• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۳۰۶۰۹
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۴
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
رئیس حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد

پایان تئاتر مردمی بچه های مسجد در یاسوج

برگزاری جشنواره تئاتر مردمی بچه های مسجد در کهگیلویه و بویراحمد نوید بخش تحولی شگرف در هنر این استان است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی پایان تئاتر مردمی بچه های مسجد در یاسوجکشور در آئین اختتامیه نخستین جشنواره استانی تئاتر مردمی بچه های مسجد در یاسوج با ابراز خرسندی از برگزاری این جشنواره برای نخستین بار در استان کهگیلویه و بویراحمد آن را نوید بخش ایجاد تغییر و تحولی شگرف در هنر این استان به ویژه در بخش تئاتر دانست و گفت:هنرمندان و فعالان در عرصه هنر تئاتر باید با تولید نمایش های فاخر و اثرگذار و حرفه ای زمینه جذب حداکثری مردم و مخاطبان را فراهم کنند.
کورش زارعی مردم و مخاطب را از پشتوانه ها و سرمایه های اصلی هنر تئاتر برشمرد و افزود: تئاتر و نمایش بدون مردم هیچ هویتی ندارد و هنرمندان باید فاصله گرفتن مردم با این هنر را با تولید آثار فاخر کم کنند.
وی استان کهگیلویه و بویراحمد را دارای فرهنگی ناب،غنی و اصیل ایرانی برشمرد و ادامه داد: هنرمندان و مسئولان این استان نباید اجازه دهند این هنر مثل سایر استان ها کم رنگ و بی روح شود چرا که دارای استعدادهای انسانی بالایی است.
زارعی با بیان اینکه حوزه هنری کشور آمادگی دارد تا با بکار گماردن و استفاده از ظرفیت های اساتید مجرب تئاتر کشور در زمینه های نمایشنامه نویسی،کارگردانی و بازیگری حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد را کمک کند گفت: در جشنواره سال آینده به طور قطع از نمایشنامه های برتر این استان استفاده می شود.
رئیس حوزه هنری استان il گفت: نمایش آخرین بنفشه به کارگردانی مسعود ضرغامی، سالهاست که ماه پشت ابر نیست به پایان تئاتر مردمی بچه های مسجد در یاسوجکارگردانی جواد مهرابی نسب و نمایش پمپ به کارگردانی داوود پارسا با رای هیئت داوران به عنوان آثار و نمایش نامه های برتر به مرحله کشوری این جشنواره راه یافتند.
شریف اسلامی افزود: تجلیل از موسیقی،طراحان صحنه،کارگردان ها، بازیگران مرد و زن،نمایش های برتر و نیز تجلیل از خانواده هنرمند فقید تئاتر استان مرحوم رحیم زارعی و پیشکسوت تئاتر استان اردشیر کیانی از دیگر برنامه های جانبی این جشنواره بود.
گفتانی است 14 اثر به دبیرخانه این جشنواره دو روزه ارسال شد که از این تعداد با رای هیئت داوران 9 اثر به مرحله بعد و از این تعداد هم 3 اثر به عنوان آثار برتر به مرحله کشوری چهارمین جشنواره مهرواره تئاتر مردمی بچه های مسجد که سال آینده در تهران برگزار می شود راه یافتند.
نخستین جشنواره تئاتر مردمی بچه های مسجد با معرفی آثار برتر در یاسوج به کار خود پایان داد که در پایان آن دفتر تئاتر مردمی بچه های مسجد استان با حضور کورش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی کشور راه اندازی شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)