• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۳۶۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۳
بین الملل » اروپا

جنگ سرد در فضای سایبری

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما یوگنی کاسپرسکی، موسس شرکت امنیت اطلاعات کاسپرسکی اعلام کرد دیجیتالی شدن موجب ظهور تهدیدهای جدیدی شده است که تا به امروز وجود نداشت، تهدیدهایی از قبیل خطر هک کردن انتخابات، جنگ سایبری یا اقدامات تروریستی سایبری.
یوگنی کاسپرسکی در حاشیه کنگره جهانی تلفن همراه (MWC) در شهر بارسلون اسپانیا در مورد اینکه برای نخستین بار در حاشیه رویدادهای مهم انتخابات آمریکا و اروپا مسئله تهدید سایبری مطرح شد، گفت: « ابتدا باید مسائل را از هم جدا کرد. استفاده از اطلاعات نادرست و هک کردن ایمیل‌های افراد برای به دست آوردن پرونده هایی علیه نامزدها، با هدف ضربه به اعتبار و شهرت آنها صورت می گیرد که در اینجا صرفا حرف از حمله سایبری در انتخابات نیست، بلکه شیوه ای است برای تحت تاثیر قرار دادن نتیجه انتخابات. اما در آینده ممکن است خود نتیجه انتخابات در معرض خطر قرار گیرد. می دانیم که جوانان دیگر نمی خواهند که الزاما به شعب اخذ رأی بروند و مثلا از طریق موبایل خود در انتخابات شرکت کنند. این مطمئنا کاری است که در نهایت انجام خواهد شد و اگر به خوبی از کل فرایند آن حفاظت نشود، ممکن است نتیجه آرا دستکاری شود.»
وی در ارتباط با دیجیتالی شدن صنعت و تداوم تهدیدهای سایبری گفت: « حملاتی در بخش زیرساخت‌ها وجود دارد که می توان آن را به تروریسم سایبری تشبیه کرد. طی چند سال گذشته شاهد این اقدامات بر ضد شبکه برق اوکراین، اینترنت در استونی، بیمارستان‌ها یا حتی بر ضد سعودی آرامکو (شرکت نفت ملی عربستان سعودی) بوده ایم.»
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بارسلون، یوگنی کاسپرسکی گفت دولت ها اکنون خطرات حمله به زیر‌ساخت‌های حساس را کاملا درک کرده اند، اما اقدامی نمی کنند. نخستین مرحله تعیین زیرساخت‌های حساس و تنظیم مقرراتی در این خصوص است. به عنوان مثال، آلمان در حال اجرای این مرحله است و سنگاپور و اسرائیل این فرایند را طی کرده اند. اما چیزی که ما به آن نیاز داریم ایجاد استانداردهایی در سطح بین المللی درخصوص زیرساخت های حساس و تنظیم مقررات سایبری است.  ما تلاش می کنیم تا دولت ها را در این زمینه متقاعد کنیم.»
وی همچنین درخصوص احتمال وقوع جنگ بین دولت‌ها در فضای سایبری گفت: «‌ شاید اشتباه کنم، اما فکر می کنم که ما هرگز شاهد جنگ سایبری نباشیم، زیرا دولت ها به این واقعیت آگاهند که اگر کشوری به دیگری حمله کند، کشور مقابل پاسخ خواهد داد و پیامدهای آن نیز برای هر دو طرف قابل توجه خواهد بود. این، نوعی جو جنگ سرد ایجاد می کند.»
رئیس شرکت کاسپرسکی در ادامه افزود اما خطر واقعی از جانب تروریسم سایبری است، زیرا مهندسان بااستعداد بی شماری وجود دارند که در صورت دریافت پول خوب آماده انجام این قبیل اقدامات هستند و این می تواند پیامدهای مهمی برای کشورهای هدف داشته باشد. با این حال، آنچه مشخص است، این است که پیش از هر چیزی، پیچیده ترین تهدیدها به جرائم سایبری و جاسوسی مربوط می شود و هنوز مشکل است که بگوییم این تهدیدها از کجا می آیند.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برف و باران در لرستان
روایت مکتوب از ۱۴ نبرد سرنوشت‌ساز لشکر ۷ ولیعصر در دفاع مقدس
نقش شوراهای اسلامی در آبادانی شهر سوری رومشکان
نوسازی ۱۰ درصد آلودگی هوا را کاهش می‌دهد
پرتاب ماهواره‌های ایرانی پایا، ظفر ۲ ونسخه ارتقایافته کوثر فردا به فضا
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان از ساعتی دیگر
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت فرماندار مراغه
دعوت شرکت گاز چهارمحال و بختیاری برای پیوستن مشترکین به پویش «دو درجه کمتر»
تعطیلی برخی از مدارس شهرستان‌های ارومیه و اشنویه
تدوین سند بهره‌وری استان کرمان تا پایان بهمن ماه
کشف هزار قطعه طیور زنده بدون مجوز دامپزشکی در بندر انزلی
تعطیلی تمام مدارس شهرستان سردشت فردا یکشنبه
صعود زمستانه به قله کوه سرخ فلارد
کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر در دورود
نخستین اردوی انتخابی تیم ملی سپک‌تاکرا آقایان ایران به میزبانی گیلان
توزیع هزار میلیارد تومان مالیات برارزش افزوده در چهارمحال و بختیاری
سومین کارگروه اضطرار شرایط گرد و غبار در گیلان
جبهه مقاومت روزبه‌روز قوی‌تر می‌شود
اتابک: در حال بازنگری قانون اسقاط خودرو‌های فرسوده هستیم
تساوی چوکا تالش در برابر اتحاد طرقبه شاندیز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
همه باید از ایران دفاع کنیم
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی
ترنم باران در مناطق مختلف فارس
پزشکیان: برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم
تولید بیش از ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
فردا ۳ ماهواره ایرانی به فضا پرتاب می‌شود
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۶ دی ۱۴۰۴
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۴ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۲ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)