• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۳۹۷۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷

ادامه جنجال‌ «ارتباط با روسیه»؛ این‌بار دادستان کل آمریکا

ترامپ در اقدامی تلافی‌جویانه تلاش می‌کند دموکرات‌ها را به ارتباط با روس‌ها متهم نماید.

ادامه جنجال‌ «ارتباط با روسیه»؛ این‌بار دادستان کل آمریکا
به گزارش‌ روزنامه واشنگتن‌پست،«جف سشنز» دادستان کل آمریکا در دوران کارزار انتخاباتی سال 2016 دو مرتبه با سرگئی کیسلیاک، سفیر روسیه در آمریکا، دیدار و گفتگو کرده است.
از همین‌رو مقامات ارشد دموکرات آمریکا، جف سشنز را به گمراه کردن کنگره در زمینه تماسش با سفیر روسیه متهم کرده‌اند و می‌گویند که سشنز باید استعفا دهد.
در این باره «چاک شومر»، رهبر دموکرات‌ها در سنا، اظهار داشته "سشنز هفته‌ها وقت داشت تا آنچه را که به کمیته قضایی سنا گفت تصحیح کند، اما این کار را نکرد." شومر اضافه کرده در وزارت دادگستری نباید رسوایی به بار بیاید و به همین دلیل به نفع کشور است که جف سشنز استعفا دهد. «نانسی پلوسی»، رهبر دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان، می‌گوید جف سشنز صلاحیت ادامه کار به عنوان وزیر دادگستری را ندارد. الیزابت وارن، سناتور دموکرات که چندین بار با دونالد ترامپ جدال لفظی داشته هم خواهان استعفای جف سشنز  و تعیین یک دادستان مستقل برای رسیدگی به این ادعاها شده است.
رسوایی مربوط به سشنز دومین رسوایی سیاسی تیم ترامپ پس از استعفای مایک فلین از سمت مشاور امنیت ملی آمریکا به شمار می‌رود. فلین نیز به علت فاش شدن تماس‌هایش با مقامات روس مجبور به کناره‌گیری شد.
بر این اساس، اگر سشنز استعفا کند ترامپ دو نفر از نزدیک‌ترین افراد به خود را که از آغاز رقابت‌های انتخاباتی با او بوده‌اند از دست می‌دهد و بی‌شک با بحرانی جدی روبرو خواهد شد. به هرحال این روزها فشار دموکرت‌ها و رسانه‌ها در آمریکا علیه دونالد ترامپ شدت گرفته است. این فشارها از نگاه برخی تحلیل‌گران ممکن است زمینه را برای دموکرات‌ها فراهم کند تا در جهت استیضاح ترامپ گام بردارند و در این مسیر جمهوری خواهان را هم با خود همراه سازد زیرا بسیاری از جمهوری‌خواهان نه تنها مخالف روسیه‌اند بلکه از ترامپ هم دل‌خوشی ندارند.
اما در نقطه مقابل دونالد ترامپ رییس‌جمهور آمریکا  در واکنش به این فشارها نه تنها عقب نشینی نکرده بلکه سیاست مقابله به مثل را در پیش گرفته و در اقدامی تلافی‌جویانه تلاش کرد دموکرات‌ها را به ارتباط با روس‌ها متهم نماید.
در این باره ترامپ در واکنش به فشارهای سناتور چاک شومر برای تحقیقات از جف سشنز دادستان کل آمریکا درباره دیدارهایش با سرگئی کیسیلیاک سفیر روسیه در آمریکا در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در پیامی در توییتر نوشت، ما باید فوراً درباره ارتباط سناتور چاک شومر با روسیه و پوتین تحقیقات خود را آغاز کنیم. وی فردی ریاکار و دو رو است!!!
جالب اینجاست که ترامپ سه ساعت پس از انتشار پیام توئیتری خود خطاب به سناتور «شومر» دموکرات و «ریاکار» خواندن وی، در یک پیام توئیتری دیگر خواستار انجام تحقیقات پیرامون ارتباطات نزدیک «نانسی پلوسی» رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا با مقامات روسیه شد. ترامپ در پیام توئیتری خود نوشت: «من بدین وسیله تقاضا می‌کنم که پس از شومر، تحقیقات دومی درباره [نانسی] پلوسی و ارتباطات نزدیک وی با روسیه و اظهارات دروغین او انجام شود».
در این میان به نظر می‌سد که سیاستی که ترامپ برای مقابله به مثل با دموکرات‌ها در پیش گرفتنه نوعی فرار به جلو باشد چراکه رسوایی پشت رسوایی انتظار ساکنان کاخ سفید را می‌کشد. ترامپ هنوز از داستان جف سشنز خلاص نشده جنجالی دیگر علیه او بپا شده است. مورد جدید این است که گفته شده داماد ترامپ با سفیر روسیه در دوران انتخابات دیدار  داشته! در این‌باره شبکه تلویزیونی ای بی سی در گزارشی به نقل از «هوپ هیکز»، مدیر ارتباطات استراتژیک کاخ سفید از دیدار «جرد کوشنر»، داماد دونالد ترامپ که اکنون سمت مشاور وی در کاخ سفید را بر عهده دارد به همراه «مایکل فلین»، مشاور سابق امنیت ملی وی، با مقام‌های روسیه پرده برداشته است. بر اساس این گزارش، این دیدار در ماه دسامبر سال گذشته میلادی و در برج ترامپ با «سرگئی کسلیاک»، سفیر روسیه در واشنگتن انجام شده است.
در این ارتباط دیوید چالیان کارشناس آمریکایی در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی ان ان اظهار داشته: «نام جدیدی در ماجرای ملاقات مقامات دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با عناصر روس مطرح شده است. حالا مشخص شده است جرالد کوشنر داماد و مشاور ارشد ترامپ هم در این دیدارها بوده است.... جرالد کوشنر  حالا باید توضیح بدهد که حضورش در این جلسات برای چه منظوری بوده است.»
بدین ترتیب به نظر می‌رسد که جنجال‌ها در آمریکا پیرامون ارتباط با روسیه ادامه داشته باشد. از این‌رو دومینوی برکناری‌ها در دولت ترامپ که با استعفای مایکل فلین ژنرال سه ستاره آمریکایی و کلیدی‌ترین مشاور امنیت ملی کاخ سفید آغاز شده بود با جنجال اخیر پیرامون ارتباط جف سشنز دادستان کل آمریکا و جرالد کوشنر داماد و مشاور ارشد ترامپ با روس‌ها ادامه یافته است و دایره‌ی این ارتباطات ممکن است دیگر سیاستمداران امریکایی را هم دربرگیرد.
در این میان پرونده نفوذ روسیه در هیات حاکمه آمریکا، تنش‌زدایی در روابط واشنگتن- مسکو را بیش از پیش با تردید و اماو اگر مواجه کرده و ممکن است این تنش‌زدایی تنها در حد یک رؤیا باقی بماند. رؤیای بهبود روابط بین مسکو و واشنگتن که با روی کار آمدن ترامپ چون یک حباب برآمده بود،با این پرونده و پرونده هایی از این دست به زودی خواهد ترکید.

...............................................................................
پردازش و بررسی / مصطفی عبدلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش بانوان مبلغ در حفظ حیات جنین
یلدا به رنگ همدلی؛ دیدار صمیمانه استاندار کرمان با خانواده‌های مددجوی کمیته امداد
لزوم فعال سازی رمز اول پویا برای جلوگیری از کلاهبرداری
توضیحات دادستان کردستان در خصوص پروژه تقاطع کمال الملک
وزیر کشور سوئیس: با ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان موافقم!
فرار درآمد‌های ارزی با کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف
فاکتور‌های کاغذی از فردا اول دی اعتبار ندارد
توافق استانداران کرمان و یزد برای توسعه اقتصاد منطقه‌ای
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
ادامه پیروزی‌های بارسلونا در لیگا
هدف نهایی جهاد تبیین، تربیت سرباز تراز نظام مقدس اسلامی
آیین دانش آموختگی پاسداران جوان
انتصاب رئیس جدید هیئت دوچرخه سواری خوزستان
تلاش برای وصل برق ۶٠ روستای ساردوئیه
ساماندهی غرفه‌های فروش گلزار شهدای کرمان آغاز شد
ذخیره‌سازی بیش از ۱۰۰ هزار تن کیوی در سردخانه‌های گیلان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان از اول دیماه
خبر‌هایی از مصوبات شورای امر به معروف در شاهرود
حزب‌الله لبنان: تسلیم‌پذیری در قاموس ما جایی ندارد
بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آمادگاه ملخ صحرایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)