی پور بعنوان دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از قدس و حمایت از حقوق مردم فلسطین انتخاب شد و اجلاس تصمیم گرفت دبیرخانه ای دائمی به منظور پیگیری نتایج و توصیه های کنفرانس در تهران تشکیل دهد .
 
سومین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین 25 فروردین 1385 همزمان با اقدامات رژیم صهیونیستی در تخریب باب مغاربه در بخش غربی مسجدالاقصی و با شعار حمایت از قدس شریف و حقوق مردم فلسطین آغاز شد .
 
این دوره از کنفرانس که به میزبانی مجلس شورای اسلامی ایران و با حضور روسای سه قوه، مقامات لشگری و کشوری و روسای مجالس کشورهای اسلامی در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در تهران برگزار شده بود27 فروردین 1385 با صدور بیانیه ای 35 ماده ای به کار خود پایان داد.
 
در این کنفرانس دو گروه کاری با عناوین قدس و مسجد الاقصی، حق بازگشت آوارگان فلسطینی ، آخرین تحولات فلسطینی را بررسی کردند و نتایج آن بعنوان اسناد کنفرانس ثبت شد.
 
چهارمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین 14 و 15 اسفند 1387 پس از مقاومت قهرمانانه و پایداری ملت فلسطین در تهاجم 22 روزه رژیم صهیونیستی غزه برگزار شد.

در این کنفرانس بین‌المللی که سران سه قوه کشورمان، شخصیت‌ها، افراد و هیات‌های پارلمانی بیش از 80 کشور جهان حضور داشتند، رهبر معظم انقلاب اسلامی به ایراد سخنرانی ‌پرداختند.
 
در این کنفرانس که به ریاست علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد مقرر شد به منظور پی‌گیری مصوبات کنفرانس و تحقق اهداف آن، کمیته عالی پیگیری به ریاست دبیرکل و عضویت 10 نفر از اعضائ کنفرانس تاسیس شود.
 
در این کنفرانس تصمیم گرفته شد تا دولت‌ها و ملت‌های اسلامی و آزادی‌خواه جهان در راستای کمک به ملت فلسطین، کالاها و شرکت‌های صهیونیستی را تحریم و هرگونه مناسبات سیاسی و دیپلماتیک و اقتصادی و فرهنگی و ورزشی و رسانه‌ای خود را با این رژیم قطع و کلیه پارلمان‌های جهان قوانین لازم در این زمینه تصویب کنند.
 
همچنین در این کنفرانس مقرر شد تا همه کشورهای اسلامی برای تعقیب جنایتکاران رژیم صهیونیستی ورسیدگی به شکایات قربانیان جنایات در غزه با تشکیل پرونده، اقدامات لازم را برای محاکمه آنان بعنوان جنایت کاران جنگی و جنایت علیه بشریت فراهم کنند .
 
پنجمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین هم نهم و دهم مهر 1390 با شعار "فلسطین: وطن فلسطینیان" در تهران برگزار شد.
 
در این کنفرانس روسای مجالس، هیئت‌های پارلمانی، رهبران مقاومت، اندیشمندان، شخصیت‌ها و فعالان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، رسانه‌ای و احزاب و تشکل‌های مختلف بیش از 80 کشور جهان با هدف حمایت و پشتیبانی همه جانبه از مبارزات ملت فلسطین و مقاومت مقدس این ملت در برابر رژیم صهیونیستی گردهم آمدند و در پنج کمیسیون‌ راههای فعال‌سازی ظرفیت‌های پارلمانی و بین‌المللی برای حمایت از فلسطین ، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و آینده انتفاضه و مقاومت فلسطین ، آزادی قدس شریف و بازگشت آوارگان فلسطینی و رفع محاصره فلسطین و غزه را بررسی کردند .
 
تاسیس صندوق ویژه ای با هدف جمع آوری کمک‌های مردمی برای حمایت از قدس و مردم پایدار فلسطین و راه اندازی مرکز بین‌المللی مطالعات راهبردی قدس از تصمیمات پنجمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین بود .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه اندازی آکادمی کشورداری برای ایفای نقش‌های کلیدی در فرایند اداره کشور
توزیع جو در بخش گندمان بروجن
حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی در کنگره فدراسیون جهانی MMA
توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی گلستان از اول دی
رونمایی از کتاب « املش درگذر زمان »
بستری شدن ۹۴ بیمار آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد
سیر تاریخی مجلس از قاجار تا پیروزی انقلاب اسلامی
آغاز بارش برف در ارتفاعات طالقان
معرفی مدیران سه بخش سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان
همایش روز جهانی خاک در فارسان
نگاهی به برخی برنامه های شبکه های سیما
امام جمعه بخش مرکزی یزد میزبان نشست رسانه در محضر علما 
بررسی زیرساخت ارتباطی شهرستان‌ها برای اجرای فرآیند الکترونیکی انتخابات
رشد ۱۳ درصدی پرواز‌های فرودگاه بین المللی شیراز
دهم آذر، روز مجلس و بزرگداشت آیت الله مدرس
آغاز طرح دوره‌ای بازدید، پایش و به‌روزرسانی ایمنی بازار‌ها
۲۸ هزار میلیارد ریال از فروش مرزی به خزانه دولت واریز شد
کمینه و بیشینه دمای دهم آذرماه در سمنان
تعداد ۲۰ طرح منتخب در رویداد ایده شو، ارائه شد
احداث باغ‌های مدرن در جغدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۴ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)